Skip to content
28 reacties
12819 weergaves

Kamp en mastruberen

Ik ben met school 1,5 week op kamp en we hadden kamers van 2, 4 en 6 personen. Ik ben dus met iemand die niet m'n vriend was maar gewoon een klasgenoot op een kamer geplaatst (ook 15 jaar jongen). Toen we 's ochtends schoon ondergoed aandeden (wat me wel normaal lijkt) viel me al op dat hij daar niet moeilijk over deed en gewoon zijn penis liet zien. Ook met douchen die avond daarop maakte het hem allemaal niks uit. Als het hem niks uit maakt maakt het mij ook niks uit dus ik deed mee, maar is dit normaal en doen meer jongens van jullie dit op bijvoorbeeld kamp van school? Later 's avonds vroeg hij of ik wel eens masturberen doe. Ik antwoord gewoon ja want ik doe daar niet moeilijk over ofzo, maar is dit fatsoenlijk om aan een ander te vragen? Hij vroeg dus of ik het een keer met hem samen wil masturberen deze week op kamp... Wat zal ik antwoorden?

Aankomende morgen is het de 3e dag op kamp.

Groet S

15 jaar
7 jaren geleden

28 Reacties

  • ik hoop dat je het gedaan hebt is super leuk ik zit altijd met 3 vrienden op 1 kamer zijn heel grote docuhes gaan met 4 samen onder de douche we wassen ons en daarna trekken we ons lekker af en spuiten mekaar vol doet super goed

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • niet zo moeilijk over doen, gewoon samen genieten.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • en je moet elkaar ook wel wat vertrouwen. anders gaat ie misschien rond vertellen hoe groot je penis is en of je al veel schaamhaar hebt of net niets.
    ook vind ik het intiem als je dan ook klaarkomt en sperma spuit.
    niemand heeft daar iets mee te maken
    dus toch oppassen dat dit niet misbruikt kan worden

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou de jongen toch wel een beetje leuk moeten vinden vooraleer mij door hem te laten aftrekken.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als iemand je aftrekt lijkt mij dat best wel prettig alleen ik moet nog school kamp krijgen en als iemand vroeg samen aftetreken zeg ik gelijk ja

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • En hoe ist afgelopen .

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Het komt wel meer voor bij jongens van 15 jaar om te experimenteren. Het is geweldig om seks te hebben en zo kunnen jullie ontdekken wat jullie fijn vinden. Wanneer een mooie jongen mij zou vragen zou ik geen moment twijfelen. Hoewel experimenteren niet direct iets hoeft te zeggen over je geaardheid weet ik van mijzelf dat ik meestal heel snel verliefd wordt zodra ik intiem ben.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zal nu wel terug thuis zijn. In ieder geval vindt hij jou leuk en omdat jullie niet echt bevriend waren, ben je misschien wel verrast door zijn voorstel, dat hij nu kon doen omdat jullie met zijn beiden op een kamer lagen.
    De vraag is nu : vind jij hem ook dermate leuk dat je ingaat op zijn voorstel ? Let wel : dat maakt van jou nog geen homo, mocht je daar bang voor zijn. Je doet in ieder geval wat je zelf wil.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • waar om niet

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja ik zou het doen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Sorry, maar dat is niet mijn ervaring. Met het ouder worden worden verdween bij mij de aantrekking. Maar ik heb er ook geen spijt van en de ander ook niet.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Uit eigen ervaring kan ik je dit zeggen: hoe intiemer je omgaat, hoe groter de kans dat jullie verliefd worden. Want dat kan dus echt. Ook tussen twee hetero jongens. En daar kan je behoorlijk van in de knoop raken.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • je kamp zal inmiddels al wel voorbij zijn, maar ik zou het wel weten in ieder geval.
    zeker omdat hij het vraagt zou ik het zeker doen, het is echt een fijn e ervaring al zeg ik het zlef, zeker als je allebei echt klaarkomt

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is nog lekkerder dan wanneer je jezelf aftrekt, dus ik zou niet aarzelen als ik jou was. Maar als je het zelf niet ziet zitten moet je het niet doen natuurlijk (maar dan mis je wel wat).

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • als je het beiden wil : DOEN.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het positief dat die andere jongen jou niets opdringt. Je hebt blijkbaar ook geen ervaring op dat vlak. Ik zou hem dan ook vragen of hij het al met een andere jongen gedaan heeft en/of waarom hij het met jou wil doen. En dan kan je altijd nog zeggen dat het bijv. voor jou de eerste keer is en je er eerst over wil nadenken.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Eerst laat hij jou schijnbaar achteloos zijn penis zien 's morgens en tijdens het douchen, en blijkbaar heb je ernaar gekeken. Dan vraagt hij 's avonds of je wel eens masturbeert en ten slotte of je samen met hem wil masturberen.   Dan is het duidelijk dat hij jou vanaf het begin zag zitten en is het logisch dat hij jou ook wil masturberen en graag zou willen dat jij het ook bij hem doet. Je hoeft daarom niet gay te zijn en hij ook niet. 

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • als je dat zelf wil zou ik dat doen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi Ik Ben de schrijver. T verloopt wel goed. Over paar dagen gaan we weg en 1 keer getrokken alleen hij wilde het ook bij elkaar doen... zal ik dat wel doen??

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ssshhhttt jongen17. TS en zijn maatje nu even niet storen, weet je wel.

    20 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten