Skip to content
21 reacties
3494 weergaves

Bloot bovenlijf.

Ik zat gisteren op de fiets. Heerlijk weer. Mijn T shirt uit. Krijg ik bij het stoplicht commentaar. Mag het dan niet of zo? Ik snap dat je dat in een museum of winkel net doet. Maar buiten??

14 jaar
6 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik ga m'n bovenlichaam zeker niet bedekken. Op het strand mag iedereen het zien inclusief mijn mannentepels.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Op het gewone strand zie je volgens mij nooit meer meisjes met blote borsten. Wel bijna alle jongens en mannen. Moeten zij ook niet iets aan ? Mannen en vrouwen moeten toch gelijk behandeld worden ? Wel mannentepels en borsten, maar niet die van vrouwen ?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Een bloot bovenlijf is vaak sexy. Jammer dat meisjes er nu te preuts voor geworden zijn, want hun borsten zijn interessanter dan die van mannen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Kijk, @j12, en anderen: Ikzelf doe dit ook, en ik denk ook als anderen zeuren 'so what!' Maar, zoals ik al poste, dat het in het schoolregelement is geregeld en zo... en dat is maar goed ook. Want kijk, zie het zo: als zulke regels niet zouden bestaan dan kan niemand meer veilig over straat. Iedereen doet dan maar, en iedereen zou dan gewoon overal zomaar seks met elkaar kunnen hebben. Ook met jou dus. Niet echt chill lijkt me. Regels zijn dus best wel belangrijk en nodig. Maar yep, sommige mensen zeiken wel maga snel ja.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts, er zijn altijd mensen die overal iets op te zeiken hebben die zijn er nu eenmaal . Doe gewoon waar je zin in hebt en anders laat je gewoon je blote kont zien Haha

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Is gwn allemaal vastgelegd. In het schoolregelement en in de zedenwet.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja met bloot bovenlichaam. Is dat raar of niet goed , jongen van 23 ?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij wonen gelukkig aan zee. Hier en ook in de polders kan dat makkelijk en zonder commentaar. Te voet, fiets, scooter en zelfs te paard, who cares? Maar ja, die stedelingen, he. Zitten de hele dag opgehokt in grauwe betonflatjes. Tuurlijk worden ze daar chagrijnig van.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jij doet gym zonder t shirt?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Op school bij ons mogen we niet met bloot bovenlijf in het gebouw en ook niet op de speelplaats ervoor. De enige plaats waar het wel mag is is de gymzaal en de douche/kleedkamer. Dat zal wel op alle scholen zo zijn.
    Op straat en op de fiets mag je volgens mij wel half bloot zijn. Ook in auto's zie je wel half blote mannen achter het stuur.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Heerlijk al die gasten met bloot bovenlichaam. Wat zijn veel mannen toch goed gebouwd. Zeker als ze op de fiets zitten of zich bukken is ook de bilnaad goed zichtbaar ! Laat de zon maar komen !

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • waar bemoeien die mensen zich mee als ik met een bloot bovenlijf wil lopen dan loop ik met een bloot bovenlijf en die de genen ik er wat van zeg kan een grote bek van me krijgen ik haat mensen die met andermans zaken bemoeien. Ik zal ook zegen tegen die genen die dat zegt ik loop toch niet naakt op straat dus zeik niet tegen me.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Moet gewoon kunnen! Je loopt toch niet met je pik te zwaaien of zo? Veel mensen zijn echt wel vaak narrowminded.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik loop ook graag met bloot bovenlijf, lekker gevoel.
    Voor alles is er wel iemand te vinden ie er commentaar opheeft. laat maar lekker gaan.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen het zo heet was in de zomer liep ik bijna elke dag met bloot bovenlijf. Nu niet meer natuurlijk. Voor mij veel te koud. Wel thuis. Ik vind dat bevrijdend en loop ook wel in boxer rond. Mijn vader en broer doen dat ook wel. Als er bezoek komt kleden we ons gewoon aan.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe het ook wel eens maar ik vind wel dat als je ergens bent waar veel mensen zijn zoals in een drukke winkelstraat of in een winkel of zo je gewoon volledig gekleed moet zijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi gasten, ik loop altijd in mijn bloot bovenlijf vanaf een 15 graden. Thuis en op straat, gewoon overal. Ik krijg soms ook wel is commentaar maar ik stoor mij daar niet aan hoor. Ik loop graag in mijn bloot bovenlijf want ik vind dat gewoon keileuk. Ik word dan ook keibruin en zo maar daar doe ik het niet speciaal voor maar het is wel keileuk zo mooi bruin zijn.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom niet? Kijk eens naar bouwvakkers. Boven 20 graden gaan de shirts uit. Jammer dat dit een mannenberoep is......

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Zeikerds zijn het gewoon doen waar he zin in hebt

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet opletten joh. Het zijn gewoon van die mensen die graag commentaar geven en zagen over stommiteiten. Wat jij doet is zeker niet strafbaar of verkeerd. Wel is het verkeerd moest je naakt gaan fietsen! XD Ik kreeg gisteren commentaar omdat ik gewoon een zonnebril droeg. XD

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten