Skip to content
7 reacties
1961 weergaves

Iedereen denkt dat ik een verkrachter ben

Hey, een paar maanden geleden waren we met heel VWO 2 op kamp en we moesten de kamers gaan verdelen. Ik werd ingedeeld met 4 jongens die allemaal een stuk ouder waren dan ik en ze zaten ook niet bij mij in de klas. En omdat we met een super grote groep VWO'ers waren werden we verdeeld over 1 groot gebouw met 15 kamers en 1 klein gebouw met 3 kamers. Allemaal van de jongens. De jongens die bij mij op de kamer zaten hadden helemaal geen zin om te gaan slapen en ze hadden als doel om de hele week niet te gaan slapen. Toen idereen naar zijn kamer moest begonnen de jongens met sexuele vragen aan elkaar stellen met doen durf of de waarheid, Ik probeerde te slapen maar ze maakte heel veel geluid dus dat lukte niet. Na een half uur begonnen ze allemaal met dat ze gingen staan en dat ze elkaar gingen uitkleden. Ze hadden door dat ik nog wakker was dus ze vroegen of ik mee wilde doen. Ik zei nee maar ze trokken me uit het bed en ze kleedde me uit. Ik vroeg waarom ze dit deden want ze weten dat ik op jongens val en ze pesten me er altijd mee en nu willen ze ineens dit doen. Maar ze zeiden dat ze alleen experimenteerden en dat ze homo's nog steeds vieze vuile flikkers vonden. Ze dwongen me ook om hun te pijpen en zij pijpten mij. En de andere avonden wilden ze aftrekken enzo en de laatste paar avonden hadden we zelfs seks zonder condoom. Ik was echt heel bang dat er iets zou gebeuren maar bij mij gelukkig niet. Maar wel bij 1 van de andere jongens. Hij heeft een SOA en ik weet zeker dat dat niet door mij komt want ik weet nog echt met wie ik het moest doen. Alleen die jongens schamen zich voor wat ze hebben gedaan en nu beschuldigd die ene jongen mij en de rest doet alsof ze gezien hebben dat ik hem dwong om het te doen. En omdat ik homo ben denk nu iedereen dat ik het heb gedaan en ik heb echt problemen met school, mijn ouders en de jongens hebben mij ook aangeklaagd. Ik kan echt een hele erge straf krijgen maar ik wil echt niet dat iemand weet wat er toen echt gebeurde allemaal. En ik wil echt niet dat iemand weet dat ik toen gedwongen werd en ik weet echt niet of ik met hun verhaal mee moet gaan en het moet accepteren. Als jullie reageren willen jullie dan pls niet zeggen dat ik fake en dat ik gewoon wil dat jullie aan mijn kant staan terwijl jullie mij misschien niet geloven

14 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Hmm? Topicstarters worden alsmaar slimmer. Ze bouwen nu zelf vooraf in hoe je wel of niet mag reageren... Deze scene komt uit de gay cult film "Sacré Collège" van Jean-Daniel Cadinot.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben het eens met eerdere reacties.

    Ten eerste is dit niets meer of minder dan aanranding. Zij kunnen zelfs straf tegemoet zien wegens het aanzetten een minderjarige tot seksuele handelingen.

    Ten tweede is het beter om de waarheid te vertellen. Deze jongens verdienen het niet om hier mee weg te komen. Het zal waarschijnlijk moeilijker zijn om de omgeving te overtuigen omdat zij elkaar dekken. Maar je hebt gemerkt wat voor gevolgen dat voor hen kan hebben ( ;-) ), dus je staat niet zo zwak als het lijkt.

    Mijn advies is om het verhaal op papier te zetten, net als hier. Zo uitgebreid en gedetailleerd mogelijk, zodat anderen haast niet om de gedachte heen kunnen van 'Dit kan niet gefantaseerd zijn, dit is de waarheid.' Laat het dan aan je ouders lezen en ga dan met hen en het verhaal naar de politie om aangifte te doen.

    Nogmaals, die jongens mogen hier niet mee wegkomen en de rest van je hele leven vergallen. Heel veel sterkte.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey Jongen van 14 (topic starter),

    Grenzen stellen is erg belangrijk, voor iedereen. Respect voor elkaars grenzen hebben en daar niet overheen gaan valt hieronder.
    Ik haal hieruit dat (het groepje) de jongens over jou grenzen zijn heengegaan.
    Dus kort door de bocht zij zaten niet ver af van verkrachten/misbruiken.

    Doordat; Hetgene dat je niet wilde meedoen en toch enigszins werd gedwongen, is al een vraag om over na te denken.

    Het feit het is gebeurd, het is verstandig om daar nu niet meer moeilijk/beschamend over te denken.

    Je vraagt in het geschreven onderwerp: moet ik nou wel de waarheid zeggen, over wat er heeft plaatsgevonden? Je zit in een tweestrijd, zoals ik het zie.

    1: Zolang je nergens van beschuldigt wordt, er stappen worden gezet.(vanuit hen) Wat tot een consequentie lijd, waar jij de dupe van kan worden.
    -In dit geval zal ik erg transparant zijn over wat er is voorgevallen.
    In dit geval is luisteren naar je gevoel niet altijd handig. Je wilt het eigenlijk niet naar buiten brengen. Dat is oké jou keuzen. Je neemt wel het risico in deze situatie (in het kader dat je niets verteld en eerlijk bent) Straf krijgt voor dit, wat niet jou verantwoordelijkheid was.
    En de jongens die respectloos zijn naar jou Credit geeft en hen lachend zien weg te lopen

    2: De vraag is in hoeverre dit bekendheid krijgt bij de volwassenen en of verzorgers/gezaghebbende waardoor het balletje echt gaat rollen. Ik weet niet in hoeverre dit reëel is. Misschien ben je er bang voor en denk je veel na terwijl er geen vervolgstappen worden genomen door de volwassenen.
    In het kader dat dit wel gebeurd denk goed na, over wat jou keuze gaat worden.
    -Lees dit een paar keer door! Zodat je een goede keuze kan maken mocht je angst/emotie werkelijkheid worden.

    Hopelijk stelt je dit gerust, is je vraag beantwoord?
    Mocht je nog vragen hebben, stel dit in je eigen topic.

    2 laatste opmerkingen vanuit mijzelf. In jou geval wat ik zal doen.
    Het geval dat je wel beschuldigt wordt en je krijgt er een consequentie voor.
    Dan is het verstandig in rationele zin het volledige verhaal te vertellen naar jou ervaring. In dit geval is de waarheid het sterkst. Wat betekent dat je niet de schuld krijgt van iets, waarbij je niet de enige was.

    Ze verdienen niet de credit van jou! (aangezien dat ze geen respect voor je hebben)

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Als dit is wat er echt is gebeurd, dan is het denk ik het beste om je verhaal te doen aan je ouders en aan de politie. Als die jongens je hebben gedwongen tot seks, dan zijn zíj de verkrachters. Heb je iets wat als bewijs kan dienen? Dat kan je zaak sterker maken.

    Ik begrijp dat je niet wilt dat dit uitkomt, maar weeg dit eens tegen elkaar af: wil je gezien worden als een verkrachter en een zware straf krijgen, of wil je dat mensen je zien als het slachtoffer van - zo te horen - een seksueel misdrijf?

    Misschien zou een SOA-test trouwens als bewijs kunnen dienen? Als ze zien dat jij die SOA niet hebt en ook geen drager bent van het virus, dan kun je die jongen volgens mij ook niet besmet hebben. Ik weet niet of dit kan, maar misschien is het het waard om eens uit te zoeken.

    Heel veel sterkte, jongen! Hou vol en houd moed!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zult de waarheid moetten vertellen zo krijen hun straf en jij niet het verhaal klinkt niet logisch maar er van uit gaande dat het zo is zou ik de waarheid vertellen bij zulk soort dingen wordt er meestal onderzoek gedaan als uit tests blijkt dat jij geen soa hebt kan hij het niet van jou hebben. Dus zal jij ook niet beschuldigd worden.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik geloof je!
    Uit je verhaal maak ik op dat je in het begin min of meer gedwongen bent om mee te doen en dat je daarna uit angst meedeed.
    Het lijkt me sterk dat iemand hun verhaal zou geloven dat jij iemand verkracht hebt, want zij zijn ouder (en groter neem ik aan) en met zijn vieren. Als die ene jongen een SOA van jou opgelopen zou hebben, zoals zij beweren, moet jij dat dus ook hebben. Je schrijft er niet over, maar ik vermoed dat je dat niet hebt. Ik hoop voor je dat het niet zover komt, maar als die jongen echt moeilijk gaat doen heb jij dus bewijs dat je niet de veroorzaker bent.
    Als iedereen al min of meer van jullie handelingen weet en jij zelfs beschuldigd wordt, dan zou ik me er niet voor schamen om te zeggen dat je gedwongen bent. De schande ligt niet bij jou, het slachtoffer, maar bij de dader(s).
    Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Vervelend. Wel raar dat ze die jongens geloven. 3 of meer oudere jongens die gedwongen worden tot sex door 1 jongere jongen. Wees gerust, jij hebt geen SOA (toch?) dus dan kan hij het nooit van jou hebben gekregen. Als dit onderzocht wordt ben jij onschuldig en zij niet want iemand aanklagen terwijl hij onschuldig is is strafbaar. Helemaal omdat zij dondersgoed weten hoe het zit en keihard hebben zitten te liegen

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten