Skip to content
22 reacties
1519 weergaves

Hetro of gay

Hallo iedereen, ik wil altijd al wel eens een keer samen met een andere jongen aftrekken, maar twijfel nu of dat niet gay is. Ik wil er verder njks mee maar ik wil gewoon dingen proberen. Is het gay dat je samen met iemand aftrekt? En als je iemand aftrekt dan?

17 jaar
6 jaren geleden

22 Reacties

  • @jongen17 Geen dank. Ben het met alles eens met wat je zegt. Tuurlijk zie ik ook meiden waarvan ik denk jij bent mooi. Maar als jouw gevoel je zegt dat je op mannen valt dan moet dat kunnen. Wel mooi dat je onbezorgd met een vriendje kan thuiskomen, en dat je steun van je moeder hebt. Ik hoop dat je gauw een leuke lieve vent ontmoet waar je je hart bij kan uitstorten. En dat je heel gelukkig met hem mag worden. Dikke x M.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt jongen 21, ik ben echt niet de enigste die dit mee maakt dat onbegrip.Nogmaals ik vind vrouwen en meisjes fantastisch, kan een vrouw uiterlijk ook wel heel mooi vinden, maar mijn gevoelens voor vriendschap gaan nu eenmaal uit naar jongens,dan mijn moeder vind het ook niet altijd leuk dat mijn pa zo reageert, maar zegt ja hij had het liever anders gezien,en ik ook eigenlijk,maar zij zegt wel dat ze het accepteert en moch ik met een vriend thuis komen dat hij welkom is.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen17 Dat wat jij zegt over mensen die het niet snappen dat als je een mooie vrouw ziet en daar niet op valt heb ik ook vaak genoeg naar m'n hoofd gehad. Maar het is nou eenmaal zoals het is, het hoort er nou ook eenmaal gewoon bij dat er mannen zijn die op hetzelfde geslacht vallen. Wel zonde dat het voor je vader zo'n teleurstelling is. Maar al had je vader zijn ideaalbeeld voor zich dat je met een vrouw en kinderen verder zou gaan, jij moet zelf met je leven door. Je vader heeft namelijk al een vrouw, kinderen. Als jij dat niet zo voelt kan je vader op z'n kop staan, jij valt op mannen. En dat heeft hij zeker als je een vriend krijgt, mits je die al hebt, maar gewoon te accepteren. Misschien dat je moeder hem een beetje kan helpen. Veel geluk en liefde verder toegewenst.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 17 , die teleurstelling kan ik enigzins begrijpen , maar niet altijd weer die opmerkingen waar ik niet meer op in ga inmiddels, omdat hij het nog niet wil snappen, maar misschien komt dat nog wel, mijn moeder heeft er geen moeite mee.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Lijkt me best erg als je vader het teleurstellend vind dat je homo bent. Tuurlijk een schok kan het zijn, echter zou iedere ouder achter de seksualiteit van zijn kind moeten staan, ongeacht kleur of religie.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het zou niets uit moeten maken waar je op valt, maar het gebeurd wel. Zelf gay maar voor mijn pa was het een teleurstelling. Dan de omgeving snapt het vaak niet. Komt er een mooie meid in beeld is het vaak dat jij daar niet op valt. En nog stommer dat jij niet van meiden houdt, of jij die meid niet mooi vind. Nu,ik hou best van vrouwen en meisjes,daarbij kan of zie ik vaak genoeg een vrouw of meisje die ik heel mooi vind,of knap vind,daarbij ga graag met meiden om,dus dat is het niet. Alleen een vriendschap of relatie met een jongen spreekt me meer aan, dat past bij me, en hoe leg je dat uit, anderzijds niet doen denk ik want ze willen het toch niet begrijpen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat maakt het uit of je op meisjes valt of op jongens ? Het belangrijkste is dat je je er goed mee voelt en laat de rest maar kletsen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongens die uit nieuwsgierigheid eens samen rukken is normaal.Maar altijd lees ik ben geen homo,nu, als je niet verliefd bent en verder er ook geen gevoelens bij hebt ben je echt geen homo.Je bent gewoon jezelf.Plaats je niet onnodig in een hokje waarvan jij je niet thuis voelt.Anders bij mij, wou niet toegeven,wou me er niet bij thuis voelen,maar deed het wel. Heeft me heel wat moeite gekost om toe te geven. Tot ik een gesprek kreeg met een jongen,die er heel stoer en macho uitzag, super hetero dacht ik, en me gewoon vroeg of ik al een vriendin had,neen dus, en jij vroeg ik, tuurlijk had hij een vriendin. Was heel verbaasd dat hij zei, neen, en wil ik ook niet,past niet bij , want val op jongens.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen20 Het is aan jou! Good luck!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik word hier een beetje moe van ! Je hebt bijv. transseksuelen , interseksuelen, travestieten, ...

    Bij mij is het zo, dat ik mij enkel tot een jongen of man zou kunnen aangetrokken voelen die er vrouwelijk uitziet, zoals transgenders die zich vrouw voelen in het lichaam van een man. Een echte gay moet hier niet van weten en dat betekent ook nog iets anders dan biseksueel zijn.

    En dat een en ander zou ' uitkomen ' ? Ik vertel graag verhalen en ' geheimpjes ' en zo heb ik het gebeurde al aan verschillende meisjes verteld mét de nodige duiding en meer uitleg over de omstandigheden dan ik hier kan doen. En zij zagen geen probleem.

    Ieder zijn mening, maar o.a. op seksueel vlak heb ik van niemand lessen te ontvangen. Ik zal dan ook verder niet meer reageren;

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen20 Er ligt niks meer tussen dan dat je volbloed hetero bent en niks van een andere man sexueel wilt weten, dan dat je bischierig bent en zo nu en dan stiekem met een andere man aan de haal gaat. Wat moet daar nog tussen liggen?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb sterk de indruk dat jij denkt dat je de waarheid in pacht hebt, terwijl de werkelijkheid niet zwart-wit is, zoals jij schijnt te denken. Want tussen zwart en wit liggen vele tinten grijs.

    Het ging in betreffende cinema om de situatie, het was ook geen jongen maar een man, en het was voor mij geen kwestie van ' gevoelens ', maar eerder de kick van iets te doen dat ik niet als ' normaal ' maar als ' verboden ' beschouwde. Geen denken aan dat ik met die persoon een relatie zou willen of met gelijk welke andere man. Waar ligt dan het probleem dat je mij aan wil praten ? Alsof ik in een of andere kast zou zitten waar ik niet uit wens te komen ?

    Toen ik 14 was , ben ik op een gegeven moment door een jonger vriendje bij hem thuis ' verleid '. Ik vond hem niet knap maar wel heel sexy. Tot tweemaal toe ben ik door hem betast en daarbij ook telkens klaargekomen. Dat de herinnering aan die ervaring mij is bijgebleven is misschien een mogelijke verklaring.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • zolang je niet verliefd op hem bent of omgekeerd hij op jou is het niet gay en kun je het samen best wel doen als je allebei wil. Je kunt het zelfs lekker vinden. Ben je bang om gay te worden ? zo ja wat is daar mis mee ?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 20 Dat moet ieder voor zich weten. Heb ik niks op tegen. Maar deze gevoelens verdwijnen nooit. Nu is het nog makkelijk om de schijn op te houden, maar bedenk je eens over 10-20 jaar als je je gezin hebt. Hoe ga je deze gevoelens onderdrukken? En het kan vroeg of laat komen, er gaat een moment komen dat je de schijn van hetero zijn niet meer kan ophouden en dat het uitkomt. Denk daar ook eens bij na.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 21

    Ik blijf bij wat ik gezegd heb. En gay zijn is volgens mij veel meer dan dat. Maar noem het voor mijn part een ' guilty pleasure '. En nee, ik heb nergens last van : ik krijg meer dan genoeg vrouwelijke aandacht en ik voel mij daar goed bij, de rest interesseert mij echt niet.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Veel jongens experimenteren, ook met elkaar. Op zich is dat niet per se gay. Je kunt je wel afvragen of je misschien ook gevoelens hebt voor jongens, want waarom wil je dat anders zo graag? Is het gewoon nieuwsgierigheid of voel je je ook lichamelijk aangetrokken tot jongens/mannen? En ook al zou dit gedrag gay zijn, trouwens, wat dan nog?! Gay zijn is ook gewoon.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik snap dat als homo niet hoor. Je trekt een andere jongen af, maar je blijft wel glashard volhouden dat je hetero ben. Wees eerlijk naar je jezelf en je omgeving en zeg gewoon dat je downright homo of bi ben. Anders ga je hier op latere leeftijd grote last van krijgen. Reken d'r maar op.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb zelf al eens iemand afgetrokken in de cinema, meer niet. Het voelde wel spannend en geil, maar ik ben niet gay.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben zelf gewend dat als je volbloed hetero bent dat je zulke handelingen van kerels nooit accepteert. Ik ben zelf homo en ik zou nooit van m'n leven met een vrouw naar bed willen gaan.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi hoi. Elkaar aftrekken of andere jongen aftrekken is wel gay ja. Want je vingert geen vrouw.

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten