Skip to content
22 reacties
6698 weergaves

Eerste keer groeps douche

Hoi, ik heb vandaag een obstacle run gedaan, toen we hadden gefinisht ging ik douchen (mannen en vrouwen gescheiden) en ik had nog nooit jongens/mannen naakt gezien in het echt. Toen ik klaar was met douchen ging ik naar mijn tas die ik op een grote tafel had liggen, gedeeld met anderen. Toen ik er aan kwam stont daar een vader met 2 kinderen(zo’n 7 tot 9 jaar) en ze waren helemaal naakt en ik ook ik ging expres heel lang zoekken naar mijn spullen en hun waren ook de hele tijd naakt en ik bleef best lang naar hun piemels kijken waar door ik een stijve kreeg. Die vader zag dat en kwam naar mij toe ik dacht dat hij boos zou zijn ofzo maar hij zei: geeft niet hoor, het hoort bij de leeftijd en dat kijken naar ons is ook geen probleem hoor. Toen was ik echt heel erg opgelucht. daarna gingen we nog even kletsen en naar elkaar kijken en toen langzaam aankleden. Toen Ik weg ging nam ik nog 1 goed kijkje in de kleed ruimte en ging ik richting huis. Nu is dit mijn eerste ervaring heb vraag ik me af of dit wel normaal was? Als andere mensen nog ervaringen hebben hoor ik het graag.

15 jaar
6 jaren geleden

22 Reacties

  • Altijd als ik met jongens ging douchen kreeg ik meteen een stijve werd er zo opgewonden van al die blote jongens heb soms ook wel met andere jongens afgetrokken en dat soort dingen in de douche heel opwindend!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS

    Het viel blijkbaar op, dat je zo lang naar de piemel van die jongens keek. De verklaring die je geeft is, dat je het voor de eerste keer in het echt zag. In deze omstandigheden was kijken ook niet verkeerd ( de vader was erbij, hij vond het niet erg enz. ) ; dat betekent dus niet per se, dat je ook iets meer wilde. Als anderen je voor dat kijken veroordelen is dat voor hun rekening. En reken maar, dat die jongens ook wel naar jouw piemel gekeken hebben. Ik heb zelf ondervonden dat jongens van die leeftijd niet altijd zo onschuldig zijn. Toen ik 14 was, ben ik door een vriendje van 10 bij mij thuis herhaaldelijk betast en hij wilde mijn piemel ook zien. Ik vond dat wel leuk toen, maar verder dan dat is het niet gegaan.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Zijn er in dit forum "broekdouchers " die kunnen uitleggen waarom het met broek het prettiger , dus fijner en aangenamer , is dan gewoon in je blootje?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel begrijpelijk als je een jongen bent zonder broers, en naakt zijn geen gewoonte is binnen het gezin. Ik ben ook in dat geval. Dus toen ik 13-14 was, kwam ik op het idee, stiekem de piemel te bekijken van een aantal jongens in de urinoirs op school. Uit nieuwsgierigheid hoe die van hen eruitzag. Interessant vond ik toen dat ze er volgens mij allemaal verschillend uitzagen. Het waren wel allemaal jongens van mijn leeftijd ongeveer.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon alles uit ook onderbroek en douche maar niet zo moeilijk doen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet zo moeilijk doen en gewoon in je blote kont douchen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Had dit jaar op kamp ook eerste keer gezamenlijke douche met 3 andere personen. 2 daarvan douchen zich met onderbroek (vreemd dan Kun je u toch ni wasse) maar die andere was wel naakt net zoals ik. Ik kreeg geen stijve maar vond het wel interessant niets erg aan toch?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • J15 bebankt voor je reactie j12 hier. Ik zelf zou er niet zoveel problemen mee hebben als iemand zo naar me kijkt. Maar je moet er wel mee uitkijken, je kunt eens zoeken op www of er een wellness bij je in de buurt is daar hebben ze ook vaak 1x in de week een “ongeklede” dag dat je dus naakt moet zwemmen enzo. Dan zouter misschien minder opvallen. Dat je naar die kinderen keek is dat omdat ze nog geen schaamhaar hebben en hun geslacht nog klein is. Ik zelf ben naturist dus zie alle leeftijden en geslachten heel vaak bloot

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts je hebt m’n vraag idd beantwoord

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • TS Ik vind het een duidelijk antwoord op de vraag van j12 Woon jij in een gezin zonder mannen ? Geen vader, vriend van je moeder, broers e.d. die je ooit bloot gezien hebt?

    Dat is jammer omdat het jou erg onzeker maakt op dit gebied.
    Alleen naar vreemde jongens onder de douche kijken is niet de oplossing. Vind jij het zelf niet vervelend als ze zo naar jou kijken ?

    Als je goede vrienden hebt, kan je er één vragen of je zijn geslachtsdeel even mag bekijken en er ook even aan mag voelen. Ik denk dat je "probleem"daarna is opgelost. Je bent gewoon een jongen als alle andere en hoeft je nergens voor te schamen !

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier, @jongen 12 boven mij, waarom ik zolang naar die jongens/vader keek weet ik eigenlijk niet zo goed, ik denk gewoon omdat ze heel dicht naast mij stonden en ik nog nooit een echte piemel had gezien, uiteraard zal ik zeker in de toekmomst niet meer doen, ik hoop dat ik nu antword heb gegeven op je vraag, als jullie meer vragen/ervagingen hebben hoor ik het natuurlijk graag.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je daar behoefte aan hebt, moet je dat zeker doen. De meeste mannen vinden dat geen probleem. Niet uitgebreid naar kinderen kijken, want dat kan verkeerd worden uitgelegd. Je hebt nog geen antwoord gegeven op de vraag hierover van j12. Ik vind dat best een goede vraag en die verdient een antwoord.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier, @jongen 22 boven mij ik ben van plan zo vaak mogelijk de groeps douche/kleed kamer te pakken het voelt ook beter/fijner

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • klinkt allemaal normaal. Blijf gewoon naakt douchen, is wel zo fris

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Naakt met andere mannen onder de douche is altijd een topic. Jongens willen elkaars naaktheid kennelijk graag zien. Tegenwoordig is in onderbroek douchen in opkomst. Jammer voor wie graag naar naakt kijkt. Ik heb mijn vader en broers vaak genoeg naakt gezien en hoef dus geen andere mannen te bekijken om te weten hoe die eruit zien !

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom keek jij lang naar die 2 blote kinderen??

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hebt dus niet gewoon die piemels gezien maar je bleef best lang ernaar kijken.
    Ik vind het niet netjes dat je naar die jongens aan het staren bent.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee, dat hoeft niet per se zo te zijn, j12. De spanning van het voor het eerst naakt zijn in het bijzijn van anderen kan al genoeg zijn om een stijve te krijgen. Het kan natuurlijk wel dat de jongen van 15 op jongens/mannen valt; dat weet hij zelf het best. Wel leuk dat die vader je geruststelde, @j15. Het is ook helemaal niet gek dat je je eigen piemel vergelijkt met die van anderen, dat doen zoveel jongens...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Eerste keer naakt douchen in groep is altijd spannend. Rondkijken en vergelijken hoe alles er uit ziet is dat ook. Probeer dat wel discreet te doen ... Niemand wil graag begaapt worden. Heb één van mijn eerste keren ook een stijve gekregen. Kon het gelukkig wat neer krijgen maar een ploegmaat zag toch de wat gegroeide piemel. Hij was wat onder de indruk. Gaf wel grappige conversaties achteraf. Na een tijdje is dat samen douchen normaal en blijft ie wel slap.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi topicstarter, je hebt dus voor het eerst je mannelijke medemens naakt gezien in het echt. Op zich is dat best laat.. Vanaf het moment dat ik naar zwemles ging zag ik namelijk al andere jongens naakt, toen was ik denk ik 6. En verder gewoon bij het sporten. Of op het strand als je langs zo’n naaktgebied loopt. Tegenwoordig in de sportschool. O en eigenlijk ook gewoon mijn eigen vader en broer altijd al. Ik snap best dat je wat gluurde naar die man en zijn kinderen hoor maar het viel dus blijkbaar wel erg op dat je dat deed. Nu ben je wel weer een ervaring rijker

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten