Skip to content
9 reacties
1613 weergaves

het spuit niet ver

gisteren was mijn neefje van net 13 bij ons thuis dat is altijd wel gezelling en hij komt dan ook vaker bij ons. we waren alleen thuis en verveelden ons. we hadden al met de ps gespeeld en zo en buiten was het regenachtig.   toen we kletsten kwamen we op het onderwerp piemels en daar kwamen we vaker op uit. het ging over aftrekken en ik wist dat hij dat al deed. toen begon hij wat op te scheppen dat hij wel een meter ver kon spuiten als hij klaarkwam en als hij lag dus ruim over zijn schouder heen. hier geloofde ik dus helemaal niks van. ik ben ouder en ik kom maar tot mijn navel als ik geluk heb. omdat ik het niet geloofde stelde hij voor het maar te bewijzen.   hij ging tegen mijn lege buro aanstaan en begon terwijl ik toekeek. en hij spoot inderdaad best ver maar niet echt veel. met het meetlint gewoon 1.10m ver dus hij schepte helemaal niet op. toen ging ik en keek hij toe en bij mij kwam het dus tot 28 cm. hij begreep het ookn niiet.   hoe kan het zijn dat dat zo erg verschilt, en hij is ook nog is jonger dan mij? we rukken allebei ongeveer 2 of 3x in de week, dus dat kan het ook niet zijn. Komt dat bij mijn nog goed of zijn er nog meer jongens die niet echt psuiten?

14 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • Opgemeten met een rolmaat, waren jullie dan met z'n drieën? ;-). De een spuit nu eenmaal verder dan de ander. Ik spuit ook verder als ik erg opgewonden ben en me fit voel.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 17: Jouw reactie is idd. vreemd, ben je soms gelovig of zoiets?
    Het kan zijn dat rukken niet mag van het geloof omdat het zaadverspilling is heb ik wel eens gehoord, en seksuele handelingen verboden zijn?
    @jongen 14: het is trainen ipv. trenen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • ts hier. ik hoorde gisteren van iemand dat je het ook een beetje kunt trenen door tijdens het plassen je spieren steeds aan te spannen waardoor je stopt en weer los en wwer aanspannen. dat heb ik vandaag geprobeerd en we zullen eens zien of het over een week of zo al gaat helpen. het maakt me niet uit dat het niet echt ver spuit maar het lijkt me toch wel lekkerder komen als het met kracht ver weg spuit.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben de ts. @jongen 17. vind het wl een beetje rare reactie van je
    waarom niet met je neeft, we zijn vrij opgevoed en vonden het allebei ok.
    we hebben het inderdaad gewoon opgemeten ja met een rolmaat.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Van dit soort verhalen geloof ik dus echt geen zak van. Ten eerste je gaat toch niet me je bloedeigen neefje aftrekken? en ten tweede waarom de fuck zou je precies opmeten hoe ver je spoot '1,1m' en '28cm' hebben jullie dat zeker opgemeten met een meetlint? pff keep on dreaming...

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik kom de ene keer veel verder dan de andere keer. Kan ook ruim over mijn schouder (zelf in m'n gezicht) spuiten. Maar soms loopt het er ook maar beetje uit.
    Wel leuk om dat uit te proberen met elkaar!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb al met verschillende vriendjes afgetrokken, en bij iedereen is het verschillend. Eentje spoot inderdaad tot over zijn hoofd, terwijl hij lag, bij een klasgenoot drupte het er uit, bij mezelf en de meeste anderen komt het zo'n beetje tussen navel en schouder.   Om een meisje te bevruchten maakt het niet uit, als je met je piemel in haar vagina zit beweegt het sperma vanzelf richting baarmoeder.   Er is dus niets om je druk over te maken.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je het puur wetenschappelijk bekijkt, dan kan sperma eigenlijk alleen maar hard spuiten als er veel druk op staat. Je moet dus niet proberen om zo snel mogelijk klaar te komen maar het juist uitstellen door te "edgen" om zo de druk opbouwen (Edgen is aftrekken tot je bijna klaarkomt, en even stoppen voor je verder gaat).

    Ik zou me er persoonlijk niet zo druk over maken. Als je niet zover spuit kan je tenminste makkelijker opruimen na je bent klaargekomen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik weet dat er nog jongens zijn die niet echt ver spuiten. Ik heb dat wel enkele keren gezien.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten