Skip to content
8 reacties
248 weergaves

Mijn penis

Bij mijn penis heb ik mijn voorhuid maar als ik die naar achter doe kan ik niet veder omdat hij vast zit aan mijn penis zelf waardoor hij amper kan groeien als iemand mij begrijpt of mij snapt en kan helpen wat ik hiermee kan doen plaats graag een reactie hieronder

14 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Heb je je moeder het laten zien of alleen uit gelegd, want ik denk dat je het anders moet laten zien als ie stijf is en als ie slap is hoe het zit, het kan misschien ongemakelijk zijn maar het is je moeder die heeft je wel vaker naakt gezien en ze heeft je ook op de wereld gezet. Ik had een raar bultje op mn penis wat je beter zag als hij stijf was ik heb dit toen ook aan mn moeder laten zien, ze zei toen dat als het niet weg ging dat we naar de dokter moesten maar ik durf dit dus ook niet maar heb het bultje nog wel, dit weet mn moeder dan weer niet.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Je moet het niet aan de achterkant (bij het toompje) maar aan de voorkant bekijken. Dan heb je een echter beeld. Of kijk anders eens video's. Op YouTube staat een duidelijke animatie over de werking van de voorhuid. Best interessant! Ik denk dat je ongerustheid onterecht is en na het kijken ervan, zal verdwijnen..

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Alleen ik had het er ook al met mijn moeder en die zij dat als het niet weg gaat. Ze het gwn een knipje er in konden doen en dat het dan weg was alleen ik heb best wel veel haar daar dus dat vind ik een beetje ongemakkelijk want ik heb vaak een vrouw als arts zou ik het dan weg halen?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik hem van achter naar beneden trek alleen als ik een stijve heb of wat dan ook dan voel ik dat erg trekken want als hij erg stijf is houd dat ding het voor de helft tegen waardoor mijn penis vast zit als het waren

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ok, dan lijkt er niks mis volgens mij. Maar wat is die 'bepaalde manier' dan?
    En niets staat groei van je penis in de weg lijkt me..

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja dat lukt opzich wel als ik hem op een bepaalde manier naar achter trek

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Er is volgens mij niks mis met je penis. Je voorhuid zit met een velletje (toompje) vast aan de schacht. Dat hoort zo.
    Wel moet je je voorhuid (inderdaad) zo ver terug kunnen trekken dat je achter de rand van de eikel kan komen om daar te wassen. Kun je dat?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Je voorhuid kan niet ver genoeg naar achteren, als ik het goed begrijp? Dan moet je daar eens naar laten kijken door een dokter. Je moet je eikel wel goed kunnen schoonmaken, dus hij moet echt naar achteren kunnen. Bovendien kan het later pijnlijk zijn bij het vrijen.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten