Skip to content
8 reacties
1212 weergaves

betrapt

ben je wel eens betrapt met een stijve?

20 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Die stijve betekent dat je lichaam goed werkt. Niemand zal dat erg vinden, jij bent de enige die dat vreselijk vond. Schaamte is dus niet op zijn plaats. Geniet van het naakt zijn.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Betrapt klinkt inderdaad alsof het iets is wat niet mag en ja: welke jongen heeft er nou nooit een stijve? Maar je bedoelt natuurlijk een stijve in een situatie waarin dat niet uitkwam of gepast was. Dat heb ik weleens gehad. Ik denk veel jongens.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • toen ik vorige vakantie voor het eerst naar een familiesauna meeging, wist ik op voorhand niet dat iedereen daar naakt zou rondlopen.
    mijn pa stelde me gerust, maar toen ik nog maar onder de douche stond en daar allemaal naakte mensen zag (weinig kinderen) kreeg ik plots een heel heel harde stijve. ik kon die niet verbergen en was wel beschaamd want ik zag dat de anderen dat ook doorhadden.
    ben in het koude water gesprongen en t was over

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • J19 j17. Geniet ervan.Achterlijk dat `vrienden `zo reageren. Een boner is heerlijk en je kan er niet genoeg krijgen.  

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • moet je je schamen als de natuur doet wat moet ?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • betrapt niet echt.

    ik was eens aan het zwemmen buiten met mijn zusje en haar vriendin (waar ik smoorverliefd op was en elke dag over fantaseerde)

    op een gegeven moment was ik met die vriendin alleen en had een behoorlijke boner
    en toen was ik zo slim om boven het water uit te springen.....
    zwemshort plakte natuurlijk om me heen en mijn boner stak er mooi in uit!

    dat zag ze en ik schaamde me daar wel voor op dat moment hahaha

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • In het zwembad toen ik 15 was, toen ik in het bubbelbad zat kreeg ik een stijve die neit meer wegging. Toen het bubbelen ophield gingen mijn vrienden eruit en ik ging mee, maar ik had een echte tent in mijn zwembroek. Toen eentje dat zag maakte hij er een opmerking over en de rest keek dus meteen naar mijn kruis. Ik dook vlug in het water en zwom wat heen en weer, maar dat hielp niks. Mijn vrienden zwommen steeds naar me toe en voelden of knepen me dan, voor de gap natuurlijk, maar dat zorgde er voor dat ik alleen maar harder werd.
    Ik heb zelfs koud gedoucht zonder dat het hielp. Pas toen we weggingen werd ik slap, maar bij het omkleden in de gropesruimte keek iedereen naar me waardoor ik weer een stijve kreeg. Maar toen kon ik gewoon mijn kleding aantrekken.
    Ik schaamde me niet echt maar vond het wel stom.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Betrapt ??? Is een erectie een soort misdaad? Het zou heel abnormaal zijn als je niet een aantal keer per dag en nacht een stijve had . Je wordt zelfs met een stijve wakker. Ik ruk dan meestal en ben er even van af.
    Schaam je nergens voor !

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten