Skip to content
6 reacties
738 weergaves

Samen naakt douchen

Ik zit al een ruime tijd op voetbal en we douchde altijd naakt, maar toen kreeg ik een keer een stijve ( ben gwn hetro) dus sindsdien ging ik met onderbroek en de rest ook. Nu denk ik zo van wat een onzin gewoon naakt douche , maar vinden jullie het raar dat je dan Perongeluk een stijve KAN krijgen?

15 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik word ook wel eens stijf als ik met anderen onder de douche sta maar een leuk experimentje zie ik nog niet gebeuren als je met een hele groep jongens onder de douche staat.
    Wel een paar keer met anderen gespeeld toen we met zijn drietjes onder de douche stonden.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • je moet gwn naakt gaan douchen, jij bent net als andere en hun hebben vast ook wel eens een paal gehad in bijzijn van andere. Gewoon je onderbroek uitdoen en naakt douchen. En wie weet, miss komt er nog eens een leuk experimentje uit. ;)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan me voorstellen dat je je er niet helemaal gemakkelijk bij voelt als je dan een stijve krijgt, maar ik denk dat de jongens om je heen er niet raar van opkijken: ook zij krijgen natuurlijk geregeld een stijve, zoals alle jongens.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • bij ons hebben altijd wel een paar ploegmaten met douchen een stijve paal,lol toch en heel normaal ,sta zelf ook wel eens met een paal omhoog en schaam me er niet voor ,integendeel ben trots op mijn grote paal dan.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen16 Ben je wel gewoon hetero?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Soms gebeurt het dat ik voor niks een stijve krijg 

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten