Skip to content
25 reacties
2170 weergaves

Korte vraag. Korte broek

Hoe kort mag een korte broek eigenlijk zijn?

15 jaar
6 jaren geleden

25 Reacties

  • een korte broek moet "kort" zijn anders is het géén korte broek dat ze dan wat van je piemel of ballen zien is toch leuk : dat is mooi om te zien en als je dan nog moet raden hoe die er uitziet als die bloot is, dan is het super geil
    al dat geklets over dit al dan niet een bult zien in je broek is gewoon belachelijk wie er niet naar wil kijken moet maar zijn ogen afwenden en wie er wil van geniet : kan dat vrijuit doen we leven in een vrij land en moeten geen regels laten opleggen die ons niet sieren de mode zal daar wel voordeel uithalen en elk jaar weer iets anders uitvinden om te verkopen maar je mag je daar niet laten aan vangen je moet dragen wat je graag hebt en waar je leuk mee staat en al dat gezever over dit mag en dat mag niet is gewoon uit de tijd
    je bent jong , je bent knap om te zien : wel beleef het , straks ben je oud en is het voorbij met je jeugdjaren en dan zou je wel eens spijt kunnen hebben dat je niet genoeg van je jeugdjaren hebt genoten - je doet niemand kwaad met je sexy te kleden : wie het niet wil zien, sluit de ogen, wie het wel wil zien : GENIET !!!!!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Er zijn gelukkig veel vrouwen en meisjes die er anders over denken en er opgewonden van worden als ze via de pijpjes iets kunnen waarnemen waar ze nieuwsgierig naar zijn. Ik vind het heerlijk om bij een vrouw zoiets waar te nemen en zeker niet onsmakelijk. Zoveel zielen zoveel vreugd!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Een kort broekje is leuk maar ik zit er niet op te wachten om via de pijpjes van zo'n broekje geconfronteerd te worden met het feit dat de drager ervan geen ondergoed aan heeft. Onsmakelijk...

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb nog enkele korte 'vintage' broekjes van mijn vader , w.o. Adidas en Rucanor. Ze zitten prima, zijn sexy en ik draag er nooit ondergoed onder, heerlijk je zaakje ook de vrijheid geven! Vaak wel geile blikken van meiden en soms ook jongens.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • J18.Tuurlijk moet je ondergoed aan. Wit. Andere kleuren mogen niet. Ik draag een jockstrap voor de bewegingsvrijheid. Zonder ondergoed zouden ze jou waarschijnlijk wel je reeks laten uitdoen. En sommige heertjes ook hun ogen flink de kost geven maar daarna zullen alle bordjes met "0" omhoog gaan, vrees ik. Nee nee, nu en dan een witte inkijk doet al wonderen voor je score.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Zoals een stretch boxer maar de pijpjes zijn wijder. Vandaar de inkijk bij sommige oefeningen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb een opgerolde korte broek met gaten boven de knie en opgerold. Vind de voetbalbroekjes van vroeger net luiers.. dus zou ik zelf niet zo snel aandoen

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dus door de jury te traceren op inkijk in je korte gymbroekje krijg je meer punten? Bijzonder! Hoe kost is zo'n gymbroekje?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zit op wedstrijdgym en we mogen kiezen tussen een lange of een korte gymbroek. Nu valt het me telkens weer op dat ik in een korte broek een betere score krijg dan in een lange. Het is een publiek geheim dat de jury bij deze tornooien voor de helft uit homo's bestaat. Je word namelijk niet enkel beoordeeld op je prestatie maar ook op je algemene présence. Vooral bij oefeningen aan het paard en grondoefeningen met grand écart zie je dan een stukje van mijn jockstrap en mijn billen. Geen probleem. Alle middelen zijn goed voor een betere score. Maar ik mag er niet aan denken dat ik zo over straat zou lopen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb woody badstof shorts ze zijn grooter dan hun maat, zitten lekker kheb ze in alle kleuren

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja er is dit voorjaar veel te genieten!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Van die afgeknipte spijkerbroeken vind ik niet mooi bij jongens. Zeker niet als er ook nog wat in het kruis wordt weggeknipt zodat ze inkijk hebben. Dat is echt o er de limit.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Kort afgeknipte spijkerbroeken zijn gay. Sommigen knippen ook nog een stuk uit het kruis. Op de fiets zie je dan zelfs een stuk van hun balzak. Gaat me toch wat ver.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Oude spijkerbroeken knip ik kort af. Zeker in de zomer scheer ik mijn benen. En hou ze gespierd door veel te fietsen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik draag soms het kleine broekje van mijn zus en das heel kort hoor,  

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook graag heel korte shorts.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn zus heeft hele leuke korte broekjes. Ze hebben mooie felle kleuren. Ze zijn super kort. Ik draag ze ook wel eens. Kan prima.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Shortjes voor jongens/mannen vind ik veel te lang. Ik draag daarom vaak shortjes voor meisjes/ vrouwen. Bijvoorbeeld van die zware sportshorts met witte afweken opzij en onder de pijpjes. Dat zijn super leuke shortjes. Ze laten lekker veel bovenbeen onbedekt.. De vintage Adidasjes vind ik ook erg leuk. .Ze zijn wel nogal duur. Vandaar mijn oplossing om gewoon in vrouwen sportshortjes te lopen. Ze staan leuk en zitten lekker. Niet elk vrouwen shortje is geschikt. Maar veel sportshortjes zijn dat wel.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Die vintage sportbroekjes zoals je ze vaak ziet in retro gay porn? Die broekjes zien er idd gaaf uit, helaas worden ze altijd gedragen door veertigjarige twinks. Muscle men met dikke snorren en bakkebaarden en een nektapijt. En dat maakt die broekjes toch ook lichtjes ridicuul.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Supergaaf vind ik die!

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten