Skip to content
10 reacties
1729 weergaves

13 jaar en probleem kleine piemel schaam me tijdens voetbal

Ik ben 13 jaar en heb denk ik wel een probleem mijn penis slap is 4cm en stijf 7 ik vind dit heel klein en schaam me dan ook als ik tijdens het voetbal met douchen mensen met grote piemels ziet en als ik klaarkom weet ik nooit of het sperma is en of ik daar iemand zwanger mee kan maken het is wel nat maar het spuit niet maar druipt er af en kan mijn voorhuid niet helemaal naar achteren krijgen alstjeblieft help iemand?!

13 jaar
7 jaren geleden

10 Reacties

  • @j18 Nee hoor, dat moet lukken met jouw formaat.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • 18 jaar en je 11 cm stijf is dat bijv te klein voor sex?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jow bedankt men penis lijkt echt klein en hoop zo dat het gwn geen micropenis is en dat ik mijn voorhuid vanzelf loslaat want ik wil echt geen besnijdenis of iets

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik laat anders over paar maanden weten of er weer is iets gegroeit of er wat is maar bedankt voor je informatie????

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Je penis groeit echt nog wel, het gaat alleen niet zo snel als dat je hoopt. Er valt gewoon geen peil op te trekken, er zijn jongens van 12 die al best een flinke lul hebben met een bos schaamhaar, en andere jongens van 15 hebben nog een kleine kinderpiemel met helemaal nog geen schaamhaar.

    Maar de groeispurt is bij jou dus al begonnen en dan duurt het niet lang meer voordat ook je pik groter wordt. Geef het gewoon nog even de tijd.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja dankjewel maar ik heb in 1 jaar 7 cm ofzo gegroeit en groei opeens best snel ben wel maar 152cm en heb wel wat balhaar rond men penis dus snap dat niet dat men penis nie groeit

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb je al eens naakt voor de spiegel gestaan ? Dan lijkt je pik vaak ook wat groter dan dat je ervanaf boven opkijkt. Daarom lijkt het vaak ook zo dat anderen een grotere hebben. Enne, als je 13 bent groeit je piemel echt nog wel hoor. Al blijven er natuurlijk altijd wel verschillen.Het zou me niets verbazen als je het komende jaar opeens een groeispurt krijgt.

    En dat klaarkomen zal ook beter gaan. Toen ik 11 was kon ik klaarkomen zonder sperma te hebben. Toen ik 12 was kwam er een beetje schuimig vocht. Toen ik 13 was kwam er al wat meer uitsijpelen, en toen was het sperma ook een beetje doorzichtig. Pas toen ik 14 was werd mijn sperma witter en spoot het er (een beetje) uit.
    Pas toen ik 16 of 17 was lukte het mij pas om mijn velletje helemaal over mijn eikel heen te krijgen.

    Een normale zaadlozing bij volwassenen bevat vele miljoenen zaadcellen. Maar je hebt maar 1 zaadcel nodig om iemand zwanger te kunnen maken. Ga er dus vanuit dat ook jij al iemand zwanger kan maken, ook al komt er bij jou nog niet veel vocht.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk soms gewoon dat het plas is maar dat ruikt niet zo en ik kan na het klaarkomen ook meteen plassen met een stijve dat vind ik raar het grootste probleem is en ik krijg geen sperma ik ben ook nog maar 13 maar als ik klaarkom druipt er doorzichtig plakkerig spul af niet heel weinig maar beetje alleen ik weet niet wanneer ik sperma heb en of dat dan bij iedereen ook zo wit is, en of ik met dat plakkerig spul ook iemand zwanger kan maken maar het andere probleem s ook dat mijn penis soms heel klein is en dan lijkt het wel een micropenis maar ik wil alles behalve een mucropenis want heb veel vrienden ben ooit wel met meisjes bezig maar als ik zo kleine piemel hou van stijf 7cm en slap 3 of 4cm ja dan schiet ik er niks mee op en heb een lange voorhuid ik ben trouwens de zelfde van die reactie hierboven??

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe gaat het thuis, voel je je tuis veilig?
    De meeste piemels van 13 groeien nog, dus even geduld hebben. Klaarkomen gaat bij sommigen met flink spuiten, bij anderen druppelt het er uit. Het beste gaat het als je ontspannen bent. Voorhuid naar achteren krijgen is ene kwestie van veel oefenen, steeds een klein stukje verder, daar is op dit forum al heel veel over geschreven:
    https://www.google.nl/search?q=dreamersforum+voorhuid&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=wfjZWPfGHIHH8AexroPACA

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Je penis is nog niet zo lang, maar je bent nog maar 13, dus hij groeit vast nog wel. Hoe ziet dat vocht eruit dat uit je piemel komt? Sperma kan eruit spuiten, maar ook uit je penis stromen. Geen zorgen dus.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten