Skip to content
4 reacties
717 weergaves

Streeploos bruin

We gaan elk jaar naar een Naturistencamping aan zee. Hierdoor ben ik aan het einde van de zomer streeploos bruin. Daar komen tijdens het douchen na het sporten gemengde reacties op. Iemand zei dat hij het wel geil vond. Iemand anders noemde mij viezerik. Iemand ervaring?

14 jaar
6 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik zou wel oppassen want de zon is dan wel lekker maar zeer gevaarlijk en je kunt er goed ziek van worden huidk...er heb je zo zonder dat je het weet

    dus ik zou het zelf niet doen maar goed

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is inderdaad jammer. Ik ga er nog wel heen als ik alleen naar het strand ga. Daar is het ook niet zo druk. Maar inderdaad veel mensen doen er niet meer aan. Jammer. Zou ik wel leuk vinden gewoon met vrienden lekker naakt chillen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou had ik dus verwacht met mijn vorige reactie dat ik het hele forum over me heen zou krijgen als afvallige naturist. Moet ik uit deze stilte besluiten dat jullie het met me eens zijn en dat de naaktstranden er deze zomer desolaat zullen bijliggen?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Na de eerste mooie dagen van dit jaar zag ik op de sportclub opvallend meer jongens met een witte kont. Ik heb het gevoel dat het naturisme over zijn hoogtepunt heen is. Dat is de schuld van die lui die denken dat naaktstrand = seksstrand. Ik kom er van mijn 17 en ik heb de situatie jaar na jaar zien verloederen. Waarschijnlijk ga ik dit jaar niet meer. Ook wil ik geen strings meer. Doe mij maar weer de goeie ouwe strandshort of een Jammer. Niet uit plotse preutsheid maar uit ontgoocheling met het naturisme.

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten