Skip to content
21 reacties
1224 weergaves

Onderdanig voelen

Hey allemaal, ik voel me graag onderdanig, als een slaaf zeg maar. Is dat normaal?

21 jaar
6 jaren geleden

21 Reacties

  • Via internet vind ik het fijn om te doen, maar ik denk dat ik het ook buiten de digitale wereld, dus in de echte wereld, fijn zou vinden. Hier heb ik nog geen ervaring mee! Volgens mij heb ik wel antwoord gegeven op je vraag over het uiterlijk (maar ik kan me natuurlijk vergissen): knap gezicht, mooi lijf en goede kleding. Al deze aspecten zijn natuurlijk subjectief. Wat ik mooi vind, hoeft iemand anders niet mooi vinden en natuurlijk andersom! Ik weet niet hoe je eruit ziet, dan zou ik een foto of je op een andere manier moeten zien. Bedankt voor al je reacties! Eigenlijk zou ik het hier graag bij willen laten. Nogmaals bedankt!(Dreamersforum: dit topic mag gesloten worden! Alvast bedankt!)

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Even terug jongen 21, je doet het dus op afstand. Je hebt ook geen antwoord gegeven over mjn vraag over uiterlijk, als het een bezwaar is dat ik te dik ben. Vanavond voor straf 10 keer opdrukken.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Via internet, webcan, maar doe je het niet liever met iemand of anderen die gewoon bij je zijn. Dit is toch op afstand en niet zo echt. Het is net zo iets als telefoonsex, beetje gemaakt ,nep zeg maar.Maar hoe zie je er zelf uit.Maar betekent verder dat je op jongens valt of ook op meiden.?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik bedoel dat ik dit soort dingen via het internet doe. Ik ben zeker al eens bevolen naakt te gaan. Eigenlijk bijna altijd doe ik dit met een vreemde. Tja, een leuke jongen? Knap gezicht, mooi lijf en goede kleding!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Je zegt bloot volgens mij wel, volgens de webcam. Snap dit niet helemaal,en ben je meestal dan met een vriend of meerderen.
    Sinds ik dat gesprek begonnen ben met die oudere jongen begint hij er ook over,maar meestal dat hij zich zelf wil neer zetten als coach.
    Als ik zeg dat ik hetero ben gnifeflt hij soms zo.Alsof hij mij niet gelooft, hij heeft het dan over een jongen die hij kent, en ook ineens op jongens viel.Dan je zegt dat een jongere jongen er leuk uit moet zien, kun je een voorbeeld geven of een beschrijving, denk dat je mij iets te dik vind.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Bloot volgens mij wel. Via de webcam dan. Het liefste inderdaad door een jonger iemand, bijvoorbeeld een 18-jarige. Waarom dan, vraag je je af. Dat vind ik moeilijk uit te leggen. De dominantie van een 17-jarige zou ik best accepteren, mits diegene er een beetje leuk uitziet (dat is natuurlijk persoonlijk).

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Juist jongen 21 bevelen krijgen en opnemen is spannend. Maar je wordt niet geslagen of zo.Wat dus wel gebeurd in het echt op privé scholen.
    Laat ik maar concreet zijn, een pak op je billen heb je nog nooit gehad,evenals bloot moeten.?als we het over die term hebben.Wat ik vermeldde over die adelborsten.
    Waarom het liefst door een jongere, zou je dominatie zoals ik met mijn 17 aan vaarden, als ik mee deed.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het niet erg om (uitgebreid!) te beschrijven wat er dan gebeurt. Ik heb eigenlijk niets dat ik hoef te verbergen, niet dat ik achterwegen hoef te laten. Ik vind het spannend als ik de bad boy uit mag hangen en de andere persoon een politie-agent. Ik heb dan iets misdaan (overval ofzo) en word dan gearresteerd. We doen dit wel via het internet (Omegle ofzo). Ik moet dan bijvoorbeeld op mijn knieën gaan zitten of op de grond op mijn buik en dingen doen met handen (zoals handen in de lucht of handen achter mijn rug). Vervolgens moet ik mezelf arresteren, als je begrijpt wat ik bedoel (het gaat immers via de webcam). Ik verzet me dan bijvoorbeeld en de ander moet daar dan op reageren. Bijvoorbeeld met straffen. Ik vind het opwindend om van andere personen (het liefst heb ik dat jongere personen mij bevelen geven). Het gaat mij niet zozeer om het seksuele, denk ik. Maar eerder de opwinding van het feit dat iemand mij bevelen geeft, vind ik spannend.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Beiden bijna gelijk gereageerd klopt jongen 21. Dan jouw vraag, een badboy kan onderdanig zijn, alleen kun je dit ook vertalen naar stoer.
    Zijn jongens die op een harde opleiding kicken, zoals op Amerikaanse millitaire scholen, meestal rijkeluis kids. Maar volgens die oudere vriend zijn ze trots op hun opleiding hier,die afwijkt van de normale maatstaven, en hun stoer gedrag wordt soms gecorrigeerd door een harde hand wat onderdanigheid op levert, hij heeft een boek over engelse adelborsten in de jaren '60, ook zoiets, je hoorde er pas bij als je door de boots onder handen was genomen,dan was je de bink,ondanks de onderdanige positie.Dus,maar wat moet ik me voorstellen wat jij ondergaat als je door de politie wordt gepakt in jullie spel.?Misschien te intiem,maar je kan het ook beknopt omschrijven.Hoor wel, reageer altijd.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • En trouwens bedankt voor je reactie! Volgens mij hebben we tegelijkertijd gereageerd (ik zie nu allebei 41 minuten geleden).

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt voor je antwoord! Maar is het niet mogelijk om een bad boy te zijn en dan toch onderdanig te zijn? Kijk, als ik speel dat ik een overvaller ben en vlucht voor de politie en dan gearresteerd wordt, dan kan ik toch onderdanig aan de politie zijn?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Zou top zin als er ook anderen reageren,of is dit te moeilijk, sinds de topic van jongen 21 verdiep ik me een beetje in deze materie. Vind het enigzins spannend en stoer om er over te discuseren al heb ik totaal geen ervaring,misschien een beetje onschuldig soldaatje spelen, graag reactie's.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 21 , natuurlijk ben je een aardige jongen, waarom niet. als jij met een vriend of vrienden, weet niet met wie dus, een rollenspel wilt spelen,gewoon doen. Het is niet echt en dat ben je ook niet van plan.
    Soldaatje spelen is toch ook geen echte oorlog voeren.
    Die vriend stuurde me dus een mail,na aanleiding van ons gesprek. Hij vind me enigzins macho omdat ik altijd in een groep de leiding,de baas wil spelen. Gewoon uit stoerheid . Omdat ik denk dat de leider spelen stoer is. Hij zegt dat stoerheid ook kan bestaan uit luisteren,beetje dicipline aanvaarden van een ander, en dan van een ouder iemand, hij bedoeld dus zich zelf,snap je.Hij houdt wel van een beetje millitarisme spelen,hij vind als ik leiding wil geven ook moet weten wat gehoorzaamheid in houdt,daarbij wil hij wel fungeren als een soort coach,zegt hij, onder voorwaarden dat ik respect heb voor hem.Af en toe een gesprek,of sessie houden,en als dit verzuimd wordt dan dat ik hiervoor ook berispt wordt ,zoiets. snap je.Persoonlijk lijkt me badboy spelen leuker en stoerder dan slaaf, dat laatste past niet bij me.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen van 17 jaar, nee, maar wel de arrestatie. Ik verzet me bijvoorbeeld en dat vind ik spannend. Wat jij precies schrijft van je vriend, snap ik niet helemaal. Hij stuurde je dus een bericht dat je een macho bent, dat je denkt stoer te zijn, maar dan snap ik het niet. Zou je dit duidelijk uit kunnen leggen? Alvast bedankt!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Kom nog even terug jongen 21, je speelt weleens zo'n spel neem ik aan, met iemand alleen of meerderen, je wordt gepakt, en dan.Volgt dan ook een verhoor of iets dergelijks.Vraag dit want denk na over mezelf en wat die oudere vriend me nog mailde, hij mailde vandaag , je bent macho, denkt stoer te zijn,maar stoerheid kan dus ook uit bestaan uit dicipline te respecteren, heb het gevoel dat hij me een beetje wil uitdagen.Wat denk jij.?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het moeilijk: zal ik deze fantasie (d.i. de bad boy uithangen) omzetten in realiteit? In werkelijkheid ben ik een hele aardige, lieve en beschaafde jongen. Spreekt dit elkaar dan tegen? Het gevoel ervan wil ik zo graag ervaren.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 21, begin het nu te snappen, maar ook dat het niet zo vreemd of raar is wat je verteld. Had er toevallig gisteravond met een jongen over die ouder is als ik. En daar sluit jouw verhaal bij aan. Wat je nu mailt hier is niet uitsluitend een slaaf verhaal. Dit is een fantasie die veel jongens wel eens hebben denk ik, kan zelf er wel iets bij voor stellen. Je hebt het over een badboy, die je dan speelt of in je fantasie. Nu dit zijn meestal toch stoere ondeugende jongens die zich onderscheiden van meiden. Je doet iets spannends, wordt gepakt, heb ook weleens soldaatje gespeeld en werd dan krijgsgevangene gemaakt, had ook iets spannends. Die vriend vertelde over onderdanigheid, dat hier ook een tegenstelling in mee speelt. Er zijn of waren genoeg stoere macho jongens die ergens wel trots zijn of kickten op een ietwat strenge opvoeding.Theorie engelse kostschool boardingschool had hij het over. En als hij dit zo verteld en lees jouw relaas heb ik hier enigzins wel begrip voor en ergens ook wel herkenning.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Alweer bedankt voor je antwoord! Ik doe het het liefst met jongens/mannen, ik zou het het liefst met jongens/mannen willen doen. Ik weet niet hoe ik precies tot de ontdekking ben gekomen dat ik deze gevoelens heb. Ik denk dat het al begon toen ik jonger was. Ik heb bijvoorbeeld fantasieën over dat ik iets illegaals doe (zoals inbreken of een overval plegen) en dat ik dan door de politie word opgepakt. Ik vind het sowieso erg spannend om te fantaseren over dingen te doen die niet mogen en dan de spanning van, word ik gepakt? De bad boy uithangen en de onderdanigheid als je dan eenmaal gepakt bent, lijkt me spannend. Als ik voor slaaf of dief of boef ofzo bij iemand speel, voel ik me onderdanig en dat vind ik lekker.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Niets te danken jongen 21. Dan denk wel en dat weet jij ook wel dat er meer mensen zijn met deze gevoelens. Van zowel dominant als onderdanig. Alleen wat doe je er mee, beperk je dit tot fantasie of zoek je het op, op wat voor manier dan ook. Je zegt dat je enige ervaring hebt met anderen,dus weet je dat je niet de enigste bent. Maar heb het gevoel dat jij zoekt naar zelfacceptatie van jezelf, zo van is dit normaal waar ik mee bezig ben.Zoals ik al zei ik geef liever leiding dan dat ik geleid wordt, maar probeer ook altijd andere te helpen en te begrijpen, dan verdiep ik mij er in.Dan je zou het interessant vinden om hier over te praten, maar begrijp dat je dit het liefst doet met jongens of mannen en niet met vrouwen of meiden, of heb ik dit mis. Zijn wel mannen die vallen op een dominante vrouw maar als hetero kan ik voor mezelf dit niet voor stellen, want in een leider of iemand die macht uit oefent zie ik toch het liefst een man, misschien toch hiervoor te stoer of te macho, zou over dit onderwerp ook niet gereageerd hebben als dit een meisje betrof met onderdanige gevoelens, maar als jongen vind ik het wel bijzonder en dapper dat je dit aan durft, ook al weet ik niet wat precies jouw wensen zijn, of hoe je dit wil beleven,of wat je grenzen zijn,want denk dat je wel voorzichtig moet zijn. Vragen mag altijd en voor mezelf heb ik ook een vraag ,hoe kwam je tot ontdekking dat je deze gevoelens had.?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt voor je antwoord, jongen van 17 jaar. Het is misschien een onderwerp waar niet veel over gesproken/geschreven wordt, maar zelf vind ik het fijn om dit wel te doen. Ik vind het fijn dat je gereageerd hebt! Misschien had ik de vraag beter anders kunnen stellen: wat vinden jullie hiervan of zijn er meer mensen die dit hebben/ervaren i.p.v. is dat normaal? Inderdaad, wat is normaal? Dat heb ik zelf ook altijd. Ik fantaseer zelf hierover (onderdanig zijn), maar ik heb ook al enige ervaring. Ik zou het interessant vinden om hier met enkele jongens/mannen over te praten hier! Het gevoel om je aan iemand anders over te geven, te onderwerpen, vind ik erg fijn. Het lijkt bijna alsof ik mijn leven aan iemand anders geef. Mijn lichaam is (tijdelijk) niet meer van mezelf, maar van iemand anders.

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten