Skip to content
7 reacties
2681 weergaves

Fantaseren over pijpen en aftrekken

Ik zou echt heel graag een emand willen aftrekken of nog beter: afgetrokken worden door iemand anders. En misschien wel pijpen, het lijkt me een heerlijke ervaring als iemand klaarkomt in mijn mond of ik in iemands anders mond. Ik weet nog niet of ik homo/hetero/bi ben maar ik val wel op meisjes. Het is gewoon raar om iemand te vragen van: wil je samen aftrekken? Dat diegene dan tegen anderen zeggen van je bent gay dat je wil aftrekken met een jongen. Hoe zou ik dit kunnen doen?

13 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Als je echt een goede vriend hebt, dan is het verstandig om een keer met hem te gaan logeren. Vaak na een feestje, als je allebei ten minste drinkt, ben je wat losser en durf je ook sneller wat te vragen. Als je dan in bed ligt kun je hem bijvoorbeeld vragen hoe vaak hij aftrekt, of dat soort dingen. Kijk hoe hij daarop reageert, en als hij niet wil moet je daar ook respect voor hebben. Ook kun je een beetje tegen hem aan gaan liggen dan, draait hij meteen weg of schuift hij weg moet je ook ophouden. Hoop dat je hier wat aan hebt.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb dat ook dat als ik een jongen die ik leuk vind zijn piemel zie bij het plassen dat ik dan fantaseer dat hem wil aftrekken. Maar dan moet hij het wel willen en het vragen en dat is moeilijk.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je staat te plassen in het urinoir en en je merkt dat de jongen naast jou naar je piemel kijkt, dan denk ik dat hij jou misschien wel wil aftrekken.
    Dan kan je hem vragen : ' Kan je alles goed zien ? ' en daarna ' Als je wil, mag je hem ook voelen '.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • J16, heb ik ook indd

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil dit ook allemaal maar ik kan niemand vinden...

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als die jongen waar je het aan vraagt om samen af trekken zou boos worden of schrikken dan kan je altijd zeggen "Grapje".

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Uit eigen ervaring kan ik jou wel iets verder helpen. Zelf val ik enkel op meisjes, maar toen ik 13 jaar was, was het voor mij nog niet echt duidelijk, omdat ik toen nog niet zoveel wist ( ik heb geen broers of zussen ). Dus ging ik enkel om met de jongens in de buurt waar ik woonde.

    Om te beginnen zou ik - als ik jou was - niet direct met de deur in huis vallen. Heb je een vriendje of vriendjes waar je vertrouwelijk mee omgaat en waar je ook wat voor voelt om iets mee te proberen ? Nodig er dan zo eentje uit om bij jou thuis te komen spelen of filmpjes te bekijken. Of je kan ook samen huiswerk maken.

    Na een tijdje kan je bv. vragen aan je vriendje of hij zijn piemel al eens aan iemand heeft laten zien. Dan vraag je of hij het zou aandurven hem aan jou te laten zien. Als hij het doet en je ziet dat hij stijf is, kan je vragen of je hem ook even mag aanraken enzoverder ... Goed mogelijk dat hij het ook aan jou zal vragen.

    Dus zeker niet direct vragen of je hem eens mag aftrekken of zo.

    20 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten