Skip to content
9 reacties
212 weergaves

rare gebeurtenis

ik zat in de les tijdens wiskunde en toen opeens voelde ik iets zat mijn beste vriend die naast mij zit in de klas aan mijn lul eerst gewoon door mijn broek maar na een tijdje toen ik zei dat het raar is wat hij deed ging hij met zijn hand in mijn broek en ging me gewoon fappen na 3/4 min wilde ik dathij stopte want ik ging klaarkomen/spuiten maar toen ging hij juist harder trekken en toen spoot ik mijn boxer vol plus zijn hand toen haalde hij zijn hand uit mijn broek en zij dat hij het nogwel vaker wil doen Weetniet of ik het wel wil heeft iemand tips en heefd iemand zoeits al meegemaakt?

16 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • Spannend om het in de klas te doen, misschien vond je het gek, maar je genoot er toch ook van, anders had je hem wel laten stoppen. Of zei je heel duidelijk dat hij moest ophouden?
    In elk geval was je snel klaar, dus je vond het lekker.
    Ik zit altijd met een schoolgenoot in de bus, en die doet hetzelfde met mij als niemand het ziet. Dan heb ik mijn rugzak naast me om het zicht te belemmeren voor anderen, en hij opent mijn gulp en gaat met zijn hand naar binnen en friemelt dan met mijn pikkie. Gelukkig spuit er nog niks uit bij mij, dan zou ik met vlekken op mijn broek rondlopen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Het kan geen kwaad je af en toe eens te laten aftrekken door je vriendje. Maar zeg hem : niet meer in de klas en enkel wanneer je geil bent. En dat je hem dan wel iets laat weten.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Volgens mij vond je het toch wel geil, maar was je eerder bang dat iemand iets zou merken. Je had hem best kunnen beletten om verder te gaan. Dus laat het hem ergens anders doen waar niemand het kan zien. Zelf heb ik ook eens zoiets meegemaakt, maar niet in het klaslokaal. Toen ik 14 was had ik een vriendje van een paar jaar jonger en op een keer keken we in een boek naar plaatjes van jongens met een blote piemel. Toen hij dat zag, merkte ik dat hij daardoor opgewonden werd. Een tijd later zaten we op bed in zijn slaapkamer, toen hij opeens langzaam zijn hand in de pijp van mijn short liet glijden. Ik vond dat wel spannend en liet begaan. Ik had toen geen slipje aan, dus mijn piemel zat los in mijn short en ik voelde dat ik een stijve kreeg. Ik had toen zo 'n tuitje en daar begon wat hij mee te spelen tot ik opeens klaarkwam. Geschrokken door mijn reactie trok hij zijn hand vlug terug. En ik was toen te beschaamd om toe te geven dat ik was klaargekomen en zei dat ik plots buikpijn kreeg.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb ik ook gehad, allen niet klaar gekomen.
    Hij zat regelmatig met zijn hand in mijn broek en ik in zijn broek.
    We zijn bij hem op zijn kamer verder gegaan en ook met elkaar gevreeën.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou die jongen vindt jou leuk. En ik denk dat jij die jongen ook wel leuk vindt, anders was je niet klaargekomen. Ik zou hem laten weten : ok, maar niet meer in de klas. Mogelijkheden genoeg en maak het dan voor jezelf spannend en geil bv. in de cinema, in het urinoir enz. Door iemand anders gemasturbeerd worden is altijd leuker dan het zelf te doen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Op school is er wel een jongen geweest die nogal eens aan de binnenkant van mij dij aan het strelen was toen we helemaal achteraan in de klas waren. En hij vroeg of ik daar ook zo stijf van werd. Maar verder dan dat zijn we in de klas niet durven gaan.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou het wel geil vinden maar in een klas lokaal is wel een beetje te dan zou ik het eerder bij hem of jou thuis eens doen als niemand het kan zien.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Het lijkt me op zich wel geil om mee te maken, maar om dat nou in een klaslokaal te doen waar al je klasgenoten zitten en de leraar rondloopt zou me een beetje te ver gaan. Ik zou dan eerder een rustig plekje uitkiezen zoals je slaapkamer ofzo.

    Maar jullie moeten het allebei wel leuk vinden. Als zoiets maar van 1 kant komt werkt het niet.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je dat niet nog eens wilt, zou ik dat echt niet doen. Wat die jongen deed, mag helemaal niet: feitelijk is het (op zijn minst) aanranding.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten