Skip to content
8 reacties
2766 weergaves

Omkleden in zwembad

Pakken jullie een privé hokje of het grote kleedhok?

Ik ga regelmatig naar het zwembad en dan kleed ik me altijd om in het grote kleedhok, tussen andere mannen. Het is zien en gezien worden, toch? Laatst liep er iemand voorbij die even zijn hand op mijn blote billen legde. Dat durf ik zelf bij een ander niet zomaar te doen, maar ik vond het wel fijn. Ik blijf altijd zo lang mogelijk naakt. Zo snel mogelijk de broek uit en op het gemak afdrogen, kleding pakken en omkleden. Ook al heb ik niet zo'n grote lul, ik vind het fijn om bekeken te worden. Ikzelf kijk zoveel mogelijk naar billen en pikken. Soms iets te opvallend, maar dan lach ik naar die persoon. Heb er nog nooit problemen mee gehad en heb thuis weer een beeld om me op af te trekken.

Wie doet dit nog meer? Of is iedereen zo preuts dat ze een privé hokje pakken? En waar kijk je naar bij andere mannen? Helaas is er in mijn stad nergens dat je kan naaktzwemmen. Dat zou ik dolgraag een keer willen doen. Hoe denken jullie over dit onderwerp?

18 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • We stonden zo goed als tegen elkaar aan en we spraken zachtjes. Ik dacht als ik het nu niet doe, doe ik het nooit. Achteraf gezien is het inderdaad veel geluk misschien.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • @TS wie zegt er nou tegen een wildvreemde dat hij een mooie pik heeft in het bijzijn van nog meer vreemde mannen? Of dit is fake of je hebt heel veel geluk gehad!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • --TS--     Vandaag ben ik weer wezen zwemmen. Het zijn hier vaste tijden. Bij het naar binnen gaan liep voor mij een prachtige jongen. Gelukkig ging hij ook in het grote hok en stonden we naast elkaar ons om te kleden. Toen we beide naakt stonden heb ik het durven zeggen. Ik zei dat hij een hele mooie pik had. Gelukkig wel zachtjes want er stonden meerdere mannen om ons heen. Ik werd meteen rood, maar hij lachte en raakte mijn hand aan met de zijne.     Nu kan je bij ons alleen banen trekken dus we zijn een beetje bij elkaar gebleven. Toen hij na een uur eruit ging, ben ik er ook uit gegaan. Weer stonden we naast elkaar, naakt, maar nu echt alleen. We hebben elkaars penis vastgehouden en een keer gekust. Hij vroeg of ik dit weekend zin heb om langs te komen. Ik wel natuurlijk...   Heeft iemand suggesties om dit weekend te doen? Wat doen jullie meestal op een eerste date?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe precies hetzelde, ik ga altijd op het tijdstip van familiezwemmen, die vaders staan het langste naakt en kan je goed bekijken.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Doe ik ook vaak ik ben geen gay maar ik snap dat je geil word van jongens,mannen ik zit in een zwemclub en we trekken vaak af enzo... maar vandaag ga ik zwemmen met een vriend en wij kleden ons ook altijd om in een grote kleedkamer met mannen dan heb je inderdaad een beeld voor je om te fappen

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga soms in een hokje en soms in de kleedkamer. Ik vind het niet gek dat je naar andere pikken kijkt. Dat doe ik soms ook wel en ik denk dat veel jongens dat wel doen, of ze nu wel of niet gay zijn. Naakt zwemmen en naakt zonnen doe ik ook weleens. Echt spannend en het geeft een vrij gevoel.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben misschien te preuts, maar ik durf niet echt in de grote kleedhokken me om te kleden. Ik ben wel gay, maar niet iedereen hoeft mijn lul te zien.

    Meestal als ik met mijn vriend ga zwemmen, nemen we samen een hokje en kleden we elkaar uit (en aan). Het is heerlijk om na het zwemmen elkaar af te drogen en te pijpen... En dan elkaars onderbroek aan, of helemaal geen, als we naar huis fietsen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Douchen na het sporten is zalig, precies om de redenen die jij noemt. Ik geniet ervan bekeken te worden, en ik mag trouwens ook graag zelf kijken. Helemaal leuk als er dan een stijve van komt, dat geeft extra spanning.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten