Skip to content
4 reacties
701 weergaves

Sex met vriend HOE!!

Ik heb dus een jongen en het is zelfs een van mijn beste vrienden dus dat is al iets makkelijker. Sinds een zeer lange tijd ruk ik al op hem. Hij heeft een goeie penis want ik voetbal vaak met hem en zijn team mee en dan moeten we douchen. Laats fietsten we naar school met zijn tweeen en op een of andere manier kwamen we op het onderwerp seks. Hij vroeg of ik het wel eens deed (rukken) ik reageerde gewoon ja want het is ook zo. Toen vroeg hij met een omwegje of ik ook al dat witte spul had. Ik was verbaasd dat hij het hierover had, ik zei : waarom wil je dit weten. Hij zij : oh gewoon, maar ook sperma heb ik dus ik antwoordde ja, als vrienden onder elkaar moet je eerlijk zijn. Maar ik zou zo graag een keer lekker wat dingen met hem doen. Vrijdag komt hij bij mij s avonds een film kijken. Hoe krijg ik het voor elkaar !! En wat zegt het dat hij wil weten of ik sperma heb??!

13 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Je kan hem vragen waaraan hij denkt als hij rukt. En dan beken je dat je aan hem denkt, terwijl je het bij jezelf doet. En ook dat je naar zijn piemel hebt gekeken bij het douchen en vond dat hij een mooie heeft. Dan zal hij zelf ook wel dingen vragen en misschien voorstellen iets te doen.


    17 jaar
    7 jaren geleden
  • gewoon vragen of hij wil trekken zal wel ja zeggen hoe oud is je vriend

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Opzich is er aan vragen of je al sperma hebt niks geks, is waarschijnlijk puur om te vergelijken of jij net zo ver in de puberteit zit als hijzelf, of dat hij achter of voor ligt, geeft wat meer zekerheid.   Als je dingen met hem wilt doen vraag dan tijdens of na de film of hij een keer zou willen rukken samen, gezien jullie het er al een andere keer over gehad hebben. Stel dan tijdens het rukken voor om verder te gaan (elkaar aftrekken en later misschien pijpen/neuken). Wees niet te direct anders kan het afschrikken en wil hij sws niet. Dus als jullie al een tijdje bezig zijn stel voor om het bij elkaar te doen 'om te kijken hoe het voelt'.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Begin tijdens logeren over het gesprek van toen em vraag dan of hoj het ook al heeft en als ie t heeft moet je m gewoon uitdagen, hier een paar tips van hoe je het kan uitlokken na het starten van t onderwerp: Wedden dat ik meer sperma heb. Of Vraag hoe hij rukt een stel voor het samen te doen zo dat je technieken van elkaar kan leren Toen ik 14 was bleef mijn beste vriend logeren en die was al heel de week elke dag bij mij want het was zomer vakantie en toen waren we achter de 18+ zenders gekomen toen hebben we die opgezet en toen zei hij wedden dat ik eerder klaar kan komen en ik wilde wel mee doen maar uit eindelijk durfde we allebei niet was echt jammer zou nu nog wel willen dat ik het town had gedaan. 

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten