Skip to content
8 reacties
342 weergaves

Relatie uitstellen omwille van gewicht?

Hoi allemaal Ik ben nooit echt van de magerste geweest. De laatste jaren is er thuis ook het een en ander gebeurd, en ben ik gaan snacken. Nu zit ik aan de 90 kg, met een lengte van 1m70... overgewicht dus. Omwille van het feit dat ik me niet goed in mn vel voel, heb ik het op zoek gaan naar een relatie steeds uitgesteld. Ik dacht: "als ik niet van mezelf kan houden, kan ik niet van iemand verwachten dat wel te doen."... Ik heb nooit echt de behoefte gehad om een relatie uit te bouwen om de reden van mijn gewicht en omdat ik nog aan het zoeken was naar mijn geaardheid. Nu ben ik eruit... ik ben gay, maar wil me omwille van verschillende redenen nog niet outen (kleine gemeente in Oost-Vlaanderen (België), oerkatholieke familie,...). Ik ben van plan om me in mijn omgeving te outen als ik een relatie heb. En daar wringt nu mijn schoentje... zouden jullie, jongens van rond mijn leeftijd, met mij daten en een relatie willen uitbouwen, ondanks mijn gewicht? Ik wil er echt aan werken, probeer gezond te eten en ga regelmatig fitnessen. Maar wie zou er op dit moment een relatie aangaan met een jongen van 90kg?

21 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Op kamp ik was 13 zat er een jongen bij ons die stevig gebouwd was.Maar hij had totaal geen complex,eerder stoer.Was de eerste die naakt het meertje in dook, wij volgden. Vond hem mooi,ondanks zijn overgewicht. Echt jongensachtig, ik wou ergens zijn evenbeeld zijn.Begon ook meer te eten en ben nu ruim 90 kilo. Maar vind het gewoon mooi en stoer.
    Wat die jongen betreft ben nog steeds bevriend met hem en sinds kort weet ik dat hij gay is, hij is er heel open over,ook weer zoiets.Hij durft alles en daar ben ik soms jaloers op, door hem weet ik dat ik ook gay ben, dus ben ik ook een jongen die op dik valt,en wel meer, hij, die jongen
    ook,en van mij hoeft hij echt niet af te vallen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • hey het is helemaal niet erg die 90kilo ik zelf ben slank en val heel erg op jongens met een buikje.

    dus wees blij met de rest en laat je gewicht geen reden zijn om alleen te blijven.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Je wilt je outen als je een relatie hebt jongen 21, maar die heb je nog niet vanwege je gewicht. Nu, allereerst zou jouw gewicht en denk velen met mij geen probleem zijn om een vriendschap met jou te sluiten. Toen ik je verhaal las dacht ik ergens dit lijkt wel op een soort excuus om niet toe te geven dat je op jongens valt vanwege je omgeving. Nu,dat is hun probleem,jij hebt recht om te zijn wie je bent, en waarom outen,zelf heb ik dit ook nooit gedaan,vind het niet meer nodig in deze tijd, heb nooit stikum gedaan, wel signalen afgegeven door met jongens om te gaan die ook zo waren. Dan waarom focus jij je zo op een vaste relatie, je kunt toch ook met vrienden om gaan,doe ik ook. Die vaste relatie kan altijd nog.Zet eerst voor jezelf alles op een rijtje,wat wil ik met mijn leven nu, en werk daar aan,de rest komt vanzelf,het is jouw leven en laat je niet langer beinvloeden door je omgeving.Laat nog eens horen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit heeft echt geen probleem te zijn jongen 21, 90 kilo is niet extreem dik. Zelf ben ik ook nogal stevig, maar was nooit geen belemmering.
    Daar bij niet iedereen houdt van dun, zijn genoeg jongens die op stevig vallen, ik val op ook meer op stevig gebouwde jongens. En ik weet dat er wel meer jongens zijn die echt op wat dikkere jongens vallen, dus gewoon uit gaan, kansen genoeg.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mss kan ik je toch een beetje geruststellen. 90 kilo is echt geen drama. Dat is stevig en fors maar niet zwaarlijvig. Veel mensen vallen net op stevig. Dan je omgeving: ik ben Nederlander maar woon al een hele tijd in Vlaanderen. Ik ken die kleine dorpjes met oerkatholieke mensen. Je kan het niet beter treffen. De mensen zijn vergeleken met streng gereformeerde gemeenschappen heel tolerant. Op het Vlaamse platteland kan je nog helemaal jezelf zijn. De Belgische steden zijn jammer genoeg ingepalmd door homo hatende mensen.  Mijn advies: doe je ding en blijf waar je bent.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewicht hoeft toch helemaal geen rol te spelen in de liefde. Innerlijk en het overige aan je uiterlijk is ook belangrijk en kan iemand al verliefd op je maken. Het vooral gaat om je imago, je charme, ben je een leuke man? Heb je humor? Heb je talent voor iets? Heb je een leuke hobby? Verzorg je jezelf goed ondanks dat je ‘dik’ bent? Ruik je lekker, ziet je gebit er gezond uit, doe je je haar, heb je moderne kleding? Het is ook een kwestie van opvallen. Bezoek plekken met mannen, ga op een datingsite. Wees interessant en leuk. Tuurlijk zullen er dan mensen voor je vallen, genoeg!!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey jongen 21, Ik ben biseksueel en ik heb al meerdere homoseksuele relaties achter de rug. Er zijn verschillende groepen die verschillende soorten relaties aangaan, een groep die met name let op het uiterlijk en een groep die veel meer let op het innerlijk van iemand. Bij veel mensen maakt het echt niet zo veel uit hoe je er uitziet, ik ken ook mensen die juist op vollere types vallen. Het grootste struikelblok voor jou is denk ik niet zo zeer of mensen wel een relatie met je zouden willen, dat is geen probleem. Het is met name belangrijk dat je zeker bent van jezelf, als twijfelachtig overkomt kan een relatie opbouwen een lastige opgave zijn. Op het moment dat je, al heb je overgewicht, gewoon zeker bent van je zaak en zelf een relatie aan denkt te kunnen, dan is het hebben van een relatie al een stuk simpeler. Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen en verder vragen kan altijd. Gr. J 17

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 1,65 en 120 kg..

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten