Skip to content
21 reacties
6317 weergaves

Piemels kijken op de wc's

Ik wil van sommige mensen hun pik zien omdat ze daarover een beetje stoefen en je ziet een bobbel zitten in hun broek. Bij de toiletten wil ik het graag doen maar bij ons is het gay als je naast elkaar gaat staan.     Hoe moet ik dit dan doen? Iemand tips?

15 jaar
6 jaren geleden

21 Reacties

  • Toen ik 14 was, kreeg ik op een bepaald moment het idee om in de urinoirs op school tijdens de speeltijd iemands piemel te bekijken. Ik observeerde de urinoirs dus een tijdje en zag toen een jongen die ik wel leuk vond zijn plaats innemen. Ik ging er vlug naast staan, en toen hij even de andere kant uitkeek, gluurde ik snel over het schotje om zijn piemel te zien. Ik weet nog welk een triomfantelijk gevoel dat gaf, dat ik zijn piemel had kunnen zien zonder het hem te moeten vragen. Nadien koos ik de jongens gewoon uit, en bepaalde jongens ook meerdere malen, omdat ze zo 'n mooie piemel hadden.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey, de ts hier. ( ondertussen ben ik 16 ). Het is me gelukt om bij 1 persoon zijn pik te zien. Die was echt niet normaal groot en dik haha. Ik heb zelf een kleine pik dus ik was wel even jaloers haha. Bij die wat ouder is, is het me half gelukt want ik zag hem niet helemaal. Nu iemand anders proberen. Ik ga binnenkort naar Londen met school, dus misschien daar nog eens proberen. Ik wou dit gewoon even delen.

    Ik hoop dat ik nog eens naar Duitsland ga, want daar heb je wc's zonder tussen schotjes.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als er in de urinoirs een jongen van 14 naar mijn piemel zou kijken en dan een stijve krijgt, zou ik dat ook wel spannend vinden.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @ jongen 22

    Wat vond je er zo spannend aan ? Het valt mij wel op, dat je je piemel 'zo ver mogelijk' uit je broek haalde. Eigenlijk wou je best dat ze keken. Anders zou je je piemel met je handen hebben afgeschermd.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het was in het voorjaar tijdens carnaval. Ik was in de middag met de bus naar een optocht gaan kijken in een stad hier in de buurt. Op de terugweg naar de bus moest ik plassen, dus de dichtstbijzijnde kroeg ingelopen. Daar was alleen een urinoir zonder schotjes. Er was nog maar 1 plaats vrij om te gaan staan. Tussen 2 jongens van ik schat een jaartje of 12 die, met een ruimte tussen hun in stonden te plassen, Ik zag dat ze naar elkaars piemel stonden te gluren. Maar ja ik moest hoognodig dus ik dacht van: ze weten toch niet wie ik ben. Ik moest erg hoognodig. Dus ik ging er gewoon tussen staan, haalde mijn piemel, inmiddels half stijf geworden, zo ver mogelijk uit mijn broek en ging plassen. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat de naar mijn piemel staarden. Ik zelf heb niet naar hun piemels gekeken. Ik vond het eigenlijk best wel spannend.        

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt jongen 14! Iemand nog tips?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als jullie gaan slapen gewoon al uw kleren uitdoen maar enkel uw onderbroek niet. Dan doen alsof ge uw onderbroek wilt uitdoen en naar uw vriend kijken en vragen "slaapt gij ook in uw blootje?" Als hij zegt van ja dan trekt ge uw onderbroek uit of ge een stijve hebt of niet. Als hij zegt nee dan vraagt ge of hij er iets op tegen heeft als gij dat wel doet en als hij er niks op tegen heeft trekt ge uw onderbroek uit of ge een stijve hebt of niet. Als hij er wel iets op tegen heeft kunt ge altijd proberen hem te overtuigen om het eens te proberen omdat dat zoveel lekkerder is als niet in uw blootje slapen. Maar gij zult natuurlijk moeten durven om eerst in uw blootje te gaan.
    Toen ik de eerste keer bij mijn beste vriend bleef slapen heb ik hem gevraagd of hij ook in zijn blootje sliep. Hij deed dat niet maar wou het wel eens proberen. Dus trok ik als eerste alles uit. Ik had een enorme stijve nog voor ik alles uit had maar mijn beste vriend ook. We hebben zitten vergelijken en samen afgetrokken en het was een heel plezante avond.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • De ts hier weer.

    Als je bij ons naast elkaar gaan staan zegt iedereen gay en die gaan u dan raar aankijken. Dat wil ik natuurlijk ook nier, dat begrijpen jullie toch.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • De ts hier opnieuw.

    Begin April ga ik met mijn jaar naar Parijs met school.
    Hopelijk mogen we de kamers zelf kiezen met wie je zit.
    Hopelijk kan ik ook gaan met iemand in mijn klas die een jaar ouder is dan ik, van hem wil ik zijn piemel ook wel een zien, daarom dus. Hopelijk wilt hij met mij in een 2 persoonskamer.

    Als dit is gelukt, wat zou ik dan moeten doen om zijn piemel te kunnen zien?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is wel raar als oudere mannen naar jouw piemel aan het kijken zijn. Ik heb veel liever dat jongere mannen tussen de 14 en 22 dat doen hoor. Groetjes de ts

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Op school in de toiletten kijk ik soms wel eens naar de piemels van grotere jongens om te zien hoe dat die er uit zien en te zien hoe dat de mijne misschien wel gaat worden. Ik krijg er wel altijd een hele erge stijve van en als die andere jongens dat dan zien lachen ze er mee, maar dat is niet erg want ik heb toch even hun piemel kunnen zien en ze kijken toch ook maar naar mijne stijve, dus we kijken allemaal naar elkaars. Mijn broer is een jaar ouder en we zien elkaars piemel iedere dag en ook stijf, maar we hebben zo goed als helegans dezelfde piemel. Die van mijn beste vriend zie ik ook af en toe na de zwemtrainingen en we verschillen en dat is best leuk om te zien.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is wel raar, wanneer je voor de eerste keer ondervindt, dat iemand in de urinoirs je piemel bekijkt. Bij mij was dat op mijn 16 in de cinema. De urinoirs daar, dat was gewoon een muur zonder tussenschotten en met een goot ervoor. Ik moest toen dringend plassen en zag daar een paar oude mannen. Ik ging tussen hen in staan en merkte toen, dat ze allebei naar mijn piemel keken, terwijl ik bezig was.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • het is heel normaal dat jongens graag de piemel van een ander zien, desnoods van iemand ouder om te zien hoe die ook bij hen later zal zijn Het is gewoon experimenteren en dat is heel normaal Wie daar opmerkingen overmaakt is totaal verkeerd : als een jongen eens en piemel van iemand wil zien en heeft daar nooit de kans toe, dan brandt die jongen van verlangen en dat is zeer frustrerend. Dus gewoon dit allemaal toelaten en daar geen commentaar op geven, onder voorwaarde dat men de andere respecteerd en niet gaat kletsen over grote of kleine piemel die je hebt gezien bij die of die jongen...

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ben homo en Jongens mogen wel bij kijken als ik sta te plassen vint ik niet erg

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • J21, akkoord, maar overdaad schaadt. Een beetje van het goede te veel, zeg maar. 'Liefhebbers' willen ook niet de piemel zien van jan en alleman, denk ik. Vaak zag ik zelf op school bepaalde jongens, waarvan ik dacht : mmm, van die zou ik zijn piemel graag eens zien. En dan was het urinoir vaak de oplossing. En op die manier heb ik er dus wel wat gezien. Ik ben nochtans niet gay, maar dat was voor mij destijds een 'guilty pleasure'. Ik werd er vaak geil en opgewonden van.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Benieuwd zijn naar hoe de pik van een andere jongen eruit ziet is toch heel gewoon? kan bij het plassen, maar ook bv bij douchen na het sporten. Kijk en vergelijk, doe er je voordeel mee maar brandt nooit iemand af vanwege de afmetingen of vorm van zijn pik.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga de komende zomer naar een naaktrand ergens aan de kust. liefst als het daar druk is, uiteraard zelf ook naakt anders val je op. Maak een wandeling daar over het strand en je ziet er honderden.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb geen broers, dus toen ik 13-14 was vond ik het wel spannend om in de urinoirs op school van bepaalde jongens hun piemel te zien. Vond dit wel geil. Maar er is verder niks gebeurd. En ik ben ook nooit betrapt. Doe het misschien, wanneer zo 'n jongen naast jou komt staan en dan op een bepaald moment zijn hoofd naar de andere kant draait. Het is mij al wel overkomen, dat er eentje zijn piemel echt wou showen, en dan is er zeker geen probleem.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Naar iemands piemel kijken in de urinoirs wil nog niet zeggen dat je gay bent.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • "maar bij ons is het gay als je naast elkaar gaat staan"
    Nou en ????

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten