Skip to content
12 reacties
7961 weergaves

Vriend rukt stiekem tijdens vakantie met vrienden (op flimpje) Gay?

Al een tijdje heb ik het idee dat een vriend van mij gay of bi is. Laatst kwam ik een filmpje tegen waardoor ik het misschien nog zekerder weet.

Ik was vorige zomer met paar vrienden op vakantie. We zaten in een hotel met een zwembad, maar het was er vaak heel rustig wij waren vaak de enige in en bij het zwembad. Alles was heel leuk enzo we hadden een vriend had een camera die ook in het water kon en alles waarmee wel de vakantie hadden gefilmd. Hij maakte er een filmpje van voor op Facebook, maar ook nog een ander filmpje die hij op YouTube zette en alleen met ons deelde. Toen ik laatst dat filmpje weer bekeek zag ik ineens dat bijna overal waar die vriend in beeld was je zijn piemel zag! Dit klinkt heel raar maar het was echt zo.

Bij het zwembad zag je als je inzoomde dat hij op de achtergrond op de kant stiekem stond te rukken, gewoon waar iedereen bij was. Hij probeerde het wel te verbergen door zijn handdoek er voor te houden die hij om zich heen had, voor de mensen maar omdat het vanuit het water was gefilmd, keek je er zo onder.
Tijdens het kanoën zag je duidelijk, als je inzoomde en goed keek naar een shot waar hij voorbij kwam, z'n (stijve) piemel onder zijn reddingsvest zitten. Een ander shot waar we een balletje overgooien in het water zie je door het water heen zijn piemel uit z'n zwembroek. Je ziet het helemaal goed als hij springt om een bal te vangen, dan zie je zijn piemel net aan het oppervlak en z'n schaamhaar erboven (en zijn zwembroek door het water heen die er onderdoor gaat. In een ander shot loopt hij door het water en zie je in het water zijn piemel ook uitsteken over zijn zwembroek heen.

Volgens mij is het de bedoeling dat je als je goed kijkt het ziet. Want hij heeft bij al die dingen een soort van vaag filter of half doorzichtig donker vlak over precies de plek waar zijn piemel zit gemaakt, zodat als je er niet op let je het niet opvalt. (Door screenshots te bewerken zag je het er wel gwn goed doorheen.) En, die shots zijn ook best wel nutteloos voor het filmpje verder. Ze stoppen ook nog eens precies als je zijn lul het beste zou zien en hij het niet meer met een filter zou kunnen verbergen.
Als hij niet wilde dat iemand het zag had hij ook gwn andere shots kunnen kiezen we hebben super veel gefilmd, maar hij koos juist die shots!

De vraag is nu, is hij indd gay of bi? Of vind hij het geil om betrapt te kunnen worden ofzo? Heb dit laatste zelf eigenlijk nooit bij hem gemerkt...

Het lijkt mij heel erg gay dit, als je stiekem bij je jongensvrienden gaat aftrekken bij het zwembad en filmpjes daarvan deelt met je vrienden.

Vind het op zich niet erg als hij gay of bi is, ik ben ook bi. Kan ik dit van dat filmpje tegen hem zeggen en aan hem vragen? Of zal ik niks doen.. Help!

20 jaar
7 jaren geleden

12 Reacties

  • @ts Nee, ik doe dat zelf (gelukkig) niet, maar ik noem een mogelijke verklaring voor zijn gedrag. Er bestaan nu eenmaal mannen met exhibitionistische neigingen die het opwindend vinden hun penis ongevraagd aan anderen te laten zien, ook al is dat natuurlijk niet toegestaan.
    Tja, waarom hij het doet blijft speculeren... Hij kan natuurlijk gay zijn, maar heus niet alle gay-jongens doen dit, uiteraard: dat wilde ik er ook mee zeggen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @J20 en 17 Dankje. Ga het zeker vragen! Maar is het ook niet gay/bi als hij wil dat jongens het zien? Of is dat dan meer een soort haantje/alfamannetjes gedrag om te laten zien hoe mannelijk hij wel niet zou zijn? (Al kan ik me bij hem niet voorstellen dat dat er achter zou zitten hij is totaal niet van het stoer/cool doen en overdreven mannelijk zijn/doen.
    Maar als hij niet gay of bi is ben ik helemaal benieuwd waarom hij dat doet!

    Maar @J20 beetje gekke vraag maar doe jij dat ook dan? Of heb je de neiging dat te doen dat je denkt dat hij het gwn opwindend vind om zijn piemel aan anderen te laten zien?

    (Hij doet het dus trouwens niet opzichtig. Alleen als je echt goed kijkt kun je het zien op het filmpje. Toen het gebeurde kon je het niet zien, maakt dat nog uit?)

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Zijn gedrag is niet typisch gay; ik denk ook dat hij het gewoon opwindend vindt om zijn piemel aan anderen te laten zien, ongeacht zijn geaardheid. Het kan ook dat hij wel bi of gay is en bijvoorbeeld indruk wil maken op een van jullie. Maar hoe dan ook: ga gewoon eens met hem praten over wat je gezien hebt. Dat geeft een hoop duidelijkheid.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb het gelezen, kan zijn dat hij dit spannend vind om zich te laten bekijken,maar zoals je zegt een vermoeden. Zou gewoon eens met hem praten, zo van waarom heb je die filmpjes gemaakt.Als het een goede vriend is moet dit kunnen vind ik,anders blijf je gissen en krijg je geen zekerheid.En bedenk jezelf een theorie zo van dit zal het wel zijn,maar wat is de echte reden? Dat wil jij graag weten,gewoon eens praten nogmaals met hem als de gelegenheid zich voor doet.Misschien wil hij dit zelf ook wel graag,maar durft niet.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • @j17 jaar denk inderdaad dat hij het moeilijk vindt om toe te geven dat hij zo is. Hij vind het sowieso moeilijk/niet kunnen een beslissing later te veranderen vanwege een soort principe/eergevoel/sterk te lijken oid. Dan is de 'beslissing' hetero te zijn veranderen voor de buitenwereld natuurlijk helemaal moeilijk

    @j23 Mr als dat zo is en hij doet dat bij jongens, is hij dan gay/bi of niet? Want lijkt me toch niet dat zo iemand het geil zou vinden als jongens hem eventueel bezig zien. Heb er trouwens eerder nooit echt iets van gemerkt.

    Zat nog wel nog in mn telefoon te zoeken naar andere filmpjes van hem om te kijken of daar nog wat geks op stond. Kwam een filmpje tegen van drie jaar geleden ofzo waarbij we gingen filmen hoe goed we konden basketballen en daarom zag ik af en toe zijn (harde) piemel los in zn broek zitten...
    En zag nog een spiegelfoto die hij stuurde toen hij een nieuwe jas had waar je als je goed kijkt zijn piemel boven zn broekrand in zn trui ziet zitten

    Had nooit gedacht dat hij dit soort dingen zou doen (vnd het niet heel erg ofzo).

    Denk dat ik dit gewoon aan hem moet vragen. Niet eens per se om te weten of hij gay of bi is.

    Voor de check: zijn er ook echte hetero's die dit soort dingen doen?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vermoeden: Exhibitionisme. Zoek maar op Wikipedia op...

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Dent toch dat hij ergens een sein wil afgeven,maar nu niet durft,nu hij weer thuis is. Op vakantie in een andere onbekende omgeving is het toch anders. Toch misschien eens weer over beginnen,misschien eens iets over jezelf beginnen,wat hij van bi vind,en geef hem de tijd om zichzelf te ontdekken,kan best moeilijk zijn voor sommige mensen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Apart verhaal. Als ik jou was zou ik 1 ding doen. En dat is aan hem vragen waarom ie aan het rukken was. Dan legt ie alles wel uit.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @ meisje 21 Ik durf het niet zo goed te vragen. Heb al is aan hem een soort van advies gevraagd over of ik iemand waarvan ik het ook dacht en ik twijfelde of ik het moest vragen om te kijken hoe hij daar over denkt. Hij zei dat mensen daar best boos over konden worden. Toen ik vroeg wat hij er van zou vinden als iemand het hem zou vragen zei hij dat het het heel vaag zou vinden. Dus daarom durf ik niet echt.

    Snap dat dit verhaal best bizar is, maar dit is gwn bijna te bizar om niet waar te zijn, dit verzin je toch niet?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zit er nog al vol van, gezien je hele verhaal hier. Ik zou zeggen 'doen niet moeilijk' en vraag het hem gewoon. Dat is de snelste manier om achter de waarheid te komen. Iig. een stuk sneller dan hier vragen te stellen die toch niemand met stelligheid kan beantwoorden.   Of...........jij moet het wel geil vinden om dit soort verhalen hier af te steken......

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @17 jaar dankje, ja hij weet het van mij, heb het er ook wel is over gehad dat mensen er later achter kunnen komen enzo, en heb gezegd dat ik het leuk zou vinden als ik nog meer mensen zou kennen die bi/gay zijn. Dus als het zo is kan hij het gewoon zeggen... Maar denk dat hij het toch nog niet durft ofzo...

    Dacht voor ik het filmpje zag al dat ie bi of gay zou zijn, hij had steeds meer trekjes en deed en zei dingen waarvan ik dacht, nou dit is niet helemaal hetero. Maar ik twijfel dus nog steeds... (heb hier al eerder over nagedacht, maar dacht omdat ie het ook niet zei toen ik uit de kast kwam dat hij gwn hetero zou zijn)

    Maar als ik nu ineens over dat filmpje begin lijk ik dan niet een enorme stalker? haha

    Trouwens denk ik niet dat hij heel trots is op zn piemel of zich uitgelaten voelde ofzo, anders had hij het toch niet zo onherkenbaar gemaakt of zo stiekem gedaan tijdens de vakantie (en als hij uitgelaten was had hij het toch niet ook in het filmpje gedaan)? En is het dan nog niet een beetje gay?

    Zijn er ook hetero's die dit wel is doen of hebben gedaan? In ieder geval dat deel van het stiekem rukken bij je vrienden?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Moeilijk om hier een antwoord op te geven. Of hij wou i.d.d een sein af geven dat hij homo of bi is,of hij is gewoon trots op zijn piemel,of het was vakantie en hij voelde zich uit gelaten en durfde gewoon meer,of hij wilde uitdagen,kunnen zoveel redenen zijn.
    Weet hij dat jij bi bent en praten jullie daar wel eens over. Als jullie goede vrienden zijn moet dit kunnen en jij vind het niet erg zeg je.
    Anderzijds geef hem de tijd om er zelf eens over te beginnen of de tijd om zichzelf te ontdekken,maar een neutraal gesprek kan geen kwaad,je kunt ook eerst iets over jezelf vertellen en hem vragen wat hij er van vind.Dan je hebt nooit iets bij hem gemerkt,en ineens dit,maar je kunt ook vragen waarom hij die filmpjes op you tube heeft gezet.succes en laat nog eens horen.

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten