Skip to content
29 reacties
9856 weergaves

Penis laten zien

Ik wil heel graag een x iemand pik zien/aanraken. En ik wil ook dat iemand mijn pik een keer ziet alleen hoe pak ik dit aan want ik zit niet op een sport en heb geen vrienden die dat willen.... hebben julie dit ooit gedaan? Anybody tips

15 jaar
6 jaren geleden

29 Reacties

  • Ga zwemmen met vrienden en ga in grote kleedkamer, dan zie je hun pik

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ga al bijna een jaar zwemmen met mijn beste vriend van 13 jaar toen noch 12 jaar en ik ook ik ben super verliefdt op hem we hebben mekaar noch nooit naakt gezien nu vorige week tijdens het zwemmen zag ik weer dat er iets groot in zijn zwembroek zat ik ging er naar toe en zei op de man af ik zie u graag hij keek me aan en zei ik eigelijk ook maar durfde het niet te zeggen ik zei zullen wij maar is met 2 in een kotje gaan eindelijk vraag je het we gingen uit het zwembad en gingen naar een kotje begonnen mekaar te kussen hij trok mijn zwembroek af en ik zijn zwembroek daar hebben we ons penis dus laten zien en hebben ook van alles gedaan zalig was het

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • ik denk dat iendereen dat wel wil en vaak geberut dat vanzelf.
    gewoon gaan zwemmen met een vriend liefst als het erg druk is en alle kleedhokjes bezet zijn. 9 van de 10 keer dat hij het geen probleem vind samen in een hokje te kruipen. tenminste bij mij niet.
    de rest gaat dan vanzelf en zo heb ik ook een keer een jongen afgetrokken en hij mij in het hokje en zijn we ook samen klaargkomen. was echt gaaf om te doen en te zien.
    succes, hoopt dat het je lukt.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • wij hebben elke woensdag sport op school douche moeten we niet doen maar wel sportbroekje aan doen dan staan we in ons slipje natuurlijk nu aan sporten deed ik mijn sportbroekje uit en express ook mijn slipje daar stond ik dus helemaal naakt in mijn pietje de jongens zeiden wat doe jij nu perongeluk zei ik de jongens zeiden je hebt wel een grote voor 12 jaar merci zei ik heb slip aan gedaan en dat was het

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • sorry jongen 23 jaar op een peofiel ga ik niet antwoorden

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen van 14 Wat is er zo lekker aan het zien van elkaars lul ? Of zijn jullie gay ?

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ga elke week zwemmen met 3 vrienden wij nemen altijd een groot kotje en gaan met vier samen voor zwemmen heeft iedereen zijn zwembroek aan na het zwemmen trekken we gewoon ons zwembroek uit en zien we mekaar lul is altijd lekker

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen, 18 jaar die reageert op Jongen, 18 jaar: Niet goed gelezen. Hij schreef: "Toen ik 13 was, ....."

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • joh, iedereen heeft een pik.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 18 ben je nu op 18de leeftijd voor de eerste keer klaar gekomen??? dat is raar, ik ben ook 18 maar heb altijd met mijnpiemel gespeeld voorzover ik weet en op 13 jaige leeftijd spoot ik sperma Voor die tijd speelde ik met mijn piemel en kwam telkens droog klaar Ben je zo laat begonnen met seks ??? wat deed je al die tijd voor je 18 was??? nooit met je piemel gespeeld dan , en zoja, dan moest je toch droog klaar gekomen zijn....ik hou van mijn piemel e tonen, vooral als die stijf is , liefst aan jongeren dan ikzelf Volwassenen interesseren me niet om mijn piemel te tonen en zeker nooit aan meisjes/vrouwen

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil dit eigenlijk ook echt dat mijn beste vriend mijn piemel ziet in ik de zijne heeft iemand misschien tips

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS     Waarom ga je niet bij een jeugdbeweging, zoals ik van mijn 13 tot 16 ? Dan kom je met veel jongens in contact, en daar zitten er zeker een paar leuke bij. En om dan hun piemel te kunnen zien, moet je gebruik maken van de gelegenheid ; zoals bij het omkleden voor je gaat zwemmen, of tijdens een bosspel, wanneer een van hen gaat plassen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Groot gelijk, j17, we zijn allemaal jongens met een piemel die we gewoon moeten wassen. ;)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben afgelope week op kamp geweest. Op het terrein waar we stonden was alles te smerig om er gebruik van te maken. Door ons werden de toiletten alleen gebruikt bij hoge nood en de douches helemaal niet. Maar er moest toch gewassen worden, dus dan maar naakt in de tent de boel wassen. Ik lag met mijn beste vriend, dus had er ook niet zo veel moeite mee om naakt te gaan. Het enige waar ik mee zat was ofdat ik mijn voorhuid naar achter zo trekken, maar toen ik het hem zag doen heb ik het ook gewoon gedaan.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Aan de telefoon antwoordde hij, dat er, waar hij woonde, een park was met een urinoir, waar weinig mensen kwamen en we dus niet gestoord zouden worden. We spraken toen af op een namiddag. En toen ik dan in het urinoir stond en mijn piemel te voorschijn haalde, kwam hij naast mij staan en begon mij af te trekken tot ik tot mijn grote verbazing voor de eerste keer klaarkwam.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • En J18 is er verder nog iets gebeurd?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vond zijn vraag wat raar, maar toch ook wel opwindend. Ik kreeg zelfs opnieuw een stijve, toen ik zijn briefje las. Daarom heb ik eerst wat nagedacht : ik vond die jongen wel leuk en ik was ook nieuwsgierig naar wat er verder zou gebeuren. Dat iemand geïnteresseerd was in mijn piemel was nieuw voor mij. Toen belde ik hem en zei dat hij in de urinoirs zoveel mocht kijken als hij wilde.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @j18 Hoe heb je daarop gereageerd? Heeft ie je piemel nog gezien?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 13 was, stond ik eens in de urinoirs op school, toen er een jongen van mijn leeftijd naast mij kwam staan. Ik merkte al vlug dat hij naar mijn piemel keek. Toen kreeg ik ineens een stijve. Een tijd later vond ik een briefje in de zak van mijn jas. Het was van die jongen die zei dat hij het was die in de urinoirs naar mijn piemel had gekeken en dat hij vond dat ik een heel mooie had. Dan vroeg hij of hij misschien mijn vriendje kon worden, omdat hij hem opnieuw wou zien en zelfs aftrekken, als ik dat wilde. Hij gaf me ook zijn telefoonnummer.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • zo te lezen zijn heel wat jongens geinteresseerd in het zien/aanraken van de piemel van een ander en dat is heel normaal De mens is een sexueel wezen en van zijn prilste jeud heeft hij die gevoelens en verlangens Alleen de wetgever en de godsdiensten hebben er een taboe van gemaakt - De Schepper heeft dit genoegen in de mens gelegd van af zijn geboorte , dit omdat Hij van ons houdt en ons dat plezier gunt : alleen de mens is jaloers als iemand een genoegen heeft en wil dat onderdrukken met wetten en vooral Godsdiensten geven dan een zeer slecht beeld over dit genoegen die de Schepper aan de mens gaf - Er zou totale sexuele vrijheid moeten zijn, uieraard met toestemming en verlangen van beide partijen Dan zou de jeugd minder naar drugs (alcohol, sigaret, joints, enz...) verlangen en zou zijn genoegen op een gezondere en natuurlijke manier bevredigd worden er zou ook minder verkrachting zijn en ieder mens zou gelukkig zijn wat de aanvankelijk bedoeling van de Schepper was Helaas de mens is verdorven en legt zijn medemens wetten op die hij zelf niet kan houden De meeste moraalpredikers zijn gefrustreerd en jaloers om dat zij niet kunnen/willen een seksueel genoegen hebben en maken jacht op zij dat dit wel graag hebben - de jeud wordt totaal verkeerd opgevoed en ingelicht : jammer !!!!

    23 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten