Skip to content
17 reacties
2364 weergaves

Aftrekken

Hoi, Allemaal. Wat is de raarste of geilste plek waar je wel eens hebt afgetrokken/gepijpt etc.?

15 jaar
6 jaren geleden

17 Reacties

  • examen studie en in een wc van de school

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Afgetrokken op straat. Midden in de nacht. Heerlijk klaargekomen

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • in de keuken

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • zwemhokje in de douche op een camping in bad in de bosjes

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Enkele jaren geleden zag ik in de cinema een jongen zich aftrekken onder zijn jasje dat over zijn benen lag. Ik ben daar toen naast gaan zitten. Hij schrok eerst wel even, maar ik deed teken dat hij stil moest zijn. Dan ging ik met mijn hand onder zijn jasje en heb hem verder afgetrokken.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @j15 ja heb je zeker geluk gehad ik zou dat echt nooit durven, hoezo heeft hij je vaker bezig gezien dan. Zijn jullie heel open of is dat gewoon dat hij perongeluk binnen kwam. Doet hij t zelf ook of nig niet want als mijn broertje binne loopt bij mij als ik bezig ben dan denk ik dat ik weinig ga lachen en voor hem denk ik ook dat ie schrikt in plaats van lacht.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @Woow j15
    Mijn broertje is 12, als hij wakker zou worden zal hij eerder gaan lachen dan schrikken. Hij heeft me wel vaker bezig gezien. Maar dan zouden mijn ouders wel gekeken hebben, dus beter dat hij doorsliep, anders was ik waarschijnlijk betrapt.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • In een bootje tijdens de zeilles. Plotse windstilte gedurende tien minuutjes en ik was iets van de groep weggedreven.

    En in zo een ski-eitje tijdens een lange tocht naar boven.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • naast mijn slapende vriendin.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Woow @j15 hoe oud is je broertje, is ie te jong of was het gewoon geluk dat hij niet wakker werd want als ik zou slapen terwijl mn broer naast me op de achterbank rukt zou ik wel schrikken

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Op vakantie op de achterbank van de auto, terwijl we aan het rijden waren. Mijn ouders zaten voorin, mijn broertje naast me maar die sliep. Ik werd opeens zo geil dat ik mijn piemel uit het pijpje van mijn korte broek wipte en toen heb ik me zachtjes afgetrokken. Ik had nog geen sperma dus het gaf geen rotzooi gelukkig. Ik ging er wel van hijgen, maar mijn ouders hebben niets gemerkt.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Vorig jaar tijdens vakantiewerk gepijpt in een magazijn van een fabriek(je) door een van de vaste medewerkers terwijl een collega van hem op de uitkijk stond. De volgende dag wilde die collega ook.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Kleedhokjes zwembad, hotel op de kamer terwijl mn pa en ma sliepen, kamer van mn beste vriend terwijl ik daar logeerde hij sliep en ik had een ochtend erectie. 

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik aan het hardlopen was buiten in de natuur. Of een keer op de camping bij de openbare douches (wel met hokjes) toen keek er iemand overheen en gingen we samen verder. Ook een keer in spanje sloop ik in de nacht naar buiten en heb ik buiten het hotel op het strand afgetrokken en in de zee gekomen. 

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • trein, bosjes, hotel kamer, kleedkamer tijdens training

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo meteen krijg je die jongen weer van het Senseo apparaat in het Center Park huisje. Daarom proefde de koffie daar laatst zo romig... Jakkes!!!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • n bosjes achter n de tuin en zwembad kleedhokjes

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten