Skip to content
4 reacties
449 weergaves

Ging dit te ver?

Ik ben met mijn klas een weekje weg naar Frankrijk. Het is hier prachtig en super leuk. Ik deel een hotelkamer met 2 andere jongens. Ik noem ze ff K en S. Afgelopen avond gingen we om 9 uur slapen omdat we de volgende ochtend om 4 uur s nachts eruit moesten. Ik zelf kon niet slapen want ik mis thuis atm veel, maar liet dat niet merken. K en S waren nog op hun mobiel. Wss aan het appen met elkaar zodat ze mij niet wakker maakten. Iets later stapten K en S uit bed en begonnen te zoenen. Ik schrok hiervan natuurlijk want ik verwachtte dit niet. Ze gingen zachtjes de kamer uit. Ik was nieuwsgierig en liep zachtjes naar de deur. Opeens deed K de deur open want hij was iets vergeten. Hij beschuldigte mij van afluisteren en ze legte alles uit. Ze vroegen of ik mee wou gaan met ze naar de sauna's. Eerst wou ik niet want we mochten niet weg. Ook vond ik het maar vreemd. Toch haalde ze mij over en liepen we richting de sauna. Tot mijn verbazing was het leeg. We pakten bij de ingang een handdoek en gingen naar een kleedhokje. We besloten met zn 3en in een grotere te gaan. We deden onze kleding uit en sloegen het handdoekje om ons heen. In de sauna legte ze wat meer uit. Ze hadden verkering enzo en vroegen of ik ook gevoelens heb voor jongens. Ik ben hetero dus zei natuurlijk nee. S vertelde dat hij dacht dat er misschien wel verandering in kon komen. Op dat moment werd mijn handdoek weggehaald. Ik schrok en wou hem terug. Ik kreeg hem niet. Ik moest eerst met hun meedoen. Hun deden hun handoek weg en begonnen mij en elkaar af te trekken. Tot verbazing vond ik dit wel lekker. Uiteindelijk zijn we teruggegaan en gingen we slapen. Ik voel me hier naar over. Ik wil niet meer met hun praten ofzo. Is het raar dat ik dit heb gedaan en hun dit deden?

16 jaar
6 jaren geleden

4 Reacties

  • Niet raar gewoon jongens onder elkaar, ver van huis, geen controle, vakantie, uitdagen hoort er soms bij, dus gewoon met hun praten en zie het als een ervaring op vakantie.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Gossie zeg, om nou meteen woorden als "aanranding" in de mond te nemen, of dat in dit soort gevallen eerst een schriftelijk verzoek voor deelname, liefst in tweevoud, moet worden ingediend....
    Volgens mij is dit soort dingen zo oud als de wereld zelf.
    Je vindt dat je een slechte ervaring hebt gehad. Stap erover heen en trek er lering uit, zou ik zeggen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je het niet wilde was dit wel aanranding.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dit niet raar. Ze wouden gewoon experimenteren met jou denk ik. Ik wil dat ook graag met sommige vrienden van mij. ( Dit lijkt me zo fijn ).

    Ze moesten het wel eerst vragen vind ik en niet zomaar je handdoek aftrekken.

    Zou je het opnieuw met ze doen ts?

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten