Skip to content
17 reacties
1346 weergaves

Iedereen vind mij gay

Hoi ik ben een jongen van 14 jaar en iedereen op school vindt mij gay omdat ik volgens een vriendin van mij die dat ook vind gay loop gay eruit zie gay zit verlegen ben en alles maar ik weet van mezelf dat ik niet gay ben maar ik wordt hier erg onzeker van en hoe kan ik zorgen dat dit beeld bij mensen veranderd wordt??

14 jaar
6 jaren geleden

17 Reacties

  • Hey @jongen17, ikzelf ben gay, en misschien is het beter om eerst ff na te denken voordat je iets hier schrijft. 1. Het is dus volgens jou wetenschappelijk bewezen dat, gasten die zeggen dat ze homo's haten, in 100% van de gevallen zelf homo zijn? Hoe kom je daarbij? 100% is nogal een hoog getal. Dus echte homofoben zijn dus ook gay? Dat beweer je feitelijk. Dat kan gewoon niet kloppen en ik zal dat wetenschappelijk bewijs dan wel eens willen zien.
    2. Dat over dat voelen wat je schijft is nog al een logica. Hij voelt niet precies wat jij voelt, ja iedereen is anders toch?. 3. Het is niet altijd ff makkelijk ergens tegenin te gaan als je wordt gepest. De een durft daar wat van te zeggen en de ander totaal niet. Ik vind het dus nogal gemakkelijk gezegd wat je schrijft. 4. Wat je zegt over vrouwelijk gedrag klopt van geen totaal niet. Hiervoor is geen wetenschappelijk bewijs. De een reageert wat vrouwelijk en de ander is juist jongensachtig. 5. Homo wordt je niet, dat ben je. Je kan er enkel achterkomen dat je het bent. Je kan het dus niet worden.
    En dat je pik ook wat anders te doen moet hebben zoals je zegt, vind ik erg raar gezegd. Ik denk dat jij geen van alle problemen hebt die je opnoemt. Ik corrigeer je omdat je een totaal verkeerd voorbeeld geeft, en dingen verteld die niet waar zijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Juist gasten die homo`s zeggen te haten zijn in 100% van de gevallen zelf homo (wetenschappelijk bewezen)
    Maar al zal je homo zijn wat dan nog?
    Als jij in je vinger prikt met een naald voelen hun dat dan ook? nee?
    Toch een teken dat jij niet voelt wat jij voelt en dus weten ook niet of jij homo bent of niet.
    Maar je kan ook terug pesten door tegen die meiden te zeggen dat ze niet zo stoer moeten doen omdat ze geen jongen zijn.
    En ja een jongen kan nou eenmaal een vrouwelijke gedrag hebben dat komt omdat je hormonen nu aan het ruziën zijn en je geslachtshormonen oestrogeen en progesteron even de overhand hebben.
    Bij jongens in de pubertijd kan het zelfs gebeuren dat ze borsten ontwikkelen maar zodra je testosteron de overhand neemt verdwijnen die weer.
    Maar al wordt je wel homo, je moet dan maar zo denken me pik moet ook wat anders te doen hebben.
    Maar schelden is vooral onzekerheid over hun eigen gevoelens.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat je het beste gewoon iedereen moet negeren en vooral met je beste vrienden/vriendinnen moet omgaan. Ik ben laatst uit de kast gekomen voor mijn klas (nu mijn ouders nog) maar bij mij weet ook de hele school het. Sommige doen kut maar de meeste reageren wel goed en als ze niet goed reageren dan js dat hun probleem. Dus mijn tip voor jou is blijf lekker jezelf en trek je niks van anderen aan. Ik weet dat dat makkelijk gezegd is maar probeer het maar. Groetjes s

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel mooi gezegd @jongen18!!! Echt cool. En dat is zo, sommigen doen stoer terwijl ze zelf gay zijn. Maar ik snap dat eigenlijk ook wel, want het valt niet altijd mee om er vooruit te komen. Ikzelf had er dan weer geen moeite mee, maar voor sommigen (of velen) kan het mega zwaar zijn. Laat je niet kennen en wees jezelf! Al is dat soms moeilijk! GAY-OKE!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • hoi
    ik was ook gepest op school van homo zijnde, maar nu is de pester de grootste homo die ja maar kunt vinden, sommigen doen het als zelfbescherming en als stoere omdat ze hun ware ik niet willen tonen maar toch valt hun masker ooit af- gewoon jezelf zijn, niet veranderen , anders pijnig je jezelf

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • De een wordt er mee gepest, de ander niet. En vaak snap ik niet waar het verschil in zit. Ik weet het al 100% zeker vanaf me 12e dat ik gay ben. Ook had (en heb hem nog steeds!) een vriend. Op school kwam ik er ook eerlijk voor uit. Niet dat ik het zei, maar ik gedroeg me zoals ik ben, dus gewoon als mezelf, en aan mij kan je het ook wel zien en horen dat ik gay ben. Ik heb nog nooit 1 negatieve opmerking gehad. Maar als je gepest wordt om wie je bent, nee dat vind ik mega erg! @Jongen14, (TS) probeer jezelf te blijven! En stel dat je wel gay bent... je kan niet iemand anders zijn. xxx

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • gast van 14, je begint pas te ontdekken wie je bent, als je echt gay bent , wees dan gay en verstop het niet zoals veel andere gasten die gay zijn maar het absolut niet willen, op school was er ook zo iemand die gay toonde, maar je een mep gaf als je erover begon, nu is die zo gay als iets , dus, be your self , tis uw leven jongen

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • IDD @jonge 16 Wat heeft verlegenheid nu te maken met geaardheid? Totaal niets En de enige die echt weet wie of wat je bent ben je zelf Ik vind dat mensen gewoon niet moeten schelden met zulke dingen Alsof het erg is dat je op mannen valt of niet Het enige wat erg is zijn de mensen die pesten of schelden en dergelijken Wees je zelf Er zullen altijd mensen zijn die je nemen zoals je bent dus tot op met schelden met ziektes en zo van die dingen Succes

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi 14,

    Als die vriendin van jou zo over je praat is het wat mij betreft geen goede vriendin. Bovendien weet geen enkele van die mensen wat gay echt is. Tenzij jij je seksueel of romantisch aangetrokken voelt tot andere jongens ben jij niet gay. Hoe je loopt, praat of hoe verlegen je bent heeft er niets mee te maken.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @Jongen16 triest dat je er echt mee gepest werd.. tuurlijk ik heb ook mijn opmerkingen gemaakt maar no way dat ik iemand waarvan je ziet dat hij in de knoop zit met zichzelf pest. Laat mensen lekker in hun waarde. Verstand komt met de jaren zeggen we dan. ;-)

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Heey ik had het zelfde probleem. Ik dacht altijd dat ik niet gay was. En het werd wel vaak tegen me zegt. Het was zelfs pesten. maar ik ben er pas achter gekomen dat ik het wel ben. Ik denk dat je nu ook nog niet kan beoordelen of je het wel of niet bent. Als je echt zeker weet dat je het niet bent dan kun je dat gewoon zeggen. En als ze je niet geloven dan is dat toch hun probleem

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Allemaal bedankt voor jullie reacties/advies ik zal het opvolgen

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kan me goed voorstellen dat het niet gemakkelijk is om je niets van andere mensen aan te trekken, aangezien je je toch steeds bewust bent van het feit dat er zo (homoseksueel) over je gedacht wordt. Probeer erboven de staan. Gedraag je, kleed je, (enz. enz.) zoals jij dat graag wil.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • ps foutje, ik ben 17 en geen 14 ,reageerde dus met ,je bent prima zoals je bent enz....maar nogmaals jezelf blijven jongen 14 .

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent prima zoals jij bent , gewoon jezelf en zo hoort het. Blijf jezelf en verander niet om een ander want dan ben jij jezelf niet meer. En waarom zou jij moeten veranderen.? Het is toch puur onzin wat ze zeggen,er bestaat geen standaard hetero en geen standaard gay.Jij zelf weet wat je bent en je hoeft niet dit beeld veranderen om een ander. Daarbij is het grote onzin,mensen zijn en doen niet alles gelijk, ken ook enkele jongens die homo zijn maar er heel stoer uitzien en zich ook nog enigzins macho gedragen,omdat het gewoon stoere jongens zijn,dus nogmaals grote onzin en jezelf zijn en blijven.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja, wat is gay? Niet alle homo's gedragen zich hetzelfde, natuurlijk, net zoals ook niet alle hetero's of bi's hetzelfde zijn. Blijf vooral jezelf, inderdaad, en trek je van anderen niets aan. Je weet van jezelf het beste op wie je valt. Wel jammer dat het je onzeker maakt... Er is namelijk ook niets mis met gay zijn. Het belangrijkste is dus: blijf jezelf!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat vervelend om te lezen dat je hier onzeker van wordt. Dat is niet leuk. Echter is het goed dat je gevoel onder woorden brengt en hulp/advies zoekt. Je hoort vaak van mensen dat je jezelf moet blijven. Ik denk dat je dat ook in dit geval het beste kan doen. Ik weet niet of je je (in dit geval) moet aanpassen aan andere mensen, omdat zij vinden dat je met je uiterlijk, je manier van lopen enz. homoseksueel overkomt. Waarom vinden zij dat je homoseksueel overkomt? Op deze manier lijkt het wel, alsof alle homoseksuelen zich op een bepaalde manier gedragen, kleden enz.

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten