Skip to content
7 reacties
484 weergaves

besneden worden.

Ik wil me graag laten besnijden. Ik kom namelijk met seks heel snel klaar en dat vinden ik en mijn vriend (ben homo) niet fijn. Mijn vriend gaat het ook doen maar weet niet wat ik tegen mijn ouders moet zeggen als ik opeens besneden ben. Iemand tips?

17 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ben besneden op mijn 17e vanwege een te nauwe voorhuid.   Ik heb geen verschil gemerkt in het sneller of of langzamer klaar komen.   In het begin is de eikel erg gevoelig, dat was wat minder prettig, zorg ervoor dat je dan wat strakker ondergoed draagt.   En verder, ik heb nog nooit een zalfje gebruikt om eerder klaar te komen. Volgens mij allemaal onzin dus.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • goede tip van jongen20. zo heeft een vriend van mij het ook aangepakt een tijdje geleden. drie maanden later was hij ook besneden!

    dat van die zalfjes en ongevoeligheid moet je niet al te serieus nemen. zit vaak ook tussen de oren van die mensen. vaak hadden ze andere problemen of zo en dan geven ze besneden zijn de schuld. als je positief tegenover besneden zijn staat, rukt en sext het heerlijk. gewoon laten doen als je er achter staat.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Als jij besneden wilt worden en je vriend ook moet je het gewoon doen.
    Gewoon tegen je moeder zeggen dat je naar de huisarts wilt omdat je velletje pijn doet bij het rukken of sexen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb al veel over besnijden gelezen, als je lest hoeveel jongen zijn besneden die nu met zalfjes moeten smeren omdat ze geen gevoel meer in hun eikel hebben denk ik niet doen.Je bent natuurlijk geboren met een voorhuid dat zal dus wel kloppen.   Anders is het als je om medische reden je moet laten besnijden.  

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben het met de 19 jarige jonge hier boven mee eens.
    Ik ben ook besneden omdat ik een strakke voorhuid had en deze bij een stijve niet meer over mijn eikel kon en pijn deed.
    Nu eenmaal besneden, zou niet anders willen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • volgens mij kun je je sowieso niet buiten je ouders om laten besnijden als je 17 bent. maar los daarvan kan ik het wel aanraden. ben zelf ook besneden en vind het alleen maar een voordeel. zeker ook met seks. bij mij moest het, maar als jullie het beide willen, prima. klaarkomen duurt iets langer vaak dan bij niet besneden jongens maar is veel intenser. moeilijk uit te leggen, je moet het ervaren.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou me niet laten besnijden omdat je (te) snel klaar komt.   Het is normaal dat je als jonge gast snel klaar komt. Als je meer met je vriend gaat seksen zal het langer gaan duren. Tip: ga even rukken voor dat jullie samen seks hebben, je zal zien dat je het daarna veel langer kan uithouden.

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten