Skip to content
3 reacties
174 weergaves

Misverstand met vriend

Ben een jonge van 17 en ben gay. Heb een vriend, maar we gaan open met vrienden om. Dus een keertje met een ander is voor ons niet vreemdgaan. Ik zou uit met een jonge van de lagere school die ik sinds groep 8 niet meer had gezien. Vond m op Facebook en hij bleek ook gay te zijn. Mijn vriend wist dit. Toen ik die jonge zag was het gelijk al raak.... En dat eindigde natuurlijk in bed... Heb daarna mijn vriend verteld hoe het die dag ging. Toen werd ie kwaad en zei dat ik niet gezegd had dat ie gay was. Anders had ie er bij willen zijn. Dat doet ie ook niet als ik met een gezamenlijke vriend van ons ga. Ik ben eerlijk geweest over mijn uitje met mijn oud en lekkere klasgenootje. Ik hou van hem maar hij moet niet baasje gaan spelen... Wat zouden jullie doen?

17 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Goed zo!
    Je telefoon is privé, ook in een open relatie. Als hij er in kijkt vertouwt hij je niet, dan is de relatie niet goed meer lijkt me.
    Op naar nieuwe leuke jongens :-)

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb het uitgemaakt met mijn vriend. Heb gezien dat ie in me telefoon heeft gekeken en hij kijkt al zwart als ik alleen al naar een lekker ding kijk.... Zo'n relatie wil ik dus niet!!!! Hij wist dat ik op meerdere jongens viel.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Moeilijke situatie. Sowieso ben ik zelf niet goed in open relaties en kijk er dubbel tegenaan. Uhm tja, het lijkt erop dat je vriend er niet echt comfortabel mee is als je met een voor hem onbekende jongen het bed in duikt. Enigzins voor te stellen, maar anderzijds... als jullie open zijn moet hij er eigenlijk mee kunnen dealen dat je een keer lol hebt met iemand die hij niet kent en hetzelfde geldt voor jou als hij dat ooit doet met iemand die jij niet kent.
    Ik zie 3 opties:
    - Deal with it: jullie spreken af dat jullie een open relatie hebben en met wie de een het doet, heeft de ander niets over te zeggen.
    - Introductie: Jullie zorgen er in het vervolg voor dat als jullie intenties lijken te gaan krijgen met een scharrel, dat de ander er van weet en van tevoren kennis mee heeft gemaakt voordat jij er je plezier mee doet.
    - Hekken sluiten: als jullie er niet tegen kunnen dat de kans bestaat dat je partner een keer met iemand anders het bed in duikt, zullen jullie moeten afspreken dat jullie een normale relatie gaan hebben en jullie elkaars enige bedpartner zijn.

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten