Skip to content
9 reacties
3401 weergaves

Neef

Ik heb met mijn neef van 13 gezoend en aan zijn lul getrokken maar ben niet gay ik kijk ook vaak gayporn maar ik ben gewoon hetero Nu wil mijn neef mij de hele tijd pijpen maar ik vindt dit toch een Slecht idee maar hij blijft aandringen wat nu

15 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik had t zelfde ongeveer met mijn neefje. Beide met elkaar begonnen met experimenteren. Begon met zoenen vergelijken en wat aftrekken. Hij wilde ook pijpen, vond ik raar. Dus nee. Hij bleef aandringen.
    Steeds zei ik nee. Denk na weer keer samen aan t rukken te zijn, lag ik met mijn hoofd dicht bij zijn pik, uitnieuwsgierigheid/geilheid hem gaan pijpen. Vond ik erg spannend hij daarna mij ook, smaak was niet vies. Daarna veel vaker hahaha

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 heeft je broertje van 12 dan al sperma?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het doen!!!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik sanp je probleem. mijn broertje van 12 bleef ook maar aan men hoofd zeuren omdat hij zo nieuwsgierig was over elkaar aftrekken.. we hadden al wel eerder onze piemels aan elkaar laten zien maar meer niet. omdat hij maar bleef doorzeuren heb ik vorige week toch maar gezegd dat het mog en hij heeft toen mij afgetrokken tot ik moest gaan spuiten.
    hij vond het wel zo eerlijk dat ik dat ook bij hem deed en dat heb k uiteindelijk toch gedaan en ik moet zeggen dat het best geil was om een stijve piemel die je in je hand hebt gaat schokke en zaad spuiten.
    Ik heb er geen spijt van en het voordeel is dat hij nu tenminste niet meer verder zeurt erover.
    Dus als jev an het zeuren af wilt zijn dan gewoon doen lijkt me.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @j18 Het neefje moet niet gaan bijten en kauwen natuurlijk lol. Maar je kunt hem vertellen dat hij lekker bezig is of dat ie harder moet zuigen of op-en-neer moet gaan en zo. Als je het ook terug doet ervaart je neefje zelf ook wat wel en wat niet lekker is.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 17

    Op voorwaarde dat het neefje weet hoe je moet pijpen. Niet iedereen is op dat vlak een natuurtalent.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is wel erg lekker hoor, als je gepijpt wordt! Waarom wil je niet dat je neefje je pijpt, als hij er zoveel zin in heeft?
    Je kunt afspreken dat je het niet terug wil doen, als dat het is wat je tegenhoudt.
    Natuurlijk moet je het zelf weten, en als je er echt geen zin in hebt moet je het niet doen, maar op jouw leeftijd (en op de mijne nog steeds) mag je best wat experimenteren.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hebt je neefje wel seksueel bewust gemaakt en nu doet zijn fantasie hem naar meer verlangen. Toen ik 14 was heb ik ook met een paar jongens gezoend en elkaars piemel betast. Dat was wel lekker ondeugend, maar pijpen was er niet bij.     Nu heb je 2 mogelijkheden: ofwel zeg je hem, dat pijpen voor jou te ver gaat, ofwel dat het voor 1 keer mag en daarna nooit meer. Dan ben je ineens van het gezeur vanaf. 

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je niet wil dat je neef je zou pijpen dan zeg je het hem gewoon dat je niet wil dat hij aandringt.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten