Skip to content
13 reacties
827 weergaves

Geld verdienen

Ik verdien echt niet normaal veel geld en ik koop ook gewoon dure dingen zoals kleding. Maar ik weet niet wat ik er mee moet doen. Ik heb al een auto en ik kan al een huis kopen als ik wil. En ik ga alleen maar meer verdienen. Ik hoef het niet uit te geven maar ik dacht misschien weet iemand iets

18 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • Je luxe leventje kan opeens eindigen. En dan? Heb je al je geld al uitgegeven aan dingen die mensen hierop antwoorden?? Sparen is heel belangrijk, als je verstandig bent denk je niet "wat zal ik eens gaan kopen" maar bewaar je je geld voor als je iets nodig hebt of graag wilt.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • K zou sowiso niet alles verspillen ik zou een groot deel achterhouden en sparen. En heb je een vriendin (of vriend) of ben je single? Als je een vriendin/vriend heb kun je misschien een huis kopen. Zo niet dan zou ik iets huren (dan hoef je niet dat hele verkoopsproces enzo).Je kan natuurlijk ook iets doneeren maar aangezien je nog jong bent (tuurlijk ouder dan ik) zou ik nog niet alles doneeren als je later (na alle kosten) nog geld over hebt kan je het nog altijd doneren.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat voor baan heb je inderdaad? Lijkt me wel chill als je op je 18e al binnen bent haha

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Koop LEGO :-D (al dan niet voor mij) Hoe verdin jij je geld trouwens, ik zoek namelijk een manier om mijn hobby (lego) te bekostigen ;-)

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ligt eraan over hoeveel je het hebt, investeer in een huis/pand of maak het over naar een buitenlandse rekening(minder belasting)

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je niks weet geef het dan maar aan mij, dan kan ik een phantom 4 kopen ha ha

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Aan het Fons geven van de gister overleden Tijn, van 3fm

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Geen big spender spelen. Geld sparen of investeren in beleggen. Altijd wat achter de hand houden. Wat is je relatiestatus? Als je nog single bent zal er niet veel uit gaan, maar als je straks eenmaal een huishouden met kinderen hebt (mocht dat je wens zijn), dan ben je blij dat je veel verdient.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Neem een hele mondaine vriendin en overlaad haar met exclusieve cadeaus. Geef haar ook een Visa en Mastercard op jouw bankrekening. Laat ze vooral ook met jouw geld gokken in casino's. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoeveel is "niet normaal veel"? Zoals je zelf al zei, koop een huis. Ga meer geld verdienen zodat je nooit meer hoeft te werken en ga in een groot luxe vakantiehuis in Spanje wonen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Door dat de defensieve lichaam- cellen, die uit eigen cellen bestaande kankercellen niet konden herkennen, was het onmogelijk om deze aan te vallen en uit te schakelen. Zodat het de grootste steun verdiend, nu men er eindelijk in is geslaagd, om een herkenningspunt te kunnen bieden. Het was ongelooflijk in een documentaire te zien, hoe de kankercellen bij ene 2-jarig opgegeven kind en man, werden aangevallen en verslonden. Met als resultaat dat beiden - die reeds waren op gegeven. aan leukemie- kanker zijn genezen. Deze unieke ontdekking is voor alle vormen van kanker toe te passen. Maar helaas te duur om voor de gewone mensen te kunnen worden toe gepast.Als dus ergens een donatie gewenst is dan wel voor het instituut dat deze ontdekking heeft gedaan. Zie daarvoor op internet Eigen lichaamscellen kunnen kanker vernietigen - Scientias

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Je kan je geld ook investeren in de bitcoin/altcoin dit is een perfect moment om er veel geld op te zetten aangezien alles flink laag staat en de bitcoin/altcoins is de toekomst dus over een tijdje zal je er flink geld aan kunnen verdienen! Dit zeg ik omdat je het geld toch kan missen en er alleen maar meer van kunt maken.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Wordt donateur van Greenpeace. Alvast bedankt!!

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten