Skip to content
10 reacties
584 weergaves

Kan dit?

Hallo Ik ben gay en ik heb een vriendje van 18 ik ben zelf 14 maar ik was dus benieuwd hoe denken jullie hier over? Ik hou echt heel erg van hem en zondag zie ik hem weer Groetjes s

14 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik was 14, toen een jongen van 10 uit de buurt 'verliefd' op mij werd. Dat is hetzelfde leeftijdsverschil. Het initiatief ging wel van hem uit. Ik was niet verliefd op hem, maar ik vond hem wel sexy.

    Toen ik een keer bij hem thuis was, heeft hij me dan ook eens onverhoeds op de mond gezoend. Op zijn slaapkamer hebben we elkaar ook regelmatig doorheen het broekje betast. Ik werd daar echt supergeil van. Zo ben ik dan ook verschillende keren klaargekomen. De laatste keer was, toen hij een week bij mij logeerde. Toen heeft hij de eerste nacht, terwijl hij dacht dat ik sliep, mijn piemel uit mijn pyjamabroek gehaald en afgetrokken. De volgende nacht heb ik het ook bij hem gedaan.

    Enkele jaren later was dat soort relatie echter afgelopen. Hou daar ook rekening mee. Maar dan vind je wel iemand anders. Succes !

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dan is er niks aan de hand volgens mij. :)

    Have fun.

    J.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Kijk nu klinkt het verschil heel groot. Maar op latere leeftijd is een verschil van 4 jaar heel normaal. Als je van elkaar houdt en je ouders staan erachter is er geen probleem

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn ouders weten het sinds kort en die zondag hebben we alleen gezoend geen sex ofzo Ts

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je ouders er van weten en het goed vinden kan je je gang gaan. Anders kan hij problemen krijgen als je ouders erachter komen en naar de politie gaan. Dan is hij strafbaar en kan opgepakt worden.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • 4 jaar is niet zo veel, maar wel op jullie leeftijd, hij is volwassen voor de wet, dan lijkt me lastig zoals bij uitgaan, veel disco's of bars laten geen personen toe van 14. En je ouders weten die dit,?zeg bij voorbaat niet dat het niet kan, en met vriendschap op zichzelf is niets mis. alleen momenteel vind ik deze relatie niet gelijkwaardig, en dan bedoel ik toch de leeftijd.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dat het wel een groot leeftijdsverschil om vriend te zijn met iemand van 18 als je zelf pas 14 bent.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Liefde kent inderdaad geen grenzen. Het lastige alleen hier aan is dat je als minderjarige (en zeker 14-jarige) nog láng niet volgroeid bent. Iets wat je nu doet kun je minder goed bevatten dan wanneer je ouder bent. Als je volwassen bent, ben je je genoeg bewust van het leven, je daden en gevoelens. Volwassenen hebben (meer) levenservaring en begrijpen beter hoe mensen met elkaar (horen) om (te) gaan. Omdat jouw vriendje veel ouder is dan jij en daarbij ook volwassen ben ik toch van mening dat het misschien niet zo slim voor je is. Jullie verschillen veel te veel. Jij bent misschien pas net in je puberteit. Hij is daar al uit. Je zult nog heel veel groeien en leren in je komende jaren en deze jaren moet je dan ook eigenlijk gewoon zelf - of met iemand van je eigen leeftijd - ondervinden, anders klopt het gewoon niet. Maar dit is maar een advies, je moet uiteindelijk zelf de keuze maken! Denk er goed over na.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb er ook geen problemen mee hoor maar wat zijn jullie zondag van plan dan, verlieft zijn op iemand van 18 is niks mis mee. Maar van sex betreft weet ik het niet. Wat willen jullie gaan doen dan??

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi. Ik vindt zelf dat liefde geen grenzen kent. Als jullie echt van elkaar houden dan is leeftijd geen nood. Jullie schelen toch maar 4 jaar van elkaar. Veel mensen vinden dit niet kunnen en hebben hier gelijk hun oordeel over, pedofiel en hij is meerderjarig en jij niet en bla bla bla. Maar over 4 jaar ben jij 18 en hij 22 en is het hele probleem als sneeuw voor de zon verdwenen. Geniet ondertussen maar met volle teugen van elkaar en laat de mensen maar lekker kletsen.

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten