Skip to content
18 reacties
3664 weergaves

klaarkomen in voorhuid

had gisteren discussie met een gast die beweerde dat dat niet kon. ik denk van wel, al kan ik het zelf niet (ben besneden).
zijn hier jongens die hun eikel bedekt hebben en in hun voorhuid kunnen spuiten?

19 jaar
7 jaren geleden

18 Reacties

  • vriend van mij is 21 en kan het nog steeds. hij kan z'n voorhuid nog makkelijk over de eikel halen als hij stijf staat. hij doet het af en toe voor mij omdat ik zo'n korte heb. vind dat een geil gezicht om het sperma in zijn voorhuid te zien lopen. maar met blote eikel wegspuiten is wel het meest comfortabel zegt hij.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • vaak geprobeerd toen ik jonger was...maar het lukte niet omdat de spuitkracht te sterk was en het sperma toch tussen het dichtgeknepen velletje schoot. 

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • het kan zeker, tenminste als een vrij lange voorhuid hebt zoals ik ook heb. soms doe ik het wel eens en zodra ik moet gaan spuiten hou ik het tuitje van mijn voorhuid dicht tot het voorbij is en laat het dan lopen bijv. in de wc. maar ik meot zeggen dat ik het lekkerder vind om gewoon te spuiten maar dat geeft alleen weer zon bende.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Zie het als plassen met een dichtgenepen voorhuid. In het begin gaat je piemel dan helemaal bol staan op de plek waar je eikel zit totdat je de voorhuid wel los moet laten omdat het teveel wordt. Maar sperma dat is hooguit een eetlepeltje vol, dus dat kan je makkelijk opvangen in de voorhuid als je dat wil. Mits je voorhuid lang genoeg is uiteraard, anders zal het niet gaan nee.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Kan het met gemak opvangen in m'n voorhuid, soms wel praktisch... maar voor het genot moet je het niet doen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb het wel is een paar keer gedaan en bij mij lukt dat ook omdat ik een behoorlijk tuitje aan mijn voorhuid heb.
    het blijft dan verder wel schooner.
    toch is het veel lekkerde om het gewoon weg te spuiten vind ik.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • onmogelijk

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe het ook als @j15 en @j14, net voor het klaarkomen doe ik mijn voorhuid naar voren en hou het dan dicht zo dat er niks ontsnapt, anders word alles vies enzo en daarna laat ik het in wc papier los. Alleen in de douche enzo doe ik het niet, of op plekken waar ik lekker kan spuiten. Maar het spuiten zonder voorhuid is toch wel lekkerder, maar dat gaat niet altijd.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja dit kan ik. Maar ik wil dat mijn voorhuid korter is. Het is alleen totaal niet geil om klaar te komen in de voorhuid

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • zker weten dat het wel kan als je tenminste een goed lange voorhuid hebt. ik doe het ook soms want het geeft dan geen rommel. vlak voordat ik ga klaarkomen houd ik mijne voorhuid dicht en zo spuit ik dan hierin. dan naar de wc of zo en is het snel weer schoon. Maar meestal laat ik het gewoon spuiten omdat ik dat toch lekkerder vind

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja jongen van 15 zo doe ik dat ook, onder de douche spuit ik wel.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 19
    klopt idd. zijn wel meer jongens die het slap hebben, maar stijf eigenlijk nooit omdat je piemel dan te groot is op bepaalde leeftijd. strange maar ik heb het nog wel, ook stijf. dus ja ik kan ook klaarkomen in mn voorhuid

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @ts Er zijn wel jongens/mannen die nog steeds een tuitje of lange voorhuid hebben, ook als ze wat ouder zijn. Ik denk dat sommigen die dat kunnen in hun voorhuid spuiten wanneer ze niet iets anders in de buurt hebben om hun sperma in op te vangen, bijvoorbeeld in bed. Bij de meeste jongens met voorhuid schuift de voorhuid automatisch terug als ze een stijve krijgen. Bij mij ook. Je kunt 'm natuurlijk wel weer terugschuiven, maar als je gaat spuiten is het toch het fijnst om 'm terug te trekken, zodat bijvoorbeeld je toompje een beetje strakker komt te staan, wat erg prettig is. Ik denk dan ook dat de meeste jongens klaarkomen wanneer hun voorhuid teruggetrokken is en de eikel bloot ligt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • ik doe dat altijd. als ik klaarkom hou ik mijn voorhuid vast en komt het daar in. daarna loos ik het in wc-papier.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @j18 Het lijkt mij ook prettiger om het zo te doen als je een voorhuid hebt. Maar wat je zegt over dat tuitje zal idd het geheim wel zijn. Volgens mij hebben alleen weinig jongens dat nog na een bepaalde leeftijd.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Sommige jongens hebben een tuitje aan hun voorhuid. Ik denk dat zij dat wel kunnen. Mijn voorhuid bedekt mijn eikel wel bijna helemaal, maar ik heb dat nog nooit geprobeerd. Het lijkt mij ook lekkerder om het er gewoon uit te spuiten.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb alleen nog maar voorvocht. Maar heb wel een best wel lange voorhuid

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • ik denk dat het sperma er met zo'n kracht uitkomt dat het er toch wel eruit komt

    13 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten