Skip to content
26 reacties
5261 weergaves

wildplassen

1. op wat voor soort plekken plassen jullie allemaal wild en doe je dit samen vrienden of alleen
2. plas je ook wild met je ouders er bij

1. ik zelf plas weleens wild tegen bomen in bosjes tegen een hek van een weiland
2. nee, lijkt me beschamend

15 jaar
7 jaren geleden

26 Reacties

  • Ach jongen van 16, wat is een kleine piemel nou eenmaal? Slap 3 en stijf 7cm., ja dat zou klein zijn en wat dan nog?! Ik denk niet dat je zo'n klein pikkie hebt. Alles wat erboven zit is 'normaal', als je dat zo wil noemen. Wees er gewoon trots op, want hij zal z'n werk best wel doen, toch?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook een kleine piemel en durf nooit in het openbaar plassen omdak ik denk dat andere me gaan zien. Ik kan enkel plassen in een hokje zeer vervelend!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik plas vaak wild maar wel op keurige plekken zodat andere er geen last van hebben

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Volgende keer er voor zorgen dat je piemel heel groot is en kijken of ze dan lachen. Wel uitkijken voor politie want de bekeuring voor wildplassen is fors!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik deed dit ook wel eens maar durf niet meer, ik heb vorig jaar meegemaakt dat ik stond te plassen en er een groep meiden voorbij liep en moesten lachen omdat m'n piemel toen echt heel klein was

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • ..als de nood om te plassen hoog is kan een park ,struikgewas , greppel ...welkom zijn, maar pas op dat je niet betrapt wordt want de boete is hoog..

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat zou je nog wel eens een aardige boete kunnen opleveren en opgepakt kunnen worden wegens 'eerbaarheidsschennis' zoals ze dat zo mooi noemen. Iets moois voor iets moois?!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Wildplassen doe ik gewoon onbeschaamd en ik vint het niet erg als ik gezien woord.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik plas regelmatig bij bosjes. Ik doe het vaak samen met een vriend. We kennen elkaars pik toch dus hebben geen schaamte.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Wild plassen doe ik niet. Het is smerig voor anderen en kan tot problemen leiden zoals bi Marco Kroon met carnaval in Oeteldonk . In de natuur kan het natuurlijk niet anders. Dan wel goed opletten dat je niet op je schoenen of tegen je broek pist.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik werk op een schip en als ik moet pissen, dan doe ik dat gewoon overboord

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • ik plas ook wel in de vrije natuur, want als ik moet dan moet ik ook.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik plas rustig, of het is op mn schoenen of broek. :p

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • In het bos, in de duinen, in de zee, het park, de bergen... Overal waar het kan als ik moet. Alleen of met vrienden. Heel fijn dat je dat makkelijk kunt doen als man!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Vreemd, ja... ik vind (wild)plassen (bij urinoirs) best spannend, maar als een leraar of een familielid mee zou kijken, zou ik dat toch beschamend vinden. Eigenlijk zou je je niet moeten schamen, want plassen is normaal. (Oke, wildplassen is wat minder netjes haha...)

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik pis altijd wild als ik buiten ben als ik moet pissen

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik in de stad ben plas ik weleens in de steeg tegen de muur. Ik overal als ik moet zolang de politie het niet ziet. Ik plas met vrienden en mijn ouders erbij. 

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik plas wel eens wild in het bos, in de berm bij een tankstation enz soms zijn er vrienden bij die dan mee doen. Soms bij het tankstation als we onderweg zijn zijn mn ouders er ook bij is niet heel raar ze zien niks

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jaren geleden gebeurde het nog wel eens als we ver weg gingen zoals vakantie. Eens met z'n vieren (pa, ma, zusje en ik) in struikgewas. Niks bijzonders, alleen m'n zus van toen 13 of 14 stond uitgebreid naar onze pik te kijken en zei ohh, wat groot. Door de druk had ik een stijve gekregen en ik niet alleen zag ik! M'n moeder zei niks en lachte alleen maar.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • ja hoor, ik plas overal buiten. geen probleem. ook wel eens met mn pa gepist. helemaal niet raar.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten