Skip to content
16 reacties
140 weergaves

Meer willen dan vrienden?

Ik ben bi en ben verliefd op mijn beste vriend, hij is ook m15. Hij zit best wel vaak aan me (geeft me knuffels, gaat tegen me aan liggen, gaat met zijn been tegen mijn been aan als we op de bank zitten, etc.) Meestal laat ik dat toe maar soms ook niet uit angst dat hij me gewoon een beetje aan het testen is. Andersom raak ik zelden hem aan uit angst dat hij me dus aan het testen is en dan gaat zeggen dat ik homo ben ofzo. Ik wil eigenlijk heel graag verder met hem gaan maar weet niet zo goed hoe ik dit aan moet pakken. Iemand tips? Groet M.

15 jaar
7 jaren geleden

16 Reacties

  • Als ik jou was zou ik wat creatiever zijn. Een suggestie : als jullie de volgende keer weer samen thuis zijn, zorg je ervoor dat je geen slipje aanhebt onder je broek. Als je dan op een gegeven moment gaat plassen in het toilet, ' vergeet ' dan nadien je gulp dicht te doen. Dat zal hij zeker zien en dan zijn er 2 mogelijkheden : als hij er niks van zegt, en enkel af en toe kijkt ... dan is hij geïnteresseerd. Als hij er wél iets van zegt, let dan op wat hij precies zegt en hoe. En nog iets : als hij jou zegt dat het slecht gaat met zijn relatie, is hij misschien klaar voor iets anders ?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • oh jammer dat het niet lukte. Balen!!!! Maar mss is dit wel een kans dat het slecht gaat met zn relatie. Probeer de volgende x weer he? Laat het weten of het likt oke?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • We hadden het best gezellig, maar niet meer dan dat. Niks gebeurt dus. Wel vertelde hij me dat het slecht gaat tussen hem en zijn vriendin

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ow man grijp die kans!!! Ja laat het weten he!!! Cool!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ts hier: we gaan morgen met ons tweeën bij mij thuis aan een presentatie werken dus dan is misschien mijn kans...

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • ts hier, bedankt voor de tips, jullie hebben me overtuigt dat hij me niet aan het testen is. Ik zal proberen verder te gaan met hem. Ik zal jullie op de hoogte houden

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat hij een vriendin heeft zegt helemaal niks, er zijn zelfs getrouwde mannen die het toch stiekum met andere mannen doen........
    Dat hij zo intiem met je doet zegt al genoeg, bij gewone vriendschappen heb je dat nietzo. Net als anderen hier zeggen, ik zou voorzichtig wat bij hem uitproberen, zoals hij ook bij jou doet en dan merk je vanzelf wat er gebeurd. Diep in zijn ogen kijken helpt soms ook ;-) succes en veel plezier :-)

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou als ik jou was die dingen ook bij hem gaan doen, en dan kijken wat er gebeurt. het is sws niet zo normaal als je vriend zo intiem met je is. Als ik tegen een vriend aan zou gaan liggen zou die waarschijnlijk raar opkijken of me wegduwen. En dat hij een vriendin heeft... als hij echt iets met jou zou willen doen en jij dat niet wil omdat hij een vriendin heeft, doet hij het vast wel met een ander later. Dan zou ik gewoon je kans pakken (als je dat zelf wil tenminste).

    Zelf ben ik gay, zou dat ook wel willen, zoon vriend haha.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben ook wel eens verliefd op een jongen, maar voel mij geen homo. Als ik zo 'n vriend moest hebben, dan zou ik misschien eerst wat plagen en daarna wat kietelen voor de lol. En dan raak je misschien ook wel een foute plek. Je ziet dan wel hoe hij reageert.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Het kan zijn dat hij ook bi is of het nog niet zeker weet want jongens doen meestal niet zo tegen elkaar

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Vriendin of geen vriendin : op jouw leeftijd is alles mogelijk. Toen ik 14 was viel ik zowel op jongens als op meisjes. Ik had toen 2 vriendjes waar ik woonde : de ene leerde mij tongzoenen en de andere masturbeerde mij 2x doorheen het broekje, waarbij ik telkens klaarkwam. Allemaal heel spannend. Je zegt zelf dat je bi bent, maar hij is het misschien ook. Stel hem bepaalde vragen en zie hoe hij daarop reageert.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Tja... dit klinkt misschien hard maar je moet het laten :( als hij niet weet dat jij bi bent dan gedraagt hij zoch misschien anders. Dat had ik ook toen ik uit de kast kwam (maar dat ging weer over toen ik een vriendinnetje had, so dont worry's) Als hij ook nog een vriendin heeft dan is het wel duidelijk dat hij waarschijnlijk niet het zelfde voelt als jij voor hem :-( het spijt me

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Helemaal niet @jongen14, niet mee eens! Hij kan ook bi zijn he? De TS is dat ook.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey, ik denk dat hij je echt helemaal NIET aan het testen is! Ik denk dat, als hij wil weten of je gay bent, dat niet zo doet he. Ik denk gwn dat hij je echt leuk vind. Wrm probeer je hem ook niet ff een x aan te raken en zie dan wat er gebeurt. Hij gaat er ver in, tegen je aanliggen en zo, dus ik weet eig wel zeker dat hij jou ook wil. En dat hij een vriendin heeft maakt volgens mij niks uit. Laat ff weten hoe het gaat oke?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als hij aleen vriendin heeft is je kans weg helaas. Dan weet je dus dat hij geen homo is. Gewoon het uit je geheugen weghalen en iemand anders zoeken.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Topicstarer hier ps: hij heeft een vriendin en ik ben nog in de kast

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten