Skip to content
30 reacties
2245 weergaves

Waar/welke merk onderbroek

Hoi ik had een vraag zoals de titel zei. Waar koop je "normale" onderbroeken en welk merk. En hoe vraag je je moeder die te kopen want ik heb een paar goeie normale onderbroeken maar ook nog van die hema dingetjes. Die ik alleen aan doe op school na dagen zonder gym etc.

14 jaar
7 jaren geleden

30 Reacties

  • ik koop boxers van ziki bij action zitten fijn

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Waar kan ik merkssliosnkopen? (Ik koop miet online)

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag alleen maar bjorn borg

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon mag ik nieuwe onderbroeken

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Idd.Lijkt mij dat de kwaliteit van je sperma eigenlijk alleen maar belangrijk is, als je echt een kindje zou willen maken. Als je die wens niet hebt is het volgens mij juist beter je balletjes wat warmer te houden, om in het uiterste! geval nog minder kans op een zwangerschap bij je vriendin te hebben. Naast het gebruik van je gebruikelijke anticonceptie methode, wat dat dan ook al is....

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @j17 Maar sperma wordt toch telkens nieuw aangemaakt, dan zit er volgens mij weer vers dus goede kwaliteit in je ballen.
    Voordat het te oud/warm zou worden ben je al lang een keer klaargekomen, ik tenminste wel. Ik denk dat een strakke of losse onderbroek geen verschil maakt voor je sperma.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag ook 90% van de tijd een strakke maar het is zeker wel waar dat een wijde boxer beter is voor je ballen ze hangen niet voor niks buiten je lichaam, zo kunnen ze zakken als t warm is en optrekken bij kou zo dat je sperma de ideale temperatuur heeft om te overleven

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Doorschijnende/glanzende onderbroeken, wat voor merken hebben die dan?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Is dat nou waar, dat je sperma slechter wordt als je een strakke boxer draagt? Heel veel jongens/mannen dragen dat toch, en toch worden er nog steeds baby's geboren.
    Volgens mij maakt het qua warmte niets uit of je een wijde of een strakke boxer draagt onder je lange broek.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kan hele mooie en goeie onder broeken halen bij onthatass.nl

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ik draag losse boxersn soms strings , alles moet los zitten is niet goed voor je zaadproductie en je ballen, nauwe slips zijn niet aan te raden omdat de ballen dat te warm krijgen en is nadelig om goed sperma te krijgen

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag al enkele jaren strakke boxers en minislipjes van Hom, meestal iets specialer, zoals glanzende en doorschijnende.
    Het is niet vanzelfsprekend iom die aan je moeder te vragen. Voor mij was het eenvoudiger omdat mijn stiefvader die ook draagt.
    Hoewel, op het moment dat ik er naar vroeg, was ik ook wel een beetje zenuwachtig, maar de reactie van mijn moeder was onmiddellijk positief, dus gewoon vragen!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Onderbroeken van non grada zitten fijn.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • The Sting, Jack and Jones, Puma vorige week trouwens ng 2 vr 15 euro gekocht bij The Sting!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik koop altijd boxershorts die goed passen, niet al te los. Ik hou van kleuren en vind wit helemaal niks. Meestal in de aanbieding, pak van drie stuks of zo...

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag net als die andere j17 allerlei (goedkope) merken ondergoed. HEMA, Action, dat soort winkels is veel goedkoper dan de bekende merken. Ik krijg kleedgeld, dus het is belangrijk voor me dat ik niet te veel betaal voor mijn ondergoed. Dan houd ik meer geld over voor de zichtbare kleding.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • The sting

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb zelf altijd slips en boxershorts afwisselend gedragen. Allebei met print/opdruk en bijpassend hemd voor zolang dat paste. Gekocht bij verschillende winkels zoals action, zeeman, hema e.d. Tegenwoordig zwarte of witte slip met bijkleurend hemd en boxershort ook zwart of wit met bijkleurend hemd van hema of zeeman.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb boxers van de zeeman of Tommy Hilfiger of Calvin klein of chasin maar ik koop gewoon wat ik mooi vind ze hebben bij de zeeman ook vaak leuke voor een leuke prijs ;)

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Puma boxer's

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten