Skip to content
21 reacties
5046 weergaves

Schooldokter Belgie 3 de middelbaar

Hallo

Is het echt overal zo dat er nog in het derde middelbaar (ds we zijn dan 14/15 jaar gevraagd wordt boxer te laten zakken bij de schooldotker ?

En dat die dokter dan aan je ballen voelt en vraagt of je het velletje goed naar achter krijgt ?
Ook vroegen ze aan mij of ik voldoende sperma had en mij voldoende aftrok ?
We zijn dan in volle puberteit en dat is dan super genant.

Hebben jullie een vrouwelijke arts ? Kregen jullie een spontane stijve ?

Graaag wat reacties aub

15 jaar
7 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik kan me herinneren toen ik een jaar of 9 was dat we (jongens en meisjes) in onze onderbroek op onze beurt moesten wachten. Dan werden we gewogen en zo bij de verpleegster, maar bij de dokter die aan mijn piemel trok en mijn balletjes voelde was ik alleen (met mijn moeder natuurlijk).
    Hij vroeg niet of ik al klaar kwam toen, of dat ben ik vergeten omdat ik het waarschijnlijk niet begreep.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik geloof er ook niks van, maar als het wel het geval is zou ik dat wel willen, maar dan alleen samen met een meisje. Het onderzoek wordt dan wel heel spannend denk ik.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • De reactie van 2 jongens tegelijk , en elkaar dan naakt zien, dat geloof ik dus echt neit. Dit kan en mag toch niet i.v.m. de privacy , Is het een fantasie van die jongen ? Zijn er nog die gemeenschappelijk onderzoek krijgen ?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat ze bedoelde dat ik dan niet zo gauw klaargekomen zou zijn bij het onderzoek. Het was wel genant maar voelde toch lekker........

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Een dokter hoeft toch niet te bepalen hoe vaak je je moet aftrekken, of heeft dat ook een medische reden dat je het te weinig of juist teveel moet doen? Ik kan me goed voorstellen dat je klaarkomt als een dokter (vrouw of man om het even) aan je piemel gaat voelen, en zeker als die stijf is en ze nog eens gaat proberen of je velletje lekker over je eikel heen schuift. Vond je het vervelend, j21?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Laatste onderzoek bij mij was op m'n 15e. Ik had een vrouwelijke arts die m'n onderbroekje naar beneden deed en daar stond ik met een al half stijve die maar doorgroeide! Ze zei dat het normaal was en voelde aan m'n ballen en schoof m'n voorhuid wat keren naar achter waardoor er voorvocht uit kwam. Ze keek of m'n plasgaatje o.k. was en toen hield ik het niet meer. Ik hoef niet meer te vragen of je al sperma spuit zei ze en ze maakte alles schoon. Daar stond ik met een rode kop en ze zei alleen dat ik een volkomen gezonde jongen was en me wat vaker moest aftrekken.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • wij moesten ook in ons blote bij de dokter. eerst met de zuster in ons onderbroek testen doen meten en wegen en dan bij de dokter moet je broekje uit en dan kijkt hij alles na. voelen aan je ballen en moet op tafel liggen en dan voelt hij je buik en piemel en ballen na en kijkt ook naar je eikel. trekt je velletje terug. eigenlijk gewoon mar ook spannend om naakt te zijn. ook dat iemand aan je piemel en ballen zit te voelen

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 13 .. is da tin Belgie dus, in het 1ste middelbaar ?      Ja het is heel raar he, eigenlijk verwacht je wel een onderzoek zeker in begin puberteit maar het heel genant he, en zeker als je een stijve kreeg en die vragen die hij dan stelde ..   Kzou zeggen we kunnen er prive een sover verder chatten ,maar we mogen hier niks uitwissleen he  

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik moest de week voor de vakantie met mijn klas naar de schooldokter en bij de jongens moest onze boxer af hij drukte op mn ballen en ik kreeg een erectie hij vroeg of ik al me aftrok en al sperma had en ik moest mn veletje omlaag doen echt raar

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Wow jongen14 jaar. Belgische toestanden, lijkt me zo. Een dokter die aan twee piemels tegelijk voelt en dan een sexboekje uitdeelt? Broodje aap of meen je dat nou echt?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • jongen 14 ,zie je dan elkaars piemel ,ik zou dat niet prettig vinden hoor en zou aan de dokter vragen of die ander even weg zou kunnen gaan of b v achter een scherm de boxer uit doen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • de dokter liet voor mijn gevoel me lang in mijn nakie staan en bij het ballen voelen kreeg ik een halve stijve en stond hij recht vooruit maar toen hij mijn velletie terugschoof werd hij helemaal stijf en stond hij zowat tegen mijn buik omdat ik het best een prettig gevoel vond maar ik schaamde me natuurlijk enorm omdat hij nu misschien denkt dat ik homo ben.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • bij ons is dat noch anders wij moeten met 2 te gelijk bij de dokter komen staan dan in ons boxershort en moeten te gelijk uit trekken dan voelt hij aan een piemel en dan aan de andere piemel dan krijgen we een sexs boekje 

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • In het eerste middelbaar was het een vrouwelijke en laatst een mannelijke.
    Ik heb het slipje zelf tot op mijn knieën geschoven en het duurde maar enkele sekonden eigenlijk.
    Ik werd wel een heel klein beetje stijf iedere keer.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 16 : had je en mannelijke of vrouwelijk dokter, deed die zelf je boxer af of vroeg die dat aan jou, moest die helemaal af, was je lange tijd naakt, werd je piemel stijf bij het afschuiven velletje

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • In het derde jaar secundair was er mmedisch schooltoezicht en daar werden we gemeten, gewogen, getest voor liesbreuk, werd het zicht en gehoor getest, werden de balletjes eventjes bevoeld en werd het velletje wat afgeschoven.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 15 jaar. Ik was 18. Op de universiteit sloot ik me meteen aan bij enkele sportteams en dan moet je een aantal proeven doen waaronder een volledige medical. De verzekering eist dat. Maar het intieme stukje duurt hooguit 5 minuten hoor. En je bent alleen bij de dokter. Niet zo dat het hele team staat te kijken haha!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen van 15   Ballen wegen ? hoe werd dat dan gedaan ? en kwam de dokter aan je piemel ?   éJongen 19 : met zijn vinger in je anus met gel eraan, omG .. zo raar, hoe oud was je dan ?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben wel onderzocht niet zo lang geleden, omdat ik daarvoor een balletje had dat niet ingedaald was in mijn zakje. Ik was gewoon bij de huisarts, in Nederland hoef je niet meer naar de schoolarts op de middelbare.
    Nou zaten allebei mijn ballen in in het zakje, dus gelukkig niets aan de hand. De dokter heeft wel goed gevoeld en een beetje geknepen, daarom werd mijn pikkie wel hard natuurlijk. Hij keek toen ook of het velletje heen en weer kon over het kopje, dat schoof hij een paar keer er overheen en dat was ook goed, maar dat had ik hem ook wel kunnen vertellen. Hij vroeg niet of ik al sperma heb gelukkig, want dan had ik nee moeten zeggen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk dat elke intieme checkup hetzelfde is. Ik mocht zelf mijn voorhuid naar achter schuiven. De dokter betast je ballen tussen duim en wijsvinger op zoek naar knobbeltjes of spataders. En dan voelt hij in je kruis terwijl je moet kuchen. Da's om liesbreuk op te sporen. Daarna nog even omdraaien en gaat hij met handschoen en gel even rond in je anus. Da's om aambeien te checken. Hoe ik dat weet? Heb het hem gewoon gevraagd terwijl hij het deed. Hij leek best blij dat iemand belangstelling toonde voor zijn werk.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten