Skip to content
5 reacties
608 weergaves

opgewonden gevoel gek?

Hallo,   Ik hoop dat ik niet voor gek word verklaart maar tijdens de vakantie sliep ik op de zelfde kamer met me zusje. Helaas was er iets fout gegaan met boeken want we zouden eigelijk een eigen kamer krijgen.   Maar als je op de zelfde kamer slaap word je toch iets closer zoals bijvoorbeeld met omkleden enzo.   En daar is ook het probleem, als zij uit bed kwam en haar ging aan kleden en ik nog in bed lag werd ik daar opgewonden van. Ik heb haar niet naakt gezien ofzo alleen in ondergoed. Gelukkig heeft zij ook niet gezien dat ik daar opgewonden van raakte, kon het gelukkig onder de dekens verstoppen     Maar is dat heel gek dat het gebeurde of komt het vaker voor?   Want voel me er best wel raar bij.  

16 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • ik word nooit opgewonden van mijn zus naakt te zien, maar in ondergoed durft mn piemel wel s stijver aan te voelen.   niet omdat ik mn zus zelf zie, maar dan krijg ik wat sexfantasieen en daar word k geil van   heb nog nooit sex gehad en misschien ligt t daar aan?   wel vaak getrokken  

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je zelden naakte meisjes ziet (of meisjes in ondergoed), dan is het niet gek dat je er opgewonden van raakt als dat plotseling wel gebeurt, ook al is het je zusje.

    Zelf heb ik mijn vader, moeder en zusje verschillende keren naakt gezien rond de badkamer, dus ik wordt daar niet opgewonden van omdat het inmiddels gewoon is geworden.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ze is 13

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Is niet raar hoe oud is je zusje

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Komt vaker voor als je denkt, ik krijg soms ook een stijve van mn zus maar ik kleed me dan ook gewoon naakt om in de zelfde kamer. Kan gebeuren en is gewoon normaal joh hoef je je ook niet voor te schamen

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten