Skip to content
12 reacties
1098 weergaves

Super knappe jongen.

Bij mij op school een paar klassen hoger zit een jongen van 15 die verliefd op mij is. Het is de knapste jongen van heel de school. Zelf ben ik niet echt super knap. Ik snap niet dat hij op mij verliefd is. Ik wil wel verkering met hem maar ben bang als hij een knappere jongen tegen komt dat hij mij niet meer wil.

Wat moet ik doen???

12 jaar
6 jaren geleden

12 Reacties

  • @TS

    Ik geloof het allemaal wel. Als ik mezelf bekijk op een klasfoto, toen ik 12 was, zie ook een lieve, knappe jongen. Maar in mijn geval waren het 2 jongens van 4 jaar jonger die in mijn buurt woonden, die verliefd op mij waren. Het verwonderde mij toen wel, maar de kussen en seksuele strelingen liet ik mij graag welgevallen. Een relatie was voor mij echter niet aan de orde. Het bleef vooral kameraadschappelijk en gezellig.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 12-15 was viel ik ook enkel op jongens, terwijl ik meisjes flauw en kinderachtig vond. Ik stelde mij daar geen vragen bij, want jongens begreep ik en meisjes niet. Ik werd dus ook verliefd op andere jongens.
    Maar nadien ben ik veranderd.

    Ik heb geen spijt van die periode. Maar besef dus wel dat de relatie die je nu wil beginnen binnen 3 jaar afgelopen kan zijn. Maar dan word je wel verliefd op iemand anders.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als jullie elkaar leuk vinden is het toch goed? Misschien is het niet voor eeuwig maar daar moet je je nu niet druk om maken, je moet genieten van het samen zijn.
    Het leeftijdverschil heeft er niet voor gezorgd dat jullie elkaar niet ontmoet hebben, dus blijkbaar maakt het voor jullie niet uit. Dat is het belangrijkste, wat anderen vinden moeten die maar weten.
    Als hij een keer bij jou thuiskomt en zich normaal gedraagt zullen je ouders hem niet wegsturen lijkt me. Je hoeft niet meteen te zeggen dat jullie verliefd zijn, je kan ook zeggen dat hij je met huiswerk helpt of dat jullie samen gamen of een project doen voor school of zo.
    Maak er iets moois van zou ik zeggen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 16 We hebben gewoon goed contact en hij vertelde dat hij op jongens valt en toen heb ik gezegd dat ik op jongens val. Een paar weken later vertelde hij dat hij mij leuk vond.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb met hem gesproken en hij vind mij een lieve mooie jongen. Verder is hij op mijn lach en ogen gevallen. Ook vind hij mijn oorbel ook leuk staan. Heb gezegd dat ik wel een beetje twijfel over ons. Hij zei dat hij alleen mij wil maar hij zegt dat ik er even over na moet denken wat ik wil. Hij is wel bang voor rare reacties omdat ik zo jong ben maar hij wil mij alleen.

    Ik weet niet of ik het moet doen want mijn ouders weten nog van niks.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het vreemd, dat hier niemand zich afvraagt, hoe het komt dat jij weet dat hij verliefd op je is. Heeft hij het jou gezegd of heeft iemand anders het jou gezegd. Lijkt mij niet vanzelfsprekend.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Geef het een kans. Je ziet hem wel zitten en hij jou dus zeker proberen. Misschien een mooie relatie in het vooruitzicht. Laat zeker weten hoe het verder verloopt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Bericht jongen 15 is van mij de TS starter maar verkeerde leeftijd.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt voor jullie reacties. Ik ga het vragen wat hij in mij ziet. Is hij eigenlijk niet te oud voor mij, Ik ben net 12 en hij is bijna 16. Als ik meer weet laat ik het weten.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou zeggen : ga ervoor, geniet ervan en maak je niet onnodig zorgen. Soms kan je niet geloven, dat iemand die super knap is jou ziet zitten. Maar je kan het hem zelf vragen wat hij precies in jou ziet.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat hij vast een hele goede reden heeft om op jou te vallen in plaats van op andere "knappere" jongens. Uiterlijk is lang niet alles en smaken verschillen per persoon. Het zou best kunnen dat hij jou uiterlijk juist erg knap en mooi vindt, of dat hij juist helemaal weg is van je innerlijk. Ik denk dat je je niet echt zorgen hoeft te maken hoor. Heel veel succes en laat je even weten hoe je het verder wil aanpakken?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Denk dat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij je dumpt. En als hij jouw op zo'n manier eerst lekker maakt met verliefdheid en je dan zomaar weggooit is hij fout bezig. Vindt je hem ook leuk? En zo ja, waarom ga je dan niet gewoon met de knapste jongen van school?! Pak je kans. Deze krijg je geen tweede keer. Je moet het uiteindelijk zelf beslissen. Maar ik had het gedaan. Op zeker!

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten