Skip to content
17 reacties
1245 weergaves

Probleem???

Hallo, ik ben een jongen van 14 jaar (bijna 15). En ik had een vraag over een stijve piemel. Als leeftijdsgenoten van mij een stijve Pietel hebben, gaat de voorhuid dan automatisch mee of trekken ze die naar achter. Bij mij gaat die niet naar achter bij een stijve, als ik hem naar achter trek dan gaat ie weer naar voor. Is dit een probleem

14 jaar
6 jaren geleden

17 Reacties

  • alle piemels hebben een voorhuid en je komt met zo'n miemel op de weeld
    De voorhuid is er om je zeer gevoelige eikel te beschermen en om oook het serksgenoegen in je piemel te vegroten Nu zijn niet alle jongens op dezelfde manier besneden sommigen hebben de hele voorhuid weg en ook het toompje EN DIE jongens hebben dan zeker minder genoegen bij seks en/of aftrekken
    Het is bewezen dat masturberen met voorhuid veel meer genoegen geeft , maar als je het nooit hebt gehad, dan weet je dat niet en berust je dan maar in het "minder" genoegen van je seksplezier De piemel is eenmaal ontworpen door de Schepper en Die heeft zich NIET vergist !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn velletje was iets te nauw, en om mijn eikel te ontbloten moest ik het terugtrekken, waarbij het dan wel achter de eikelrand bleef zitten, maar tamelijk strak zat en pijn deed.

    En dat besneden jongens bij het aftrekken minder plezier hebben, is pure onzin. Ben sinds mijn 16de gelukkig besneden, en heb er nooit spijt van gehad. In plaats van mijn voorhuid wrijf ik sindsdien met mijn hand over mijn blote eikel, en heb er intensievere orgasmen door als voor mijn besnijdenis, en kan het ook langer uithouden.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 12 : het is op je leeftijd normaal dat je voorhuid (velletje) van je piemel niet helemaal achteruit gaat als je aftrekt Dat komt met de jaren wel en als je veel aftrekt dan gebeurd dit wel heel snel. Het is inderdaad leuk als je aftrekt dat je velletje op je eikel schuift dat heeft een leuk gevoel en dat is bij besneden jongens niet meer mogelijk en hebben zij veel minder plezier bij aftrekken Dus je mag blij zijn j. 12 dat je velletje nog je eikel bedekt dat is leuk bij aftrekken en door veel af te trekken zal dit velletje wel losser komen en straks helemaal over je eikel gaan
    Doe zo v erder en maak je geen zorgen : niets aan de hand met je piemel !!! geniet gewoon van dit buitengewoon genoegen !!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • J19 bedankt voor je reactie maar als m’n piemel stijf is kan ik gewoon m’n velletje op en neer trekken dat doet ook geen pijn ofzo. Maar bij veel jongens is hun eikel dan bloot en bi mij niet ik vind het wel lekkerder rukken als eikel bedekt is als hij stijf is. Alleen jammer dat ik nog niet echt kan klaar komen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @j12 Dat je eikel nog bedekt is met je voorhuid als ie stijf is op zich op jouw leeftijd niet vreemd. Veel jongens hebben dat. Alleen is het wel belangrijk dat je hem terug kunt schuiven bij douchen e.d. Anders moet je echt aan regelmatige 'oprekoefeningen' :-) gaan denken of een afspraak maken bij de huisarts. Die is daar voor en zal er niet vreemd van opkijken. Voor jezelf wel belangrijk om het in de gaten houden (en niks om je voor te schamen).
    - Ik reageer naar jou toe en niet naar de TS omdat dit al een posting van bijna een jaar geleden is. Hopelijk is zijn 'probleem' al lang opgelost :-) -

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn eikel is ook nig bedekt met m’n voorhuid als ie stijf is

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • TS, hij gaat een klein beetje naar achter, maar niet heel veel.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Je bent nog maar 14, misschien gaat het anders als je 15 16 bent. Als je je eikel bloot kan stellen zonder pijn is alles normaal, en als die van zelf terug gaat ook geen probleem. Misschien als je ouder bent blijft het met een stijven wat beter omlaag. Maar als je geen pijn hebt geniet er gewoon van nerges om dan druk over te maken.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j12 Dat je je voorhuid heen en weer kun schuiven en je eikel bloot kunt maken is belangrijk.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik een stijve heb dan is m’n eikel nog steeds bedekt met m’n voorhuid ik krijg hem wel makkelijk over m’n eikel geschoven

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Meestal schuift een voorhuid automatisch naar achteren bij een stijve, bij mij ook. En dan blijft ie ook naar achteren, zodat de eikel bloot is. Maar als dat blij jou niet zo is, ben je ook niet de enige. Als je je eikel maar bloot kunt maken, dan is er niets aan de hand!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is geen probleem. Probeer te genieten van je af te trekken.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • als je zonder pijn makkelijk kunt masturberen is alles dik in orde en hoef je je geen zorgen te maken.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Sommige jongens hebben gewoon een langere voorhuid dan de andere, Zolang je je velletje maar handmatig naar achteren kunt trekken zonder moeite of pijn is er geen enkel probleem als de voorhuid vanzelf weer naar voren gaat, Pas als je een te nauwe voorhuid hebt, en je krijgt je velletje niet of niet helemaal over de eikel heen, dan zou het een probleem kunnen worden.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk niet dat het een probleem is. Als er geen pijn is tenminste.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Zolang het gemakkelijk over je eikel gaat geen probleem. Ik heb dat ook.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom zou dat een probleem zijn??

    12 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten