Skip to content
4 reacties
741 weergaves

Jongen leuk maar kinderachtig

Hoi iedereen, ik zit zelf nog 'in de kast' en ik ben verliefd op jongen van mijn school. Maar ik weet niet of hij homo is én hij is enorm kinderachtig maar toch heel lief en leuk. Hebben jullie misschien tips met wat ik kan doen?

14 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Is het wel zo dat hij 'kinderachtig' is? De term kinderachtigheid is zeer breed. Haalt hij goede cijfers of is hij niet zo serieus met school bezig. Misschien is het een manier om indruk proberen te maken op anderen. Hoe is hij tegen jou? Je schrijft dat hij 'lief en leuk' is en dat is dus geen vervelend gedrag. Misschien vind ie jou ook leuk maar weet hij zich geen houding te geven dus probeert hij dat met grapjes die in jou ogen wat kinderachtig lijken terwijl jij iets serieus met hem wil. Geef hem de tijd. Ga met die jongen in gesprek en begin eerst eens een 'gewone'vriendschap. Ga ook serieus op zijn onderwerpen in zodat hij zich gehoord voelt. Misschien verandert zijn toon dan. Ik heb ongeveer hetzelfde met een collega Hij geeft nog niet echt veel dingen thuis over hemzelf terwijl ik hem beter wil leren kennen. Gewoon een keertje afspreken bij hem of jou thuis. Dan kun je hem beter leren kennen en weet je iets over zijn achtergrond en misschien de reden waarom hij zo doet. M

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Sommigen vinden mij wijs overkomen, maar ik vind net als jij een jongen leuk die juist wat "speels" is. Ik heb mijn fiets op school een paar keer naast de zijne geparkeerd, en zo zijn we met elkaar in gesprek geraakt. Toen bleek dat we allebei Fifa spelen heb ik hem een keer bij mij thuis uitgenodigd. En ik ben later eens met hem meegegaan. We krijgen steeds meer contact, maar we doen niets op seksgebied. Ik zou wel willen, maar ik wil hem niet overrompelen, dus ik doe rustig aan. Hij legt wel eens een hand op mijn schouder of mijn been, en ik heb gisteren mijn hoofd even op zijn schouder gelegd, daar schrok hij niet van. Dus ik denk dat het de goede kant op gaat. Nu ik dit schrijf wordt ik helemaal warm van binnen, hahaha.   Misschien kun jij ook zo rustig beginnen met een praatje en dan zie je wel hoe je meer contact met hem krijgt topicstarter. Succes!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe oud is die jongen eigenlijk ? Even oud, ouder of jonger ? En wat noem jij ' kinderachtig ' ? Want dat kan best sexy zijn voor zover ik mij herinner toen ik zelf 14 was.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Het beste is om geen al te hoge verwachtingen te hebben en dus niet denken dat hij ook homogevoelens heeft. Zoiets moet je ook nooit al te direct vragen, want dat schrikt af. Ik zou proberen om "gewoon" vrienden te worden. Pas als jullie goed contact hebben zou je langzaamaan kunnen polsen hie hij over bepaalde dingen denkt. Dan heb je de meeste kans. En blijkt hij hele andere gedachten te hebben dan jij , heb daar dan ook respect voor, ga niet pushen ofzo.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten