Skip to content
38 reacties
1513 weergaves

hechtte jongens vriendschap

Wie heeft ook een hechtte vriendschap met een jongen, en niet gelijk roepen homo of gay, maar gewoon een vriend met wie je alles deelt,door samen uit te gaan,vakantie en daar door eigenlijk geen behoefte voelt om een vriendin te hebben,omdat jullie er voor elkaar zijn.

18 jaar
7 jaren geleden

38 Reacties

  • Eens met jongen17 dat meiden behoorlijk bezitterig kunnen worden wanneer je vaste verkering met ze wil. Ze vinden het logisch dat jouw vrienden en jouw sport naar het achterplan verhuizen. Ik heb echt wel op tafel moeten slaan omdat ik dat niet wou opgeven. Maar ze draaien wel bij, hoor. Het ene sluit het andere niet uit.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Geen gay, wat maakt het uit.Ga nog voor jongensvriendschap, mijn vriend ook, en we zien wel,waarom die hokjes.Mijn ouders maken het niets uit en zijn ouders ook niet,mochten we besluiten geen meisjes te willen, zien wel,niet te veel vragen stellen aan jezelf of aan mening van anderen storen.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb ook goede vriendschap met een jongen en wie dat gay wil noemen, prima toch?Baal van dat hokjes gedoe.Vriendschap is anders dan verliefd zijn.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hokjes plaatsen, ben mezelf. Mag ik. Geen zin aan meiden nog en misschien wel nooit. Voel me meer thuis onder jongens ,lekker uitgaan,dollen, kamperen, ja, de ultieme vrijheid van genieten.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom zou een vriendschap met een jongen niet gewoon zijn, hou eens op over gay. Dat hokjes plaatsen, wie heeft dit bedacht. Wat is er mis met een beetje intiem, mijn vriend zegt,ook dat hij niet denken wil in hokjes altijd, hij zegt ik hou van je, maar niet verliefd, ik heb hetzelfde gevoel,. We kennen elkaar al heel lang en hebben jaren met elkaar opgetrokken,dus we kennen elkaar echt door en door.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Sinds kort een vriend of kameraad,maar hij wilde dit graag j.17 en nu begin ik ook zo te denken.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Liever een goede kameraadschap met een jongen dan iets met een meisje.Wil me zelf geen homo noemen, maar ga liever met jongens om. Altijd al zo, hield van ruige jongensspellen,in het bos of in het veld,ging er soms hard aan toe met ons leger.
    Jammer dat voor de meeste jongens de meisjes kwamen, nu,vinden ze het kinderachtig,maar ik niet eigenlijk.
    Heb een jongen leren kennen op kamp die er ook zo over denkt, we ontmoeten elkaar geregeld gaan samen op vakantie,bezoeken bars,lopen graag samen in de stad, dvd's bekijken. Pilsje drinken als we thuis zijn.
    We vrijen niet met elkaar,zoenen ook niet,maar als het uit komt wel samen onder de douche,slapen bij elkaar op kamer,wel apart,kussengevechten en worstelen,soms beetje uitdagen weddenschappen, maar we zijn gewoon 2 jongens die totaal niet met meisjes willen en eigenlijk willen we ook later op kamers met ons twee,hij zegt ik wil geen huisje,boompje ,beestje,ik ook niet, we willen gewoon jongens blijven denk ik,gek,raar, weet het,maar zo voelen wij het.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongens 20 en 21 bedankt, top dat je nog gereageerd hebt j.21.
    Dan j.20 kan me voorstellen dat je zo langzamerhand ook denkt wat moet ik nog reageren,maar toch lees ik altijd graag je reactie's. Hoop dat je wel op dit forum blijft. Verder vond jouw advies helemaal niet negatief,waarom, kwam door mijzelf, schuld ligt bij mij. Je zegt dat je een hekel hebt als jongens aan je zitten of te veel. Nu dit heb ik ook maar dat doet die jongen zeer zeker niet,het is niet zo'n type. Eerder wat stoer, beetje macho,maar wel leuk. Heb te snel een eind gemaakt,mijn ouders het ik er over gepraat, ze zeggen,het is jouw leven,jij kiest je vrienden en een relatie, hun zijn niet tegen een eventuele relatie met een jongen. Hij heeft gemaild, we hebben besloten kameraadschappelijk verder te gaan,ook uitgaan, hij wil dat ik kennis maak met zijn ouders, maar ergens lijkt het me wel wat zo'n vriend, en elkaar begrijpen. Hij zegt ik stop me niet in een hokje,maar wil graag een vriend en ik zag jou en dacht met die jongen wil ik vriendschappelijk om gaan, dit hebben we gisteravond allemaal besproken en gek maar vind het wel fijn dat we weer vrienden zijn. Heel erg jammer nogmaals dat jouw boezemvriend je zo in de steek liet,maar dit zie ik echt deze jongen niet doen,mijn vrienden mogen hem ook graag,hij viel gelijk bij iedereen als een sympathieke vlotte jongen,een goede babbel, en ik vind hem zelf er ook wel heel cool uit zien,stevig gebouwd, ben ik ook, maar alles is leuk aan hem,wil hem echt nu graag als een boezemvriend.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongens17 en 21. Eigenlijk raak ik ook stilaan uitgepraat over dit onderwerp. Voor mij mogen jongens zo intiem omgaan als ze zelf verkiezen. Maar dan moeten beide vrienden het ook allebei zelf willen. Ikzelf vind het onplezierig wanneer een andere jongen de hele tijd aan me zit. Maar iedereen is anders. Wie ben ik dat ik voor iedereen ga uitmaken wat wel of niet kan?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Wilde niet weer reageren maar dit is echt de laatste keer.
    Jongen 20 met claimen bedoelde ik iets tegen je zin doen, die vrienden die ik gedumpt hebt wilden alleen uitgaan naar wat hun wilden.
    Nooit eens wat ik wou.
    Dan uitgaan was bij hun altijd veel alcohol, had ik balen van.
    Maar studentencultuur,korte tijd in een jongensstudentenhuis gewoond,dus ook bekend met het fenomeen ontgroening als nieuwkomer.
    Niets mis mee, geen fysieke mishandeling,het had wel iets vond ik, noem het machismo ,niet te vergelijken met masochisme dit is iets heel anders.
    Noem het oergedrag van mannen onder elkaar, de strijd om jezelf tegen te komen. Waarbij vernedering enigzins als stoer ondergaan een rol speelt. Misschien een ietwat erotische lading, dan over die jongen van 18 en diens vriend. Natuurlijk moet hij de vriendschap hervatten,hij de sergeant ,hij de recruut,hij was dominant maar nam niet de beslissing, dus wie had de macht, al vond ik het gedrag van jongen 18 een beetje de methode hebben van voor zich zelf weg lopen,het ontduiken van jezelf. Temeer omdat ik denk dat deze jongen veel voor hem kan betekenen en hem doet inzien dat vriendschap tussen 2 jongens ook heel waardevol kan zijn, en gelijkwaardig is aan de relatie tussen een jongen en meisje. Dacht dit wou ik even kwijt en reageer nu echt niet meer, duidelijkheid genoeg zo denk ik.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Zou ook weer vriend met hem worden, maar jongen 20 snap je niet,Je zegt vriendschap weer hervatten want hij heeft nog niks verkeerd gedaan. Wat verkeerd denk ik dan. Die vriend is wel eerlijk, een echte jongen,niet in een hokje willen,gelijk heeft hij toch. Dat hij zich heeft laten ontgroenen best dapper. Dan met worstelen is toch niks mis of iets anders wat tussen vrienden, snap niet helemaal wat je bedoeld.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb heel serieus nagedacht over jullie. Heb mijn mening bijgesteld. Geef een doorstart aan jullie vriendschap. Hij heeft nog niks verkeerds gedaan. Sorry voor mijn negatief advies eerder op deze bladzijde.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon weer vrienden worden j.18 niet bang zijn.
    Wou ook wel een soort vriend met wie je alles kon delen en vertrouwen kan en me niet in de steek liet j.20. Was dat meisje jaloers ,mogen goede vrienden tikje intiem zijn, bedoel niet vrijen,maar worstelen ,elkaar aanraken, of ging dat te ver?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee TS, we hebben geen contact meer. Heb zijn nummer gewist meteen na dat hij me dumpte. Ik denk nog wel aan onze vriendschap maar dan komt die tekst van DOEMAAR in me op:
    "Eens dan trek je de conclusie:
    vriendschap is een illusie.
    Vriendschap is een droom,
    een pakketje stront met een dun laagje chroom."

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Niet fijn als je beste vriend ineens je er niet meer inlaat omdat hij een vriendin heeft. Gisteravond naar de disco,allemaal vrienden ontmoet en hun vriendinnen en mijn zus en haar vriend . Iedereen vroeg waar is die vriend van je van verleden week. Zelfs mij zus, had zoiets waar bemoeit ze zich mee, ze merkte het volgens mij, want ze zei, het was een aardige jongen. Dacht zelfs even dat jullie wat hadden. En later ineens zag ik hem binnen komen,schrok wel even wat onzin was eigenlijk. Hij zag ons als groep bij elkaar zitten ,kwam gelijk naar ons toe en deed alsof hij iedereen kende, hij nam meteen het woord. En je merkte iedereen vond hem wel een toffe gozer, zovan die hoort erbij.Tegen mij deed hij alsof er niets gebeurd was,nu,was ook niets gebeurd,alleen ik had de vriendschap stop gezet.Naar ineens vroeg hij aan mij,dat is toch je zus, ja zei ik, hij gaf haar een hand en een zoen,en zag ze konden wel met elkaar.Reageer nog wel weer jongen 20, vraag, mis je die vriend nog, maar bij jullie was het toch ook puur kameraadschappelijk of een soort broer verhouding, ben wat verward,vandaar.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen21 schreef 4 dagen geleden dat hij zich ook moest losmaken van sommige vrienden. Ook omdat ze te dominant werden. Te bezitterig. Heb het omgekeerde van jou meegemaakt. Ooit levenslang vriendschap gezworen met kameraad. Alles samen gedaan. Fietsen, zwemmen, dollen en vooral praten in de wei wanneer we naar de wolken keken. Op een dag belde ik aan en ik mocht niet eens meer naar zijn kamer. Hij had plots een vriendin en die wou me niet meer in de buurt. Shit happens, man!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Daar heb je gelijk aan jongen 20, hij heeft nooit iets geprobeerd tegen mijn zin, dit waardeer ik aan hem, en het was een heel leuke jongen. Maar met praten en discussie houden probeerde hij je uit te horen, kijken hoe je reageerde,beetje uitdagen op een stoere manier, dit was ook niet erg,maar wil me niet binden,hij hield meisjes ontzettend op afstand. Hij zei wel dat hij liever in jongensgezelschap was dan met meiden er bij.Maar vond hem wel tof in zekere zin, kameraad zijn met iemand vond hij heel belangrijk, maar teveel claim,maar gestopt maar net zoals je zei,enigzins met spijt in het hart.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Tja TS, soms kom je voor lastige dillema's te staan. Ik had de indruk dat hij voorzichtig aanstuurde op een gay relatie. Hij alludeerde daar sterk op. Maar je moet hem nageven dat hij nog geen vinger naar jou uitgestoken heeft. Maar dat worstelen is ook weer zo'n opstapje naar meer erotische spelletjes. Jij ziet een gay relatie niet zitten dus denk ik dat je de juiste beslissing genomen hebt. Ik zou, met spijt in het hart, hetzelfde gedaan hebben.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 20 e.a gisteravond begon hij weer over vriendschap tussen jongens, dat hij mij zag als vriend. Maar kregen en discussie dat ik niet aan een relatie met een jongen toe was . En met een jongen vrijen en zo leek me niets. Toen begon hij er over dat hij dat ook niet wou, dat hij ook geen echte knuffelbeer was.Maar jongens kunnen ook erotische stoere dingen doen zoals worstelen met ontbloot bovenlijf. Dan vertelde hij dat zijn proeftijd in dat studentenhuis voorbij was en hij geen klusjes of opdrachten meer kreeg, maar zelf had hij het gevoel dat hij er zelfstandiger door was geworden en meer zelfvertrouwen had gekregen.Ondanks de vernedering soms. Weet je zei jij beetje respect bij brengen kan geen kwaad. Hij wilde dat ik dit weekend mee ging naar zijn ouders huis, maar geweigerd. Maar na deze discussie heb ik besloten toch geen vriendschap met hem op te bouwen,ben gestopt. Hij vond het wel erg,hij had zich er heel wat van voor gesteld,maar ben 18,wil me niet binden,en gestopt dus. Hij is verslagen weggegaan,dus het is over, maar mis hem wel,dat wel, ergens denk ik,ja, had hij gelijk, maar bij twijfels kun je beter stoppen denk ik, wat ik dus gedaan heb.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Wou dat ik zo'n vriend had.Jongen 18 je moet gewoon jezelf zijn.

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten