Skip to content
27 reacties
2978 weergaves

Ik en mijn broertje zijn verliefd op elkaar wat nu?

Ik en mijn broertje zijn verliefd op elkaar wat nu?

14 jaar
6 jaren geleden

27 Reacties

  • WTF ???? Jullie neuken elkaar???? Dit lijkt me echt geen gezonde relatie, het maakt niet uit wat jullie ouders zeggen, jullie moeten echt stoppen. Dit kan echt niet. Als iemand er ooit achter zou komen krijgen jullie een heel zwaar leven. En zoals al eerder gezegd is; als een van jullie een andere crush krijgt zal die ander het niet accepteren en jullie zullen flinke ruzie krijgen, en dus nooit meer een NORMALE relatie.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Hahaha, wat een zo inzien verhaal.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts wat zou het probleem zijn, gewoon lekker verlieft zijn op elkaar. Misschien is het over een paar jaar anders. Niks van die negatieve reacties aan trekken. Doe waar je je fijn bij voelt

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Dan zijn wij niet de enige. Mijn broer is 17. Wij vallen allebei op jongens. Zou een beetje vreemd zijn dat we niet naar elkaar zouden kijken. Vorig jaar in de zomervakantie gebeurde het. Onze ouders weten het ook. Ze laten ons vrij.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat !!!!!!!!!!!!!! Met je éigen broer neuken ik nooit niet slecht bedoelt he

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier

    Jongen 16 We neuken elkaar en dat weten ze. Mijn ouders vinden het voor nu oke en zeggen dat het weer over gaat die verliefdheid.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kan me moeilijk voorstellen dat jullie ouders het okee vinden dat hun zonen met elkaar neuken?! Of hebben jullie dat deel vergeten te zeggen? Begrijp me niet verkeerd... experimenteren tussen broers is goed.. maar echt een relatie is geen goed idee...

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • What the fuck! Hoe kan je nou verliefd zijn op je eigen broertje?!? Echt ik zou meteen stoppen als je later nog een beetje een gezonde broer broertje relatie met elkaar willen hebben want geloof me dit houd sws niet lang vol.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee ik niet

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet oke. Als het fout loopt hebben jullie afgesproken dat jullie terug gewoon broers gaan zijn?
    Zou je niet jaloers zijn moest je broer met iemand anders gaan.Frustraties, boosheid... ? Ik denk dat jullie het onderschatten....

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 14 Bedankt voor je reactie. Wij doen alleen dingen als we het allebei willen. Als jij een broer hebt en jullie waren verliefd op elkaar zou je dan een relatie willen?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het normaal want ja je voelt iets voor elkaar en dat kan je niet zomaar over laten gaan dit is de keuze die je maakt maar pas wel op wat je doet als hij iets niet wil doe het dan niet wn jij ook niet

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 19 We willen er niet mee stoppen. Niemand komt er achter want we zoenen alleen thuis en de rest ook

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Heyy jongen van 14

    Stop er gelijk mee jullie krijgen later spijt ervan als mensen er achter komem dan hebben jullie allebei een heeelll zwaar leven te gemoed !!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 21: Alleen onze ouders weten het en we gaan het tegen niemand zeggen. Zoenen en andere dingen doen we alleen thuis. We hebben samen afgesproken als 1 van ons gevoelens heeft voor een ander dan stoppen we onze relatie en we blijven gewoon goede broers. Nu willen we van elkaar genieten.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn advies is : Ga rustig samen fappen als jullie dat beiden fijn vinden, want dat is gewoon experimenteergedrag,maar hou dat voor jezelf. En wees terughoudend met rondroepen dat je verliefd bent op je broer, en ga zeker niet in het openbaar lopen zoenen of iets dergelijks . Een relatie met je eigen broer is zeker geen goed idee. Nog afgezien van de vele negatieve reacties die je geheid gaat krijgen : Bedenk jezelf goed dat relaties ook uit kunnen gaan, en normaal gaan je partner en jij dan uit elkaar, en gaan verder met jullie eigen leventjes. Maar als je broers bent dan zul je altijd familie blijven en je zult elkaar nog altijd tegenkomen op een familiefeest oid, en dan kan het extra beladen zijn voor jullie. Ik ben het trouwens eens met je ouders dat het uiteindelijk wel zal overwaaien...

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben de TS: We hebben het tegen onze ouders gezegd. Ze waren wel verbaast maar reageerde toch goed. Ze zeiden dat het over een jaar of twee jaar wel weg zal gaan als we allebei ons eigen weg gaan. 

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 17: Dat hebben we besproken en hebben allebei het zelfde gevoel. Moeten we dit niet tegen onze ouders vertellen?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hebben jullie dit ook echt met elkaar besproken of denk jij dit alleen. Vindt het zelf een beetje apart. ik zou niets zeggen en hopen dat het over waait.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • dit is gewoon incest
    pas daar dus mee op!

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten