Skip to content
52 reacties
2289 weergaves

Satijnen pyjama Fetisj

Ik heb een satijnen pyjama fetisj. Ik hou van heren pyjamas maar ik hou meer van dames pyjamas van satijn. Is het raar dat ik zo een pyjama draag voor vrouwen?

19 jaar
6 jaren geleden

52 Reacties

  • een satijnen pijamafetish heb ik ook,heb er een dames en herenpyama van.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • heb mijn satijnen pyama zonder onderbroek aan.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • iedereen heeft zo zijn eigen idee en daar is niets mis mee,jij ben jij en iemand anders met andere woorden doe maar wat jij zelfs prettig en fijn vind,het is niet raar dat je dat van een satijnen pijama kan hebben ook al lijkt het wat vreemd.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • het is gewoon lekker om een satijnen pijama aan te hebben,ze zijn vet glad en dat ze glimmend zijn is mooi om te zien,weet niet of het een fetish is maar vindt ze wel geil om te zien en te dragen!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • het is zo apart omdat het wat koud en glad voelt en satijnen pyama,ik heb er ook een paar van,wist eigenlijk niet dat er zoveel jongens bij zijn hier die dit ook hetzelfde hebben als ik.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • glimmende kleding heb ik altijd al geil gevonden omdat het lekker glad is,heb er wat satijnen boxershorts van die ik het liefst draag met een satijnen pyama ieder zijn ding toch.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @re:doe wat jezelf prettig vind,dit is helemaal niet raar of zo satijn is nou eenmaal min of meer een erotische stof of je dit nou van een pyama hebt of niet.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik kik op gladde en glimmende kleding een satijnen pyama heeft alles wat je verlangt als je dat opwindend vind,nee het is niet raar als je dit hebt,je doet er niemand kwaad mee!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb ook een echte satijnen pyama,vind deze geiler om aan te hebben als die doffe katoenen dingen.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb denk ik ook een fetisj van satijnen pijamas,ze voelen lekker glad en koel aan en dat glimmende vind ik vet geil.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 17,een satijnen pyama voelt erg glad en ze zijn glanzend,zelf heb ik er ook een paar van.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • zou niet weten hoe het voelt als je een pyama van satijn draagt,weet wel dat ze glimmend zijn maar verder heb ik er niets mee,ik was laatst op ziekenbezoek en daar was een oudere man op de kamer bij met zo een glimmende pyama!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • verleden week lag ik in het ziekenhuis vanwege een liesbreuk en daar waren twee mannen met een satijnen pijama bij.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind sowieso zijde en satijn een lekkere stof en daarom heb ik er een paar herenpyama,s van.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Zonder een slipje is het nog geiler een echte satijnen mannenpyama die satijnen gulp voel je dan beter.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kwam er al vroeg achter dat ik deze fetish had. Ik mocht als kind een keer een glad satijnen clownspak met carnaval van een neef van mij aan, en dat vond ik toen al heel spannend. Goeie tip voor iedereen met deze fetish: als je meerdere gladde pyjama's hebt, doe er dan eentje binnenste buiten aan, dus met de gladde kant op je lichaam, en dan eentje gewoon eroverheen. Dan heb je zowel aan de binnen als buitenkant die gladde stof en de stof is zo ook nog eens extra dik! En dan niks eronder aan dat is het geilste! Dit doe ik ook graag met andere kleding zoals gladde trainingspakken.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • het gladde gevoel vind ik lekker om ermee te masturberen,doe dan de broek en het jasje met de gladde kant op m,n huid heb er ook een hele glimmende vrouwenpijama van.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ja heerlijk in een satijnen pyama slapen,heb er niets van ondergoed bij aan,

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dit fenomeen komt meer voor,vooral bij jongens vanaf hun pubertijd dan ga je dingen uitproberen,zelf heb ik deze fetisj ook,soms koop ik er een bij de Aldi die zijn echt superglad,ik heb er meerdere van en ook een damespyama(roze satijn)

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 18,vind jij damespyamas van satijn ook geil en de ouderwetse gestreepte opapyamas,ik heb daar best wel veel van,ik vind het heerlijk om mezelf met een gladde opapyama aan mezelf te masturberen,rare fetisj misschien maar gelukkig zijn er nog meer mensen bij die deze fetisj hebben!

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten