Skip to content
117 reacties
5271 weergaves

Wat voor piercing(s) heb jij??

Zelf heb ik piercings en ik vroeg me af wat voor piercings andere jongens nou zoal hebben. 1. Hoeveel piercings heb je? 2. Waar heb je ze? 3. Wat voor piercings zijn het? (Ringen, staafjes, stretchers, etc.) 4. Hoelang heb je ze al? 5. Ben je er achteraf ook blij mee? 6. Wat voor reacties krijg je erop? 7. Hoe reageerden jouw ouders op je piercing? 8. Wat voor piercings wil je nog?

16 jaar
6 jaren geleden

117 Reacties

  • ik heb een prince albert van 7 mm

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb er ook geen. Zijn er meer jongens en meisjes die geen piercing hebben?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Wow wat je hier leest??? Een complete ijzerhandel. Raken jullie dan op Schiphol door de poortjes? Of moeten jullie telkens weer strippen?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen22 De jongens in de klas van mijn broertje vragen steeds waarom hij een pleister heeft. Vind het wel leuk dat mijn broertje ook een piercing heeft. Alleen mijn jongste broertje van 9 nog een.  

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen19: gaaf dat je zoveel piercings hebt en ook je ouders. Mijn stiefbroer werkt in een tattoo en piercingshop en daarom kan ik ze ook makkelijk laten zetten. Ik wil nog een septumpiercing, een guiche en een scrotumladder, want dat lijkt me heel gaaf.
    Heb je ook tattoos of alleen piercings?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik draag nu: -5 oorbellen -horizontale tongpiercing -horizontale en verticale tepelpiercings -PA piercing -guiche piercing Ik had een septumpiercing, maar die draag ik niet meer. Wishlist: -bridge piercing -navelpiercing (vindt m’n vriendin niet zo oké, maar ik laat m’n waarschijnlijk toch een keer zetten.) -scrotumladder vanaf m’n eikel tot aan m’n guiche piercing. Oorbellen: 2 dikke zilveren ringen links, 2 dikke zilveren ringen rechts, 1 dunnere ring bovenin m’n linkeroor. Eerste 2 gaatjes sinds ik 3 ben, volgende 2 gaatjes op m’n elfde laten zetten en het 5e gaatje bovenin sinds een paar jaar. Tongpiercing: horizontale staaf. Ik vind het leuk om net even wat anders dan standaard te hebben. Om dezelfde reden heb ik vorig jaar m’n tepels eerst horizontaal en later ook verticaal laten piercen, allevier staafjes. Zie je minder vaak en m’n tepels zijn er flink wat dikker van geworden. Is extra fijn om aan te zitten of als iemand anders eraan zit. PA heb ik op m’n 18e verjaardag laten zetten, nu 4mm, wordt een grotere op termijn, maar ik wil eerst gewend zijn aan de huidige dikte. Guiche piercing heb ik begin dit jaar laten zetten. Is een aanrader, voelt erg lekker. Nu 2mm, op termijn op te rekken. Kennissen van m’n ouders hebben een tattoo en piercingshop en m’n ouders zitten zelf onder de tattoos en piercings. Het is helemaal geen taboe. Juist prettig dat ze er kennis over hebben en kunnen adviseren. M’n vader heeft zelf 10mm tunnels in z’n oren en een PA, zowel m’n vader als m’n moeder hebben tepelpiercings.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb er geen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen22   Gaaf dat je naar 8 mm wilt, dat wil ik zelf ook of mssn nog wel groter.      @jongen13   Snap ik van de pleister, ik heb ze daatom ook pas op mijn 12de laten zetten. 

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 22   mijn PA is nu 5mm met een ball closure ring. Ik weet nog niet hoever ik nog ga stretchen, maar ik wil nog wel groter. Misschien uiteindelijk naar 8mm.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen22   Ik heb tegenwoordig een circular barbell, dus een hoefijzer en de volgende maat is dezelfde. Daarvoor heb ik jaren een ballclosure gehad.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen22 Ja wij vinden het ook gaaf maar er zijn er bij die snappen niet dat wij er nu al een hebben. Bij mij mogen ze het allemaal zien. Alleen mijn broertje moet er een pleister over doen bij gym en bij het zwemmen omdat niet iedereen het mag zien omdat het officieel niet mag op je 11de.

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen22
    Wat voor PA heb je? ballclosure, circular barbell, banana?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen22
    Ik heb ook een PA in mijn pik sinds mijn 16de. Ik ben met je eens dat hij erg lekker is bij het rukken en bij de sex. Ik doe hem daarom nooit meer uit! De mijne is nu 6 mm dik en de volgende maat heb ik al in huis.

    @jongen19
    Ik heb die gouden ringen al zo lang in mijn oor dat ik ze niet hoor haha. Ik vind het wel lekker om ze te voelen in mijn oren. Ik vind het niet erg dat mijn tepels groter en dikker worden, vind dat wel stoer.

    @jongen13
    Gaaf dat jij en je broertje al een tepelpericing hebben. Ik vind het niet te vroeg want ik had tepelpiercings op mijn 12de. Vind het stoer van jullie dat jullie dat durven laten zetten.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Zelf heb ik een tepelpiercing en mijn broertje van net 11 ook. Sommige vinden ons te jong voor een piercing zeker mijn broertje.

    Zijn er hier ook jongens die ons te jong vinden of die het stoer vinden?

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 22. Dat valt dan wel op als je zoveel grote ringen in je oren hebt hangen. Hoor je ze dan ook constant tegen elkaar aan tikken en rinkelen als ze steeds bewegen? Ben je niet bang dat je tepels nog langer worden en extreem gaan hangen als je nog grotere en dikkere ringen er in doet? Of vind je dit juist niet erg?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb sinds mijn 12de een navelpiercing. Toen ik net 13 was kreeg ik staafjes in mijn tepels. Die heb ik een jaar gehad, toen iets dikkere gekregen. Zitten nu ringetjes van 5 millimeter in. Ben bijna 16 en op mijn verjaardag krijg ik een staafje en twee ringetjes in mijn bilnaad. Heb ik vet zin in!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Zijn er jongens met een. Neuspiercing door de bijdrage neusgaten. Welke piercing. Heb je zitten en hoe. Groot is hij.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb sinds vorig jaar een Prince Albert Piercing. Was even wennen in het begin, maar het bevalt heel goed. Ik heb hem nu gerekt naar 6mm. Echt een meerwaarde bij masturberen en de seks.

    Het valt me op dat er meer jongeren zijn met die piercing. Wie heeft hem ook en hoe groot is jullie ring erin?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen19

    Mijn tepels zijn wel wat gaan hangen maar hoeveel cm dat is moeilijk op te meten. Ik draag vaak strakke shirts dus ze slingeren niet heen en weer behalve als ik zonder shirt loop of bij de sex.

    Mijn oorringen zijn 2 cm groot. Haha ik voel ze zeker maar ik vind dat wel een prettig gevoel en staat nog stoer ook.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook een tepel piercing alleen mijn ouders weten het niet. Ben bang dat ze erachter komen daarom draag ik geen strakke t-shirts meer.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten