Skip to content
19 reacties
2847 weergaves

Turkse homo

Ik ben een turkse jongen van 18 jaar ik val op jongens maar niemand weet hiervan echt niemand! Ik zoek andere homo’s om leuke dingen mee te doen. Iemand enig idee waar ik zulke boys kan ontmoeten? 

18 jaar
6 jaren geleden

19 Reacties

  • Hmmm, dat is niet zo leuk nee. Maybe is jongenout.nl dan iets voor je?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik kwam daar alleen maar tegen die alleen maar sex willen. de 1e vraag die je krijgt is hoe groot ie is. profiel fotoos van alleen maar n erektie of een reet die hij opentrekt. ranzeg

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Op gay.eu een profiel aanmaken. Daar kan je andere gays leren kennen. Have fun. Wel veilig hè.. ;)

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Snap dat het lastig is voor je. Maar wat is er fout als mannen van elkaar houden. Ik geloof niet dat er een God is die hier tegen is

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal met je eens j22

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • wanneer gaan de mensen eens al die nonsens van die Godsdiensten op zij zetten en zo van al die schuldgevooelens verlost worden
    In God geloven ja !!!
    maar in de godsdiensten geloven : zeker niet, uitvinding van mensen , businees en mafia praktijken en jammer dat zoveel mensen daarin trappen : bedevaarten brengen een zak geld op voor de kerken en moskeën en dat is zeker niet de wil van God : men zei dat vroeger de mensen dom en arm gehouden werden door de Godsdiensten : annoo 2019 is dat niet veel verbeterd, alleen dat arm houden is niet meer zozeer een realiteit...maar dom houden is dat nog steeds, en hoe !!!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • godsdiensten zijn business en sommige brengen veel geld op
    zie maar naar Saoudi Arabië, met de bedevaart naar Mekka Wat een bom geld brengt dat niet op voor de al zo super rijke Saoudies om dan maar te zwijgen over Lourdes, Fatima, Scherpenheuvel, enz....
    dat heeft niets te maken met God, want ik denk dat zoiets zeker God geen plezier doet Al dat geld die daaraan wordt uitgegevn zou kunnen uit gegeven worden om arme en zieke mensen te helpen , maar
    ze denken daarmee een been in het paradijs te hebben en komen dan terug v.d. zogezegde bedevaart als een opschepper die zich een beetje beter waant dan de andere , die niet kon naar Mekka, Lourdes of Fatima gaan Wanneer gaan sommige mensen eens hun verstand gebruikken en dit alles eens aan de kaak stellen, maar ja er wordt zoveel geld mee verdient dat het een kleine mafia geworden is en daar is geen middel voor om het te stoppen Godsdiensten houden mensen dom en achterlijk en daar wordt duchtig van geprofiteerd !!!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • jammer dat godsdiensten zoveel geluk in de weg staan iedereen beweerd de waaheid te hebben, maar niemand heeft de waarheid : godsdiensten zijn uitvinsels van mensen, om hen dom te houden en hen schuldgevoelens te geven waardoor ze gemanipuleerd worden
    God alleen heeft de waarheid en Hij is liefde en een relatie (ook homo) op liefde gebaseerd is nooit verkeerd en is nooit tegen de wil van God
    Moslims en Joden zitten nog onder een juk van eeuwenoude tradities en regels, die al lang voorbij gestreefd zijn. De waarheid kwetst en doet pijn : Jezus heeft dat bewezen toen Hij op aarde was, maar werd om wille van de waarheid aan het kruis gehangen...zonder die verkeerde godsdiensten op aarde, zou het leven mooi zijn, maar helaas dat is niet zo !!!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind Marokkaanse jongens heel mooi ze zijn vriendelijk en lief (maar je moet ze alleen hebben, als ze in groep zijn, doen ze stoer en overblufffen zich dan) ze hebben ook een grote mooie piemel en kussen ongelovelijk goed zijn meestal slank en mooi bruin
    zijn over het algemeen nogal mannelijk en hebben die jeannette streken zoals vele homo's niet seks met een Mrokkaan is altijd heel tof...jammer dat ze door hun geloof zo streng opgevoed worden en dat hun ouders zo ouderwets zijn In anno 2018 zou dat niet meer moeten kunnen de ouders zitten meestal nog met hun gedachten in de Middeleeuwen, om dan maar te zwijgen over de meisjes/vrouwen !!!!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben wel eens een Turkse homostel tegen gekomen in een naakt wellness

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind turkse jongens wel leuk!

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • de tijden zijn gelukkig voor ons Europeanen wel goed veranderd 100 jaar geleden was homozijn taboe en werd je gewoon veracht en wilde niemand met je omgaan. Gelukkig is dat zeer sterk veranderd en zijn de meeste verstandig genoeg om die variant in de seksualiteit te aanvaarden Jammer dat zoveel onbegrip bij sommige culturen nog heerst, deze mensen leven nog in de Middeleeuwen met hun gedachten en door hun Godsdienst worden ze gemanipuleerd en blijven achterlijk.
    Voor zulke mensen moet er eens iemand al die taboes als ouderwets en voorbijgestreefd bekend maken ...maar wie gaat dat durven doen, zo iemand wordt gewoon vermoord en heeft geen kans van slagen...
    Joden en Moslims die Homo zijn , moeten gewoon een partner zoeken, met wie ze hun leven verder delen en zich van hun omgeving en familie niets van aantrekken Het leven voor homo's kan ook mooi zijn en ook zij mogen genieten van de vele genoegens van dit leven
    Niemand heeft het recht om dat te verhinderen !!!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben zelf ook van Marokkaanse komaf en struggle ook telkens met mijn gevoelens. Het is echt zwaar, maar je moet er eenmaal meeleven. En gewoon wanneer je oud genoeg bent direct op kamers.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ga naar het COC. Daar zal je je als een vis in het water voelen en totaal geaccepteerd worden. Ongeacht je kleur, afkomst, religie etc. Eglenmek.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Hee ik ben ook een turks-nederlandse jongen van 18 bovendien ben ik ook gay.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat lijkt me dat lastig voor je... Weet dat je mag zijn wie je bent, ook al zal je familie waarschijnlijk niet accepteren dat je op jongens/mannen valt. Dat blijft natuurlijk moeilijk voor jou, dat begrijp ik, maar kies inderdaad voor je eigen geluk. Het is jouw leven. Andere homo's kun je ontmoeten in café's en disco's voor gays, fora op internet of bijvoorbeeld via het COC. Misschien organiseert het COC bij jou in de buurt ook wel bijeenkomsten voor jongens/mannen met een andere achtergrond die met hetzelfde probleem worstelen. Probeer er niet alleen mee te blijven rondlopen, maar praat erover met mensen die jij vertrouwt. Geniet van je leven!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Begrijp de situatie. er tegen vechten is zinloos. probeer je eigen leven te gaan leiden zodra je het huis uit kan. Voor de jongen van 18 moet dat wel kunnen. Jongen van 15 zal nog even geduld moeten hebben. Heb het er niet over, zoek werk ergens waar je ouders niet echt tegen zijn. Het moet wel werk zijn dat voldoende oplevert om voor jezelf te kunnen zorgen bijvoorbeeld me teen kamer die je ergens huurt. Ver genoeg weg van huis en bij mensen die je kunt vertrouwen.
    Het is niet alleen bij Turkse of Marokkaanse mensen zo, ook zwaar gelovige christenen kunnen er wat van. Zoek maar eens op youtube naar deze video: Margreet Dolman in gesprek met Godfried Gabriël.
    Zorg goed voor jezelf!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • gast! ik heb dat ook, precies zo als jij. ik ben mocro & me ouders zijn dik geloveg. ik wil ook graag een vriend hier in de buurt, maaar tering als er ooit iemant achter komt, daar durf ik niet aan te denken.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kan op jongenout maar dat is wel tot en met 18 jaar

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten