Skip to content
9 reacties
1259 weergaves

Op vakantie docent tegenkomen

Dit is dus het laatste waar je op zit te wachten. Eindelijk vakantie. Zes weken geen leraren.Dus mooi niet. Op een camping in Kroatië,,een naturistische loop ik zo ineens mijn lerares CKV tegen het lijf. Op de camping zelf draag ik altijd wel een sportbroek. Ik vraag me af wie hier het meest genant over was. Aardige vrouw trouwens. Heb ik dat. Zijn er meer van dit soort ervaringen?

15 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • ik kwam een leraar tegen met zijn vriend in de sauna.
    vond t toch wel heel speciaal.
    maar zij waren heel vriendelijk tegen mij en in t stoombad toonden ze me hoe t allemaal moest (was voor mij de eerste keer)
    weet niet of t anders zou zijn geweest als er een juf zou gekomen zijn.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Zou mij niet boeien ben ook naturist

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga niet naar een naturisten camping, maar op een normale camping zou ik het wel vervelend vinden om een docent tegen te komen. Vooral als deze in de buurt staat. Tenzij je van de onderbouw naar de bovenbouw gaat en je weet dat je die docent nooit meer zult hebben. Er zijn trouwens wel 3 docenten (mannen) waarvan ik het niet erg zou vinden om ze tegen te komen want dat zijn aardige mensen die normaal zijn. En die je niet naaien maar helpen. Kan je gewoon een praatje mee maken. Maar ook niet de ideale vakantie vriend natuurlijk

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kwam op het naaktstrand ook een leraar tegen. Is eigenlijk niks om over te schamen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kwam ook eens een lerares tegen in de sauna. Beide naakt dus. Wel hebben gewoon gedaan en later in het bubbelbad wat gepraat met elkaar. Leraars en leraressen zijn vaak sociale mensen en zijn buiten schoolmuren heel anders. In onze klas was eens een jongen jarig en dit gingen we vieren op café. e besloten onze klasleraar te sms'en om te vragen of hij ook geen zin had om langs te komen. We vonden dit allen zeer fijn dat hij even langs kwam en hebben er nadien op school ook niks van tegen de anderen gezegd. gewoon uit respect voor die leraar.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Je mag je docent niet verwarren met de persoon die hij is in zijn privéleven. En in zijn privéleven is hij een mens zoals alle anderen. Hij kan het ook niet helpen, dat hij jou tegenkomt. Anderzijds is het volkomen begrijpelijk, dat je een docent, waaraan je een hekel hebt, liever niet onverwachts tegenkomt.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Mag er niet aan denken! Heb je eindelijk vakantie en dan kom je weer jouw docent tegen. Vroeger zat een docent op dezelfde tennisclub als ik. Normaal bekijk je de anderen nauwelijks in de kleedkamer maar zoals die keek en bleef doorkijken... Echt niet normaal meer. Leek wel geobsedeerd door mijn piemel. Zelf liet hij nooit wat zien. Voelde me altijd heel onprettig wanneer hij er weer was.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Was je leraar naakt en was jij naakt of hoe zit het, ik snap dat je het misschien raar vindt je leraar(es) tegen te komen maar jullie zijn beide naturisten dus beide wel wat gewent. Ik ben in spanje wel eens een docent tegen gekomen maar dit was gewoon op een plein dat zou voor naturisten van uit ons oogpunt dan toch hetzelfde moetten zijn want naturisten vinden naakt net zo gewoon als gekleed toch?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Aangezien jij je broek nog aan had en zij niet meer ... zou ik denken zij? Ik ben leerkrachten wel vaker tegengekomen. Zelfs op weekend er mee omdat er één een jeugdvriend van mijn ouders was.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten