Skip to content
80 reacties
4555 weergaves

Mooiere piemel

Als je alleen naar het uiterlijk kijkt, vinden jullie dan een onbesneden of een besneden piemel mooier?

16 jaar
6 jaren geleden

80 Reacties

  • Nee hè, hoezo is besnijdenis van jongens verminking? De meeste jongens die besneden zijn ervaren dat helemaal niet zo. Bij vrouwenbesnijdenis is dat wel zo, maar daar gaat dit onderwerp niet over. Als jij een piemel met voorhuid mooier vind prima, maar ik ben zelf erg tevreden met mijn besneden piemel. Volgens mij ben jij ook geen 14, maar veel ouder. Je komt iedere keer weer met hetzelfde verhaal over verminking en alleen bij medische noodzaak als het over besnijdenis gaat. Geniet van je piemel met voorhuid, maar respecteer de mening van degenen die het anders willen. Het is niet aan jou om te bepalen wanneer het wel of niet mag.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 12 Als ik op het naaktstrand normaal om me heen kijk zie ik niet of mannen besneden zijn. Hoe zie ji dat dan als je niet naar de pik van die mannen kijkt ? Ze zijn vaak gewoon slap. Dat is wel te zien als je in het algemeen even naar iemand kijkt. Maar of ze al dan niet besneden zijn ? Besnijden van mannen is tenzij het om medische reden moet gewoon een vorm van mishandeling. Bij vrouwen is snijden in de vagina gruwelijk omdat het ervoor zorgt dat ze geen plezier meer beleven aan seks. Jongens kan je ook gewoon leren zich goed te wassen. Waarom zouden die verminkt moeten worden ?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 dat bedoel ik ook niet, als je gewoon heel normaal om je heen kijkt. Zie je dat toch

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het onder de douche op school wel bij moslimjongens gezien. Het hangt ervan af hoe het gedaan is, maar ze hebben vaak wel een litteken waar gesneden is. Jongens van 12 kunnen natuurlijk op het naaktstrand naar de penis van mannen gaan kijken. De kans is groot dat ze dan slaag krijgen als die mannen gewoon hetero zijn. Homo's vinden het misschien wel leuk, maar kunnen denken dat die jongetjes seks met ze willen hebben. Niet gaan loeren, zou ik aanraden

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • J12 als je vaker op een naaktstrand komt moet je het eigenlijk wel gezien hebben, vooral bij oudere mannen. Ik kom ook vaak op ‘n naaktstrand

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik geloof niet dat ik al wel eens een besneden jongen gezien heb en kom vaak op naaktstrand. Zou t wel eens willen zien.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • De voorhuid moet een functie hebben amders was het niet met de penid=s meegkomen. Het heeft een functie, het beschermt de eikel waardoor de gevoeligheid groter is en het houdt hem ook een beetje vochtig. Als je hem dagelijks 1 of meerdere keren naar beneden schuift en de boel goed wast is er geen reden tot onhygienische toestanden. Ik heb wel een vriend uit India aangeraden zijn voorhuid te laten opereren om de voorhuid te laten verruimen omdat het te nauw was en niet naar achteren kon worden getrokken waardoor het moeilijk was de boel schoon te houden. Hij werd NIET besneden maar een deskundige chirurg deed een goede job en nu kan de voorhuid met gemak naar achter worden getrokken. Het was een openbaring dat hij eindelijk zijn eikel kon zien en erecties zijn nu niet pijnlijk meer.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Weet wat het is besnijden maar heb het nog nooit gezien denk ik. Lijkt me best eng als het gebeurt.

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Onbesnedel

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21 : Hoog tijd om je wat bij te scholen en niet zo wereldvreemd te lullen over 'De Schepper'. Wat zou jij doen als je een hazenlip had of flaporen ? Het zo laten ? Dit kan vaak eenvoudig verholpen worden. Of had 'De Schepper' hierbij een diepere bedoeling soms ? Dit waren slechts een paar voorbeelden van niet zo 'intelligent design'.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • J21 overdrijf je niet een beetje over dat schaamhaar, ik heb nig geen schaamhaar maar als ik het krijg scheer meteen weg. Er zijn mensen die kaal veel mooier vinden en veel mensen doen dat ook en als naturist zie ik dat heeeel veeeel. Maar ieder zn ding

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • het schaamhaar heeft ook zijn bedoeling en dat wegscheren is totaal onzinnig en overbodig De Schepper heeft dat schaamhaar er bij gemaakt en dat "onderlijnd" als het ware de piemel, die dan meer opvalt ... waarom altijd iets willen verbeteren/veranderen/wegdoen (besnijdenis !!!) als het zo is vanaf de geboorte We gaan toch ook onze oren of neus niet afsnijden ..de mens is mooi gemaakt, een waar wonder in de schepping, en we hebben niet het recht daaraan iets te veranderen, want alles was ZEER GOED bij de schepping en is dat nog steeds !!!

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal met je eens j20

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Er is een gezegde dat stelt : ' Beauty is in the eye of the beholder ' . Dat betekent, dat ieder voor zichzelf kan uitmaken wie of wat hij mooi vindt. Dat is dus een persoonlijke keuze. Voor mij persoonlijk is een onbesneden piemel mooier. De reden : ik vind hem op die manier heel sexy.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Besneden en voor en achter kaal geschoren. De lul lijkt dan wat forser en van achter is de bilspleet beter zichtbaar. Ik vind het ook nog veel schoner.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Met voorhuid natuurlijk want er is niks zo mooi als dat wanneer ge u aan langzaam aan het aftrekken zijt, en ge ziet telkens uw eikel van onder uw voorhuid tevoorschijn komen, glimmend van het voorvocht. Ik heb altijd medelijden met de meisjes omdat ze geen piemel hebben. En een piemel op zich is zowieso al mooi als hij trots rechtop staat en het is jammer als ge er dan er ene ziet en ge weet dat er een stuk van af gesneden is. Wel het schaamhaar weg scheren want dat schaamhaar kan een piemel lelijk maken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal eens jongen 23. Maar het gebeurt niet enkel om godsdienstige redenen. Ik ben geboren in de VS en daar is het gewoon standaard procedure dat nieuwe jongetjes besneden worden tenzij schriftelijk voorafgaand bezwaar van de vader. De mening van de moeder telt niet eens. Gelukkig wisten mijn ouders dit. Maar om zeker te spelen is mijn vader met mij meegelopen toen ze mij gingen opschonen na de geboorte. Ben ik hem eeuwig dankbaar voor.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • MijnGod.....

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • God bestaat en God is de Schepper Hij heeft de piemel gemaakt MET voorhuid, omdat die heel gevoelig is en daardoor beschermt wordt God gunt ons het sekgenoegen en ook het masturberen , (trouwens niet de mens maar God heeft het seksgenoegen in de mens gelegd; omdat Hij van ons houdt en ons dit plezier gunt ) ) alleen de mensen weten het weer beter en moeten God een handje (???) toesteken God heeft zich volgens hen dan maar vergist en wij, mensen haan dat nu eens oplossen : we gan alle jongentjes verminken, hun pijn laten hebben en dat omdat ze later wat minder plezier zullen hebben bij seks of masturberen Over Safdisme gesproken : dat is juist pure sadisme en zoiets zou bestraft moeten worden Als sommige ouders zo ouderwets zijn en en die eeuwenoude tradities nog handhaven, zijn ze totaal verkeerd en doe hier zeker niet de wil van God Jammer dan zoveelk Godsdiensten het leven zuur maken , de mens schuldgevoelens geven en ipv een God van liefde een meedogenloze God laten kennen Niet verwonderd dat zoveel mensen niet meer in God geloven !!!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Heeeeeeeeeeeeelemaaaaaaaaaaal eens met je j23

    12 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten