Skip to content
4 reacties
552 weergaves

Jong al orgasme

Dit klinkt misschien als een heel raar verhaal maar het zou fijn zijn als mensen hier wat over kunnen zeggen. Toen ik iets van 7 was liet een vriendje van mij zien dat als je aan een hek ging hangen en dan je lul (gewoon met broek aan) steeds tegen de paal van dat hek heen en weer zou doen dat je dan een "fijn gevoelentje" zou krijgen in je lul. Ik deed het en het voelde geweldig! Ik merkte dat als ik het vaker deed dat het na een land tijd steeds moeilijk werd om het "fijne gevoelentje" te krijgen. Dit deed ik ongeveer een jaar ofso bijna elke dag. Toen ik jaren later op mijn 11e/12e mijn eerste orgasme had na het rukken voelde het PRECIES hetzelfde als het "fijne gevoelentje" van eerst. Mijn vraag is of andere jongens dit herkennen of dat ik de enige ben?
(Nog een extra vraagje kreunen jullie bij jullie orgasmes, of soms niet soms wel?)

15 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Bij mij ook. Toen ik 8 was kwam ik echt wel klaar, maar dat wist ik toen nog niet. En kam niks uit toen, ja lucht :) Maar toen ik op me 11e echt begon met fappen herkende ik het gevoel. Je kan dus volgens mij echt wel klaarkomen als je 7 of 8 bent. En de een is gewoon eerder dan de ander. Simpel.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Zo aan 7 of 8 jaar speelde ik ook wel eens met mijn piemel of duwde ik hem ergens tegenaan en ik vond dat leuk.
    Maar toen kwam er echt niks uit.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor mijn 11e kon ik nog niet klaarkomen maar ik had wel precieshetzekfde lekkere gevoel op het eind.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had dit ook maar ik speelde dan met mn boxer aan met mn plasser die gewoon slap bleef wel kwam er vocht uit maar ik dacht dat ik door het lekkere gevoel mischien een beetje moest plassen of zo en het voelde idd t zelfde toen ben ik rond mn 9 gestopt en met mn 12 had ik in eens een ochtend stijve en toen ging ik dus weer spelen en toen kwam ik dus ook klaar

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten