Skip to content
4 reacties
1331 weergaves

bijna-dood-ervaring

ik ben gwn nieuwschierig naar hoe het is om een bijna dood ervaring te hebben. ik heb dit zelf wel enigzins gehad aangezien ik 3 jaar geleden een ontsteking had gehad aan mijn darmen en toen met spoed geopereerd moest worden en de dokters zeiden dat ik geluk had gehad maar eigelijk wil ik weten hoe het is als je iets van een hartaanval hebt of zo. of je dan een tunnel ziet of dat je leven in een paar seconden voorbij flitst. ben ik wel nieuwschierig naar.     groetjes, toppic starter

14 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Dankje wel jongen van 14 voor je reactie. Juist erover praten helpt heel veel. Soms komt het snachts nog wel eens voorbij in een droom maar ja dat zal ik wel blijven houden. Ik ben ook dankbaar dat ik er nog ben zeg maar. Ik vind het fijn dat er op zulke moment mensen zijn die er voor me zijn

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Wow wat een mega heftig verhaal @jongen17! Ik zat helemaal in je verhaal en zag het gwn gebeuren. Gelukkig dat je er nu goed mee om kan gaan. Het lijkt me echt mega erg. Echt heel goed van je dat je het hier beschreef.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi jongen van 14 jaar. Ik heb toen ik 13 jaar was een auto ongeluk gehad. Een vrachtwachtwagen kwam op de verkeerde weghelft en klapte recht op onze auto. In de eerste 10 minuten was ik nog half bij. Ik weet nog dat alles onder het bloed zat. Men vader beweegde niet meer. En toen in korte tijd zie je echt alles langs komen van mooie momenten maar ook van minder mooie momenten in je leven. Je ouders familie vrienden alles.
    Ik hoorde ook dat de hulpverlening werd opgestart. Er zei iemand die jongen gaat het nooit redden. Hou hem in de gaten als er geanimeerd moet worden gelijk mmt inschakelen. Verder weet ik er niets meer van. Krijg een hartstilstand en na een reanimatie van 30 min ging mij hart weer verder. Dit is voor mij echt een groot zwart gat.
    Ik weet nog dat ik wakker werd op een kamer en dat ik het maar vreemd vond. Ik wou men pa zien maar dat kon niet meer.
    Heftig zo'n moment. Gelukkig kan ik er nu goed mee leven en over praten maar die moment vergeet je nooit meer.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, vorig jaar toen we op vakantie waren was ik verdronken, het was bij een groot indoor waterpark en ik ging van de grootste glijbaan maar ik wist niet dat de baan 5 meter boven het water hangde En dus vol met mijn hoofd onder water belandde. Wat er gebeurde toen ik onder water was kan ik mij niet meer herineren Ik weet wel dat 4 mensen mij uit het water hebben gehaald en iemand mij mond-op-mond beademing gaf. En daarna naar het ziekenhuis ben gebracht en daar 2 nachten moest bijven ter opservatie. Toen ik weer weg mocht ben ik niet meer gaan zwemmen. Groetjes!

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten