Skip to content
8 reacties
1057 weergaves

Jongen 10 verliefd op mij (jongen 24)

Hallo, Vrienden van mij hun zoon is nu bijna 10 jaar oud en is echt zeer aanhankelijk aan mij. Hij komt zich echt tegen mij aanplakken en neemt mijn handen vast en speelt constant met mijn vingers. Zelf legt hij mijn handen zo zodat ik hem in een dichte en warme intense knuffel vastheb en zo kan die een eeuwigheid blijven zitten of liggen. Af en toe laat hij mijn handen zo bewegen zodat ik hem eigenlijk aan het strelen ben. Hij geeft me nu sinds enkele maanden super veel complimentjes dat ik nooit zou verwachten van een 10 jarige. Hij vind dat ik zeer mooie ogen heb en hij vind het leuk en schattig als ik hem aankijk, volgens hem heb ik een speciale blik in mijn ogen. Zelf lacht hij super lief als hij naar mij kijkt. Hij is de schattigste jongen dat ik ken en als ik eerlijk moet zijn heeft hij mijn hart al gewonnen. Ikzelf ben homo, en ondertussen al smoor verliefd op hem. Ik weet dat dit niet mag en kan door leeftijdsverschil en ik zou ook nooit iets doen. Dit verhaal is echt en ik wil graag jullie meningen en gedachten horen over dit. 

24 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Is het 'verliefdheid' of gewoon 'heel erg graag mogen'? Daar zit nog wel verschil in. Ook bij het laatste kunnen heel sterke gevoelens zijn, maar dat wil niet zeggen dat die jongen iets met je wil. Ik denk eerder dat hij in jou een rolmodel ziet.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Beste jongen*21. Kijk alsjeblieft om je heen. Ik weet niet of je lid bent van een club, werkt of veel of veel vrienden/kennissen hebt, maar in die kringen, en die zijn althans bij mij erg groot, is er altijd wel een vriend van... of een neef of broer van... die wel iemand kent die jou ziet zitten en als je een eventuele liefdesmakelaar hebt, dus iemand die jou kan koppelen aan iemand anders, die jij ook misschien leuk vind. Let op signalen, zo ben ik op dit moment ook met iemand bezig die ik leuk vind en ik heb ook iemand die weet hoe ik in elkaar zit en me veel tips heeft gegeven (allebei op het werk). Ik ben al een keer met die persoon uit geweest in een paar maanden tijd en de tweede keer komt er al aan volgende maand. Geef in geen geval op, dat deed ik eerder ook, maar hoe lang het ook duurt ga door met zoeken en als je iemand op het oog hebt: blijf altijd proberen!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kan je gevoelens van tederheid begrijpen, maar verliefd worden op een jongen van 10 jaar (hoe lief en schattig het joch ook is) kan helaas echt niet. Probeer wat afstand te nemen en vermijdt in ieder geval voor even de warme intense knuffels.

    Ik zou het fijn voor je vinden wanneer je een leuke jongen van ongeveer je eigen leeftijd mag tegenkomen en dat jullie warme gevoelens voor elkaar mogen koesteren. Die jongens zijn er ook. Hier is er al ééntje snik.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Hij vind jou leuk, maar het is een kind en jij bent een volwassen vent. Dat je een bepaald kind soms lief of aardig of schattig vind is heel normaal,maar dat is het dan.Je zegt dat je smoor verliefd op hem bent,ja,dat is geheel anders, houden van of verliefd zijn zijn twee aparte dingen. Normaal speelt dit bijna nooit denk ik bij zo'n groot leeftijdsverschil.Omdat het gewoon niet gelijkwaardig is en het ook niet geaccepteerd wordt , maar ik denk dat hij jou graag mag, tegen je op kijkt,veel jongens kijken wel vaak op tegen jongens die een paar jaar ouder zijn,of naar hun oudste broer die al uit gaat,maar dit is anders,dit is een kind nog. Hij ziet het toch heel anders dan jij denkt ,voor hem is het een soort van aandacht die hij leuk vind,maar echt dat is dan.Op zich niks mis mee dat je hem aandacht geeft, maar doe het dan wel op een manier dat bij zijn leeftijd past, niks verliefdheid,moeilijk om hier op te reageren, maar je zit er mee,je vraagt een menig,en die geef ik, mijn advies is dus afstand houden . Zelf ben ik 17 maar voor een relatie vind ik iemand van 15 al te jong,en iemand van boven de 20 eigenlijk net iets te oud. Over leeftijdsverschil gesproken, en verder sluit ik me aan bij de andere reactie's.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Veel jongens van die leeftijd zoeken een soort voorbeeldfiguur, zonder dat ze zich dat bewust zijn. Dat kan bijvoorbeeld een oom zijn, of een meester op school, of een oudere broer van een vriendje. Dat laatste is mij overkomen, een vriendje van mijn broertje (allebei 9 jaar) vindt mij helemaal te gek. Hij ziet mij als een soort idool, en hij vindt het geweldig als ik hem aandacht geef. Alsof hij verliefd op me is eigenlijk. Mijn pa heeft uitgelegd dat het heel normaal is dat hij een voorbeeldfiguur zoekt, maar dat ik daar niets achter moet zoeken en dat dat ook weer over zal gaan. In de tussentijd moet ik er maar verstandig mee om gaan zegt mijn pa.  

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben bezig met een relatie met een jongen mijn verloofde van 17. Maar heb hetzelfde met een neefje.   Mijn neefje is ook aanhankelijk, maar ben op hem niet echt verliefd, ik knuffel hem en geef hem af en toe een kus op zijn voorhoofd en hug hem ook wel. Hij zit ook vaak erg dicht tegen me aan. Hij is gewoon erg knuffelig en stoeien daar zoek ik weinig achter, ik denk dat ik meer een voorbeeld voor hem ben dit kan en is niet erg, zolang er maar geen seksuele handelingen bij komen.  

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat hij ook zegt of doet : je mag er nooit aan toegeven, want juridisch is zijn eventuele ' toestemming ' van geen tel.   Van zijn kant is het mogelijk enkel kalverliefde, die wel vanzelf overgaat als je geen contact meer met hem hebt.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou proberen om iets meer afstand van hem te nemen.... Miss tijdje geen of minder contact zoeken. :). Lijkt mi het gezondste

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten