Skip to content
6 reacties
86 weergaves

Oorbel jongen

Hallo. Ik zou wel graag een oorbel willen hebben. Weet nog niet wat voor een en weet ook niet of ik het wel durf. Ik ben bang voor wat andere mensen denken en of mijn familie het wel acepteerd. Hoe denken juliie over oorbel? Kennen jullie jongen met oorbel?

15 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • @ jongen 15 Nee het doet geen pijn, als het wel pijn doet moet je je oude tunnel of plug in doen en nog even wachten. En als ik ze uit heb voelt het niet echt speciaal ofzo. En qua reacties ja me moeder vindt het verschrikkelijk en me vader vindt wel stoer ofzo. En ja andere mensen heb ik schijt aan.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 16 jaar. Gaaf vind ik het wel! Maar zou het niet bij mezelf doen. Doet het ook pijn om je oren steeds zo op te rekken? En hoe voelt het als je ze uit hebt? Je kreeg vast veel reacties van mensen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 15, heb het gedaan omdat ik het al heel lang wilde maar mijn ouders zeiden als je 16 bent en het nog steeds wil dan mag het. Dus heb het gewoon gedaan. En ik ga tot 14 mm door want dat is mijn goal size. En ja je ziet het als je ze uit doet maar ik doe ze alleen uit als ik ga slapen. En zonde is het niet want als je echt zat bent kun je ze dicht laten maken. Ik heb gewone oorbellen geschoten toen ik 14 was en heb tot me 16e fake plugs in gehad van 14 mm.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen 16 jaar. Gaaf dat je bent gaan strechen! Waarom ben je gaan strechen en ga je nog verder door? Lijkt mij zo zonde ofzo van mijn oren. Ook als je ze uit hebt zie je het nog natuurlijk. Wat voor oorbellen waren dat die je eerst hebt gehad?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb 2 oorbellen. Heb in elk oor een ringetje. Familie accepteert je altijd wel. Gewoon doen en kijken wat jou het beste past.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb zelf 2 oorbellen gehad, heb nu stretchers van 10 mm

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten