Skip to content
9 reacties
812 weergaves

gevoel van bekeken worden

Hallo ik ben 12 jaar en zolang mij kan herinneren ben ik naturist. Ook dit jaar ben ik met pap en mam op vakentie geweest in zuid frankrijk naar een naturisten camping. Ik heb daar veel vrienden gemaakt (nederlanders) en veel plasier gehad, en waren natuurlijk 24/7 in ons blootje. Er was alleen 1 man waarbei wij het idee hadden dat hij ons steeds achterna liep en een beetje raar gedrag had. Hebbenn andere naturisten van mijn leeftijd op dit forum daar ook eens meegemaakt. Ik hoor graag jullie verhaal

12 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • Tja TS, waarschijnlijk iemand die op jonge jongens valt. Dat noemen ze een knapenliefhebber. De eerste keer is het wel even schrikken. Ik was ook zowat 12. In het zwembad was een man die ook de hele tijd achter me aan liep. Hij stond me op te wachten onderaan de glijbaan en dan ving hij me op. Hij wou ook voortdurend stoeien. Dan probeerde hij mijn zwembroekje af te trekken. Ik wou van hem af maar wist niet wat te doen. Maar de redder had ons in de gaten en heeft hem uit het bad gehaald. Aan dit soort ervaringen valt niet te ontkomen. Maar je leert wel van je af te bijten de volgende keer.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • OK, dat is wel vervelend als je het gevoel hebt dat iemand je "achtervolgt". Ik denk dat die man het inderdaad wel leuk vond om jullie te zien; maar er hoeft niets vervelends achter te steken, het kan best zijn dat hij gescheiden is en zijn kinderen mist, en dat jullie hem deden denken aan zijn eigen zoontjes. En het kan ook zijn dat je zo op hem gaat letten dat hij steeds meer gaat opvallen.
    Zolang hij geen nare dingen zegt of doet kan het geen kwaad. Het kan ook wel leuk zijn als je weet dat iemand graag naar je kijkt, zoals j20 schrijft. Maar voelt het ongemakkelijk, zeg het dan tegen je ouders.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • J20, ts hier, of ik er leuk uit zie weet ik niet. Ik ben wel iets te licht voor m'n leeftijd, en heb echt nog een kinder lichaam, ik heb alleen haar op m'n bolletje en nog een echte kinder piemel. Zou het iemand zijn geweest die op jonge kinderen valt... ik bedoel een pedo... En waarom werden wij (alleen de jongens) door hem nagekeken en niet de meisjes die ook bij ons waren???

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Wanneer je er een beetje leuk uit ziet, heb je natuurlijk bekijks. Noem het ijdelheid van me maar ik vind die aandacht best opwindend. Zolang het bij kijken blijft, is er niks aan de hand. Bij de minste poging tot handtastelijkheid meteen kappen natuurlijk. Op je twaalfde loop je wel extra risico omdat je nauwelijks ervaring hebt. Voor je het weet lokt zo iemand jou met een smoes in zijn chalet. Nog een paar jaar goed uitkijken dus. Maar blijf genieten want naturisme is heerlijk.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben geen naturist hoor maar snap wel wat je bedoel. op het strand of in het zwembad draag ik altijd een speedo zwembroek omdat ik het gewoon lekker vind zitten maar waardoor je natuurlijk wel wat kan zien zitten. in het zwembad heb ik het al een paar keer gehad dant oudere jongens of mannen naar mijn kruis keken en steeds bij mij in de buurt gingen zwemmen of zo. Maarik geef daar maar geen aandacht aan.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ts hier. Met raar gedrag bedoel ik dat hij altijd probeerde dicht bij ons in de buurt te zijn, je zag hem ook altijd juist naar onze billen en piemels kijken. In ons groepje heeft nog niemand schaamhaar, en naar de meisjes keek hij niet. Hij was geen vader van een van ons want hij zat alleen in een chalet. Daarom vonden wij die man erg raar

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je op een naturistencamping vertoefd is het normaal dat je kijkt en bekeken wordt. Ik kijk in ieder geval graag naar naakte lichamen. Ik geef er niet om als anderen naar mij kijken als het maar niet gluren wordt.
    Bij vreemd gedrag van iemand moet je dit altijd melden aan je begeleiders.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Er zijn altijd wel mensen die een beetje rond lopen te kijken is mijn ervaring, maar die heb je ook als je kleren aan hebt. Als iemand op een naturistencamping het opwindend vindt om jou naakt te zien valt hij snel door de mand, want iedereen kan dan zien dat zijn piemel hard wordt.
    Waarom vond je het gedrag van die man raar?
    Als je het niet vertrouwt moet je het inderdaad met je ouders bespreken, dan kunnen die met die man of met de campingbaas gaan praten.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben geen naturist maar ik zou niet weten waarom er geen mensen met foute gedachten rond zouden kunnen lopen op naturistenterreinen. Die dus niet alleen komen om naakt te recreeren maar vooral ook om rond te kijken naar anderen. Daar is op zich niets mis mee, maar bij kinderen ligt dat toch even anders. Ik weet niet precies wat je met raar gedrag bedoelt,en misschien was het gewoon de vader van 1 van je vakantievrienden,of was er een andere verklaring voor.
    Maar als je iets niet vertrouwd is het goed om dat even tegen je ouders te zeggen. Dan kunnen die ook letten op het gedrag.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten